• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röflesinden memnun olamayan kızın resimlerine bi bakın :(

Evveet bayanlar,
Dün akşam canıma tak etti ve 1 koleston röfle seti,1 palette açık küllü sarı aldım.
Eve geç saatte gittim ama meraktan dayanamadım bi deneme atışı yaptım :52:
Röflenin bi kısmını hazırladım.
Koyu 2 parçayı folyoyla paketledim.
Açtığımda sonuç hüsran :14: saçlarımın uçlarında zaten oryal röfle falan vardı,buralar koptu kadayıf gibi oldu.Rengi de boyadan dolayı sanırım,üstlere doğru turuncu oldu.
Tabi korktuğum için geri kalan parçalara denemedim bile.Gece uykum kaçtı tabi :27:
Ama daha 1 kutu küllü sarım vardı,rahat durmadım :27:
Bugün sabahın bi saati kalkıp küllü açık sarıyı hazırladım,içine röfle setinden kalan tozdan 1 tatlı kaşığı kadar koyup uçlardan başlayarak diplere doğru sürdüm.diplere zaten yetmedi oraları şöyle elimde kalan boyayla ovuşturdum :8:
10 dk bekledim.
Hemen yıkadım sonuuç tam olarak istediğim renk değil ama yine de çook beğendim.Sıcak sarı bi ton oldu,platinler arada kayboldu güzel bi sarı oldu.Ben de rahat bi uyku çekerim bu gece :52:
Fotolarda biraz turunculuk var gibi,aslında daha küllü oldu.15 gün sonra bi küllü sarı daha atıcam.
Fikir verdiniz o kadar,teşekkür ederim :54:
Eki Görüntüle 119166 Eki Görüntüle 119167 Eki Görüntüle 119168 Eki Görüntüle 119169

daha güzeli demek bizim mantığa göre daha sarısı demek olmuormu :52: yok yoooğk ben iştemem hayırlısı diyoruzzz :66::66::66:
civciv sarısından bahseden biri var burdağğ. olur dedim :D amaaa kıvrılacakmış kalın bukleler olacakmış :D

Son düzenleme:

ilk fotodaki saç ne öyle yaa bende istiyorumm:53::53::53::53: çok güzel keşke hiç değiştirmeseydin:50:[/QUOTE]

bakma sen onun öyle durduğuna,sarıları azdı kahveleri çoktu.bi de uçlarında sarılardan çok kahveler vardı çünkü röfleli yerler kopmuştu artık :1:
şimdi uçları da sarı oldu en azından.bi de dip boyamı kendim yapabilicem.kuaförüm bi kahve yapmış sağolsun aralara beyaz sabun bile açmadı sinir etti beni. :57:

yeni renginde güzel canm hayırlı olsun...resimdeki saç bide fönlü fön sarıları daha çok belli ediyo sanırım o yüzden o kadar güzel geldi bna..

daha güzeli demek bizim mantığa göre daha sarısı demek olmuormu :52: yok yoooğk ben iştemem hayırlısı diyoruzzz :66::66::66:
civciv sarısından bahseden biri var burdağğ. olur dedim :D amaaa kıvrılacakmış kalın bukleler olacakmış :D

Çok biliyo madem tutsun elinden götürsün seni öyle demekle olmuorr :27:
istemem deme istiorsun bunu sen de ben de bilioruz :36:
asla itiraz yoğ :20:

Çok biliyo madem tutsun elinden götürsün seni öyle demekle olmuorr :27:
istemem deme istiorsun bunu sen de ben de bilioruz :36:
asla itiraz yoğ :20:

alalım bikaç tane röfle seti atalım kafaya anasını satim el mi yaman bey mi yaman :52::52::52:
ay gözüm dönüoring :60:

önce diplere yaparız baktık güzel oluyo günde bikaç paketle bi haftada bitiririz :52:
zaten senin upuzuuuun saçlarını bi pakete sığdırana kadaaar :52:
ama ciddi ciddi bigün gel deneyelim :47:

bir haftayı sen erden bulcan ha anladım izin alcan ben gelince :))) benim bu saç gene kemiğe dayandı bunu bitirene kadar ay geçer bir ay ole kınalı yapıncak gibimi donacam bee :60:

çok güzel yapmışsın bravo insan deneye deneye öğreniyor bende sacımı açık küllü sarıyla boyuyorum doğal zannedenler bile oluyo güle güle kullan canım cok hoş olmuş

çok güzel yapmışsın bravo insan deneye deneye öğreniyor bende sacımı açık küllü sarıyla boyuyorum doğal zannedenler bile oluyo güle güle kullan canım cok hoş olmuş

sağol canım yaa çok stres yaptım ama değdi :9:
ben de saçımda röfle varken diplerimi hep onunla boyuyodum,bundan sonra sarı devam kahveye dönmijeeem hişbi zaman :27:

Back