• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bana ne renk yakışır sizce???

GreenGreenEyes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
242
1
46
İzmir
merhaba arkadaslar saclarımın suanki hali esofmanlı olan fotograftaki gibi.. şimdi cekip yükledim öznsiz oldu kusura bakmayın. Kepli foto ise hazirandaki hali saclarmı actırdıgım icin çok yandı bende kendi haline bırakayım dedim sarı sacın üstüne 2 kez voila nın 7,0 numaralı boyasıyla boyadım ama sürekli aktı ve kötü bi renk oldu simdi saclarımın tamamının aynı renk olmasını istiyorum ama ne renk boyasam bana ne yakısır karar veremedim 21 yasındayım sarı saclı fotoda yüzüm baya zayıf cıkmıs ısıktan sanırım ama yinede küçük yüz hatlarına sahibim ve bugday tenliyim evde kendim boyamak istiyorum fikirlenizi bekliyorum..

erkek arkadsım altta ekledigim resimlerdeki gibi bi renk yaksır dedi ama gözlerim renkli dikkat ceker diye düsünyorum bilemedim fikirlerinizi istiyorum begendiklerimi eklicem baska renklerde önerilerinizi de bekliyorum yardım eden arkadaslra simdiden tesekkürler.
$images.kk.jpeg
$Fotoğraf0937.jpg

ya da bu olabilir
Eki Görüntüle 147146

Eklentiler

• $elif.jpg
    $elif.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 92
  • $Fotoğraf0666.şl.jpg
    $Fotoğraf0666.şl.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
gözler yeşil saçlarda kızıl olursa şahane olur

kızıl cok dikkat cekiyor canım ya bi hevestir kızıl peruk almıstım cok fazla belli olmuyor peruk oldugu acayip dikkat cekici oluyor dedigin gibi gözlerim falan ortya cıktı cesaret edemiyorum kızıla ama bakır ve ya bal köpügü rengi istiyorum evde de bu renkleri nsl elde edicm bilemiyorum

kızıl cok dikkat cekiyor canım ya bi hevestir kızıl peruk almıstım cok fazla belli olmuyor peruk oldugu acayip dikkat cekici oluyor dedigin gibi gözlerim falan ortya cıktı cesaret edemiyorum kızıla ama bakır ve ya bal köpügü rengi istiyorum evde de bu renkleri nsl elde edicm bilemiyorum

çekici olsun işte ne var bunda :)

akıyor cnm ya maalesef. benim de altta röfle var şimdi bakır ama 2 3 yıkamada hemen akıyor acayip bi renk oluyor:(
ben de boyatmak istiyorum ama istediğim renk ne renk tam bilemiyorum. bi baksana cnm benim başlığa.

son koyduğun fotoğraftaki saç rengi çok güzel yada gözlerin açık renk olduğu için koyu renkler siyaha yakın patlıcan moruda yakışabilir gözlerini belli eder

Back