Saç Rengi ve Saç Boyama bana ne renk yakışır sizce???

geliyim sana benimkileri de kes:) cnm bak mükemmel bi renk biliyorum. gözlerine de çook yakışır kesinlikle. beğeniceğine eminim:)
http://www.lorealparis.com.tr/img/l10n/products/305x262/HCo20_2.jpg

gel keseyim canım ben saclarımın ön kısmını düzgün bi sekilde ayırıyorum kafamı egip burun hizasında düzgünce kesiyorum :) arkdsına ortadan 2ye ayırıyorum sag tarafı sag gögsümün hizasından düzgünce sol tarafıda sol gügsümün hizasından düzgünce kesiyorum 1bucuk 2 ayda bir tekrarlıyorum bu islemi yıllardır :))

süpermiş valla cnm:) ben de katlı kesin diyorum kısacık yapıyorlar. uzun ama katlı kesen kuaför yok hiç

süpermiş valla cnm:) ben de katlı kesin diyorum kısacık yapıyorlar. uzun ama katlı kesen kuaför yok hiç
ben katlı kesim yaptırmıstım ama katlar baya kısalıyordu üstlerde yıllardır kurtulamadım saclarım zaten az katlı kesim daha az gösteriyor bu katlardan kurtulmak icin sürekli kesiyorum saclarımı simdi sinamekili tarifi yapıyorum ii gidiyor uzadı saclarım ama sürekli kestigim icin katlardan kurtulmak amacıyla daha istedigim uzunluga ulasmadm malesf

canım bence mutlaka karamel denemelısın hem kestirene kadar oryal gecmez oryalın ustune karamel daha da hos durur bende ole yaptım oryal mahvetmıstı sacımı..kesınlıkle karamel dıyorumm

Son düzenleme:
Koyu kahve sac, yesil göz, acik ten.:116:
Sen sanirim acik renk istiyorsun ama bence koyu renkler daha cok gider sana. Masallah gözlerin cok güzel, rengi iyice ortaya cikar.

kesınlıkle sondakı resme boyama obur gosterdıgın saan cok yakısr kuzenımden bılıyorum o da yeşıl gozlu o da gosterdıgın renkten boyamıstı afet olmustu (son resımden bı oncekı),ama sonra cok acık bı sarı yaptı hıç olmadı

canım bence bakır rengi sana çok yakışır..gözlerinle çok uyumlu olur ama şuanki saçını bakıra çevirmek için açma işlemi yaptırmak gerekir..zaten saçında sarı balyaj var sanırım.bir de gene açma işlemi yaptırırsan saçların çok yıpranmaz mı? o saçları ne renge boyarsan boya akacak o yüzden bence hiç saçını elleme..

haklısınız kızlar zaten dogal rengim kumral oldugu icin boyamama gerek yok ozmn ama erkek arkasdım o rengi cok begendi sonfan bi öncekini o yüzden bende cok begend,m o d,ye tuttrdum bilemedim simdi dogal renginemi döndürsem

ah bilsemm canım bnde ck begendim o rengi sanrımı K K da bi arkds daha konu acmıstı o renkle ilgili ama aradm bulamadım cok isterdim o rengi tutrmayı :18:

Bende canımm ya çok hoş duruyor valla ama bal köpüğü gibi duruyor bna öyle geldi de tabi hangi renk üzerine uygulandı bu boyada boyle güzel bir renk oldu onuda bilmek lazımm

Bende canımm ya çok hoş duruyor valla ama bal köpüğü gibi duruyor bna öyle geldi de tabi hangi renk üzerine uygulandı bu boyada boyle güzel bir renk oldu onuda bilmek lazımm

ewet ya ben o fotoyu aylar önce bi topikte bulmustum sac boyama ksımınını yaklasık 10 sayfasını tek tek bütün konulara baktım ama bulamadım arkadsı bulsam sorucam nası elde etti bn o rengi cok istiyorum ya

buldum 3,resimdeki arkds loreal casting serisi bal köpügüü kullanmıs ama saclarımın uclarında boya var casting serisi boyalı sacta tutmuyormus off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…