- Konu Sahibi GreenGreenEyes
-
geliyim sana benimkileri de kes:) cnm bak mükemmel bi renk biliyorum. gözlerine de çook yakışır kesinlikle. beğeniceğine eminim:)
http://www.lorealparis.com.tr/img/l10n/products/305x262/HCo20_2.jpg
gel keseyim canımben saclarımın ön kısmını düzgün bi sekilde ayırıyorum kafamı egip burun hizasında düzgünce kesiyorum :) arkdsına ortadan 2ye ayırıyorum sag tarafı sag gögsümün hizasından düzgünce sol tarafıda sol gügsümün hizasından düzgünce kesiyorum 1bucuk 2 ayda bir tekrarlıyorum bu islemi yıllardır :))
son koyduğun fotoğraftaki saç rengi çok güzel yada gözlerin açık renk olduğu için koyu renkler siyaha yakın patlıcan moruda yakışabilir gözlerini belli eder
ben katlı kesim yaptırmıstım ama katlar baya kısalıyordu üstlerde yıllardır kurtulamadım saclarım zaten az katlı kesim daha az gösteriyor bu katlardan kurtulmak icin sürekli kesiyorum saclarımı simdi sinamekili tarifi yapıyorum ii gidiyor uzadı saclarım ama sürekli kestigim icin katlardan kurtulmak amacıyla daha istedigim uzunluga ulasmadm malesfsüpermiş valla cnm:) ben de katlı kesin diyorum kısacık yapıyorlar. uzun ama katlı kesen kuaför yok hiç
cnm hangisini diyorsun? ya da bu olabilir yazmışsın o mu?
ah bilsemm canım bnde ck begendim o rengi sanrımı K K da bi arkds daha konu acmıstı o renkle ilgili ama aradm bulamadım cok isterdim o rengi tutrmayı :18:
Bende canımm ya çok hoş duruyor valla ama bal köpüğü gibi duruyor bna öyle geldi de tabi hangi renk üzerine uygulandı bu boyada boyle güzel bir renk oldu onuda bilmek lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?