- Konu Sahibi miniiikkelebek
yazın gör sen beni heheeeeyt
yaza kadar boş durmazsın sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaza kadar boş durmazsın sen
Yazın gör sen beni derken rengini kastetmedim bebeğim saçımın boyunu kastettim
daha ben bu saçın rengiylen oynarmıyııım hayyııııır delimiyim o kadar
haaağ anladım boyunu napcan nasıl uzatcan. turplu su yap sarımsaklı şampuan yap
Evveet bayanlar,
Dün akşam canıma tak etti ve 1 koleston röfle seti,1 palette açık küllü sarı aldım.
Eve geç saatte gittim ama meraktan dayanamadım bi deneme atışı yaptım
Röflenin bi kısmını hazırladım.
Koyu 2 parçayı folyoyla paketledim.
Açtığımda sonuç hüsran saçlarımın uçlarında zaten oryal röfle falan vardı,buralar koptu kadayıf gibi oldu.Rengi de boyadan dolayı sanırım,üstlere doğru turuncu oldu.
Tabi korktuğum için geri kalan parçalara denemedim bile.Gece uykum kaçtı tabi
Ama daha 1 kutu küllü sarım vardı,rahat durmadım
Bugün sabahın bi saati kalkıp küllü açık sarıyı hazırladım,içine röfle setinden kalan tozdan 1 tatlı kaşığı kadar koyup uçlardan başlayarak diplere doğru sürdüm.diplere zaten yetmedi oraları şöyle elimde kalan boyayla ovuşturdum
10 dk bekledim.
Hemen yıkadım sonuuç tam olarak istediğim renk değil ama yine de çook beğendim.Sıcak sarı bi ton oldu,platinler arada kayboldu güzel bi sarı oldu.Ben de rahat bi uyku çekerim bu gece
Fotolarda biraz turunculuk var gibi,aslında daha küllü oldu.15 gün sonra bi küllü sarı daha atıcam.
Fikir verdiniz o kadar,teşekkür ederim
Eki Görüntüle 119166 Eki Görüntüle 119167 Eki Görüntüle 119168 Eki Görüntüle 119169
evet bende üçüncü resimdeki saçını çok beendim hangi renk tam olarak acaba
aman tanrim!!! 3. resimdeki sacin benim ne zamandir istedigim ama yapmayi bir turlu beceremedigim sac.. super bi renk, hem cok kullu degil hem de cok cirtlak degil. tam kivaminda. orjinal rengin neydii