• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röflesinden memnun olamayan kızın resimlerine bi bakın :(

Yazın gör sen beni derken rengini kastetmedim bebeğim saçımın boyunu kastettim :9:
daha ben bu saçın rengiylen oynarmıyııım hayyııııır delimiyim o kadar :3:

aman tanrim!!! 3. resimdeki sacin benim ne zamandir istedigim ama yapmayi bir turlu beceremedigim sac.. super bi renk, hem cok kullu degil hem de cok cirtlak degil. tam kivaminda. orjinal rengin neydii

Evveet bayanlar,
Dün akşam canıma tak etti ve 1 koleston röfle seti,1 palette açık küllü sarı aldım.
Eve geç saatte gittim ama meraktan dayanamadım bi deneme atışı yaptım :52:
Röflenin bi kısmını hazırladım.
Koyu 2 parçayı folyoyla paketledim.
Açtığımda sonuç hüsran :14: saçlarımın uçlarında zaten oryal röfle falan vardı,buralar koptu kadayıf gibi oldu.Rengi de boyadan dolayı sanırım,üstlere doğru turuncu oldu.
Tabi korktuğum için geri kalan parçalara denemedim bile.Gece uykum kaçtı tabi :27:
Ama daha 1 kutu küllü sarım vardı,rahat durmadım :27:
Bugün sabahın bi saati kalkıp küllü açık sarıyı hazırladım,içine röfle setinden kalan tozdan 1 tatlı kaşığı kadar koyup uçlardan başlayarak diplere doğru sürdüm.diplere zaten yetmedi oraları şöyle elimde kalan boyayla ovuşturdum :8:
10 dk bekledim.
Hemen yıkadım sonuuç tam olarak istediğim renk değil ama yine de çook beğendim.Sıcak sarı bi ton oldu,platinler arada kayboldu güzel bi sarı oldu.Ben de rahat bi uyku çekerim bu gece :52:
Fotolarda biraz turunculuk var gibi,aslında daha küllü oldu.15 gün sonra bi küllü sarı daha atıcam.
Fikir verdiniz o kadar,teşekkür ederim :54:
Eki Görüntüle 119166 Eki Görüntüle 119167 Eki Görüntüle 119168 Eki Görüntüle 119169

çokkk güzel olmuş saçlarınız harikaaa güle güle kullanınn:46:

bencede küllü sarılardan birini al ve boya..oryal katarsan saçında daha çok açılmış yerler olabilir.bulabildiin en açık küllü sarıyı al ve boya..oryal katarsan röfleni mahvedersin..:20:

ooow bunun üstünden baya zaman geçmiş :1:
şu an saçlarım biraz daha uzadı.ama dipleri boyamadım,iyi bakıyorum uzatmaya çalışıyorum.
ama açık küllü sarıyla dipleri boyayıp gidip röfle yaptırıcam mayıs sonunda.
açık renk yaşı büyük gösteriyo ama bence yapılan makyaj da önemli.
uzun sarı saçlarım olsun istiyorum onları su dalgası yapıp rüzgarda savurucam :27:

aman tanrim!!! 3. resimdeki sacin benim ne zamandir istedigim ama yapmayi bir turlu beceremedigim sac.. super bi renk, hem cok kullu degil hem de cok cirtlak degil. tam kivaminda. orjinal rengin neydii

3. resimdeki renk aynen şöyle meydana geldi

1-oreyal
2-üstüne kaferengi boya
3-bu boyanın üstüne sadece enseye ve tepelere röfle
4-küllü sarı koleston
5-küllü sarı koleston
6-küllü sarı koleston
7-bütün kafaya sarı röfle
8-küllü açık sarı koleston
9-küllü açık sarı koleston
10-koleston röfle seti
11-ertesi gün açık kahve ile röfleler koyulaştırıldı.
12-küllü açık sarı koleston ve 3. foto oldu :52:

Back