- Konu Sahibi miniiikkelebek
canım neden memnun kalmadın anlamadım,bence son hali çok güzel :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım neden memnun kalmadın anlamadım,bence son hali çok güzel :)
daha güzeli demek bizim mantığa göre daha sarısı demek olmuormu yok yoooğk ben iştemem hayırlısı diyoruzzz
civciv sarısından bahseden biri var burdağğ. olur dedim amaaa kıvrılacakmış kalın bukleler olacakmış
daha güzeli demek bizim mantığa göre daha sarısı demek olmuormu yok yoooğk ben iştemem hayırlısı diyoruzzz
civciv sarısından bahseden biri var burdağğ. olur dedim amaaa kıvrılacakmış kalın bukleler olacakmış
Çok biliyo madem tutsun elinden götürsün seni öyle demekle olmuorr
istemem deme istiorsun bunu sen de ben de bilioruz
asla itiraz yoğ
çocukluuma in benim ben de ne istediğimi bilmiyorum gidince öğrencem belkide beni kuaförde yalnız bırakarak hayatının en büyük hatasını yapmış olacaksın
Röfle setinin tamamını kullanmadım biliyosun.O hataya düşmemek için bi deneme de sana yapabilirim
alalım bikaç tane röfle seti atalım kafaya anasını satim el mi yaman bey mi yaman
ay gözüm dönüoring
bir haftayı sen erden bulcan ha anladım izin alcan ben gelince :))) benim bu saç gene kemiğe dayandı bunu bitirene kadar ay geçer bir ay ole kınalı yapıncak gibimi donacam bee
çok güzel yapmışsın bravo insan deneye deneye öğreniyor bende sacımı açık küllü sarıyla boyuyorum doğal zannedenler bile oluyo güle güle kullan canım cok hoş olmuş