Bana ne oluyor

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
83
Depresyona mı girdim yoksa hasta mıyım bilmiyorum günlerdir hep yatmak istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum başım dönüyor halsizim telefon elimde yatarak boş boş sosyal medyaya ve buraya bakıyorum sonra bir sıkıntı geliyor evden çıkıp hava almazsam bayılcak gibi oluyorum yaz ayında bizim burda komşular akşam olunca hepsi sokağa çıkıyor sohbet ediyorlar bende çıkıyorum onların yanına ama çok geçmeden ordada sıkıntı basıyor misafirliğe gidiyorum hadi diyorum değişiklik olsun yine bir sıkıntı otururken keşke gelmeseydim bn evde kalsaydım diyorum çarşıya yada avm'ye gidiyorum daha önce buralarda dolaşmayı çok severdim ama şimdi bundanda sıkılıyorum alışveriş yapım dedim hiç birşey beğenmediğim için alışveriş yapamadım ve kendimi sıkıntıdan yemeğe vurdum sokakta yada avm de dolaşırken sıkılır mı bir insan hiç birşey beni mutlu etmiyor.

Depresyona mı girdim yoksa hasta mıyım bilmiyorum günlerdir hep yatmak istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum başım dönüyor halsizim telefon elimde yatarak boş boş sosyal medyaya ve buraya bakıyorum sonra bir sıkıntı geliyor evden çıkıp hava almazsam bayılcak gibi oluyorum yaz ayında bizim burda komşular akşam olunca hepsi sokağa çıkıyor sohbet ediyorlar bende çıkıyorum onların yanına ama çok geçmeden ordada sıkıntı basıyor misafirliğe gidiyorum hadi diyorum değişiklik olsun yine bir sıkıntı otururken keşke gelmeseydim bn evde kalsaydım diyorum çarşıya yada avm'ye gidiyorum daha önce buralarda dolaşmayı çok severdim ama şimdi bundanda sıkılıyorum alışveriş yapım dedim hiç birşey beğenmediğim için alışveriş yapamadım ve kendimi sıkıntıdan yemeğe vurdum sokakta yada avm de dolaşırken sıkılır mı bir insan hiç birşey beni mutlu etmiyor.
Kaygilanma mevsim gecisi hepimiz ayniyiz ne elim ne kolum kalkiyo gozumu acamiyorum sen yine iyi yer degisebiliyorsun benim ona da halim yok bu halde 2 cocuk bakiyorum toparlan meyve ye kan degerlerine baktir dusuk kan demir deposu vb bunLr depresyona surukler dvit ,b12 ,troid,ne varsa baktir

Kaygilanma mevsim gecisi hepimiz ayniyiz ne elim ne kolum kalkiyo gozumu acamiyorum sen yine iyi yer degisebiliyorsun benim ona da halim yok bu halde 2 cocuk bakiyorum toparlan meyve ye kan degerlerine baktir dusuk kan demir deposu vb bunLr depresyona surukler dvit ,b12 ,troid,ne varsa baktir
Evet olabilir bir doktora görünmeyi düşünüyorum zaten teşekkür ederim.

Geçici bi durum olduğunu düşünüyorum zaman zaman bana da oluyor çünkü. Günlerce evden yataktan çıkmadığım zamanlar oluyor. Ama sonra normale dönüyor. Çok takılmayın bir de çok yalnız kalıp düşünmemeye çalışın.

Benı yargılamayın lütfen ama kendi çözümüm aynı şeyleri hissetiğim anlarda dua edip namaz kılınca huzur geliyor.
Namaz kılan biriydim normalde bir süre onuda yapamıyorum malesef içimden gelmiyor çok üzgünüm bu konuda belkide kılmadığım için şuan bu haldeyim.

Geçici bi durum olduğunu düşünüyorum zaman zaman bana da oluyor çünkü. Günlerce evden yataktan çıkmadığım zamanlar oluyor. Ama sonra normale dönüyor. Çok takılmayın bir de çok yalnız kalıp düşünmemeye çalışın.
Teşekkür ederim kalabalık bir ailem var yalnız bırakmıyorlar sağolsunlar.

Bende sizin gibiydim çareyi namaz da buldum namaza başladım burda kimsem yok komşum arkadaşım hiç kimse yok titiz biri olmama rağmen son zamanlarda temizlik yapmak bile zulüm gibi gelmeye başladı yataktan çıkmak istemiyordum bıraksalar 7/24 uyurum o kadar kotuydum inşallah sizin de geçer

Bende sizin gibiydim çareyi namaz da buldum namaza başladım burda kimsem yok komşum arkadaşım hiç kimse yok titiz biri olmama rağmen son zamanlarda temizlik yapmak bile zulüm gibi gelmeye başladı yataktan çıkmak istemiyordum bıraksalar 7/24 uyurum o kadar kotuydum inşallah sizin de geçer
İnşaallah ben malesef namaz kılarken bıraktım belkide ondan böyle hissediyorum teşekkür ederim.

Sadece size olmuyor kuran da geçen kabz ve bast hali vardır.. Rabbimiz kullarını sıkar derecelerini arttırmak için bazı insanlarda 2gün bazı insanlar da 5gün daha fazlada sürebilir.. Bu sadece bir uyarıdır Rabbimiz den bize kulum bana dön mesajıdır beni zikrettir.. Çünkü kalp zikretmeyle ancak huzur bulur ve sonrasında bast hali gelir işte o durum daha önemlidir sıkıntıdan sonraki ferahlık ta kulum beni anacak I zikredecekmi halidir.. Ben geçen sene panik atak yaşadım ölüm korkusu kızımı kaybetme korkusu vs size anlatsam kelimeler yetmez sürekli ağlama krizleri.. Dedim ben deliricem herhalde ama bu bir ilahi uyarıyı rabbim gazap ettiği kullardan oldum dedim ve hemen sureleri öğrenip namaza başladım inanın ne panik kaldı ne atak Rabbimiz Azze ve Celle beynimdeki o korkuyu çekip aldı.. Kalbime bir ferahlık verdi ve o günlerde bitti hastalığım bunu birbir yaşadım gayet iyiyim hidayete erdim çok şükür tesettüre girdim..ve huzur buldum arkadaşlar.. Şu an çok şükür ne ölüm korkusu ne başka birşey teslim oldum hamdolsun Rabbimiz kalbimi ferahlattı

İnşaallah ben malesef namaz kılarken bıraktım belkide ondan böyle hissediyorum teşekkür ederim.
Cevap bu zaten namaz kılarken bırakmak hemen tövbe ederek herşeye 2rekat tövbe namazı kılın.. Ve Rabbimizi bol bol zikredin inşirah suresi okuyun..

Back
X