- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
-
- Konu Sahibi SmthngSmthng
yok malesef izin için daha 4 ay dayanmam lazım =(yıllık izin hakkınız falan varsa kullanın bence, bunalmışsınız baya çünkü, takmayın kafaya, biz ne kadar takarsak takalım her şey olacağına varıyor
yok malesef izin için daha 4 ay dayanmam lazım =(
ya göndermemek için gerçekten yapmadığımız kalmıyo. bi kez kredi kartının asgarisini yatırcak parayı zor denkleştirdik eşim avans çekti öyle yatırdık o ay bile bizden 100tl yollasanız yeter die para istedi oturdum sabaha kadar ağladım. geçen sene dışardan yaptığımız bi iş için toplu para geldi bi kısmını yıllık kira ödüyoruz onun için yatırdık kalan kısmıyla iş güvenliği kursuna gitcektim eve haciz gelcek ben size önümüzdeki ay yollıcam dedi gönderdik 1 yıl geçti üstünden daha hala yollııcak ve ben bidaa kursa gitmek için para biriktiremedim. artık limitimi doldurmaya başladım sanırım bu konuda. =(yollmayın sizde para siz sıkışıyorsanız ne anlamı kalıyor para göndermenizin... iş içinde strese girmemeye çalış inan bana değmiyor
etrafımda hamilelik düşünüp olamayanlara söylediğim ilk şey kafaya takma taktıkça olmasını engellersindi şimdi kendim aynısını yapıyorum. şu anki ruh halimi eşime yansıtmamak için elimden geleni yapıyordum ama sonunda her şekilde yansımaya başladığı için o da anlamaya başladı tabikiHersey duzelir yoluna girerde onemli olan esinle araniz sozgumasin her bunalmani stresini ona yansitma basta hep anlayan destek olan adam olur sonra bunalan kacmak isteyen adam olur herseyi yansitma esine derim..hamilelik isteyine gelince cok dusunup ustunde durunca psikolojik olarak olmuyo dusunceyi kafandan atmaya calis surekli takip etme oldu mu kaldim mi diye dusunmemeye calis baska ugraslar bul gunde bi yarim saatte olsa kendine ayir kitap oku veya baska sevdigin kafani dagitcak bisey..emin ol gecici bi surec herkes yasiyo boyle donemler
ya zaten salya sümük bi ağlasam rahatlıcam ama eşimin yanında ağlamak istemiyorum kendi başıma kalabilsem direk ilk yapcağım şey zırıl zırıl ağlamak olcak cidden rahatlatcağına eminimbazen böyle herşey üst üste gelebiliyor..aslında birgün ağlayın tutmayın kendinizi..açılırsınız hemde..sonra cumartesi çalışmıyorsanız doktora gidin..bebek olayınada kafanızı takmamaya çalışın..herşeyin güzel olacağına inanın..
en önemli cevapda bu aslında bırakabilecekmiyim düşünmeyi? çünkü ne kadar zorlarsam o kadar aklıma düşüyor özellikle adete kalan son 1 hafta günleri saymadan yapamıyorum her ay bu sefer düşünmicem diorm ama hep de düşünüyo oluyorum nasıl çıkarcam kafamdan bilmiorm =(çocuk işini bıraksanız olmaz mı
şöyle yapın korunmayın ama çocuk olayını aklınızdan çıkarın
Allah uygun zamanda verir deyin ...tam unutup normal hayata devam ederken olur diye düşünüyorum
çünkü stresiniz azalınca oluyormuş hep öyle diyorlar
akışına bırakın çocuk işini olur mu
hayırlı güzel zamanda gelsin inşallah ,üzülmeyin..:)
genelde işten çıkınca eşimin işyeriine geçiyorum o benden geç çıkyor orda arkadaşlarım var onlarla sohbet falan ediyoruz kafam dağılıyor ama eve girince daha doğrusu yarın sabah kalkıp işe gitcem kesin bu hafta adetim başlıcak vs vs gibi düşünceler çoğalmaya başlayınca topladığım tüm moral yerle bir oluyo =(işten çıkar çıkmaz direk eve mi gidiyorsunuz ? bu arada çocuk için strese gimreyin akışına bırakın çünkü strese girince olmuyor, bende istiyorum ama strese girdiğim için olmuyor :)
dikkatinizi dağıtmak lazımen önemli cevapda bu aslında bırakabilecekmiyim düşünmeyi? çünkü ne kadar zorlarsam o kadar aklıma düşüyor özellikle adete kalan son 1 hafta günleri saymadan yapamıyorum her ay bu sefer düşünmicem diorm ama hep de düşünüyo oluyorum nasıl çıkarcam kafamdan bilmiorm =(
canım kendi şirketi var ikinci eşiyle birlikte kurdukları ikinci eşinin birinci ve ikinci eşinden olma çocukları özel okullarda okuyolar söylediklerine göre babaları ödüyormuş okul paralarını ama diğer masrafların hepsi kayınpedere giriyo. altımızdaki arabayı aldılar sattılar borçları varmış kapansın diye laf etmedik. hiç iş yapamıolar son 3 aydır ve biz yaklaşık 1 senedir ikinci bi evi daha geçindiriorz cidden ve şunu da belirteyim artık çok içime oturmaya başlamış demekki bu 2 çocukta evlendikten sonra bizi bi kez ziyaret etmedi ayrı şehirdeler diye hadi buna laf etmek olmaz diyelim ama bi kez açıp telefonu tebrik dahi etmediler.Canim dilerim hersey istedigin gibi gelisir.
Sadece kayinpedere cok sinirlendim, böyle insana maddi anlamda terbiyesizce yük olan insanlara inanamiyorum.
Hicmi calismamis bu kayinpeder ve kenara 3-5 kurus atamamismi ? Yasliligini düsünmemismi ? Emeklisi yokmu, sizlere yük oluyor? Gercekten kusura bakmayin ama böyle baskasina zarar veren serefsiz ve haysiyetsiz insanlari hic bir zaman anlamayacagim. Bence kesin parayi gitsin calissin. Yüzsüz insanlar bunlar, utanma diye birsey yok.
daha geçen hafta eşim olacakları görmüş gibi haftasonu ufak bi kaçamak ayarlamıştı oraya gittik. hiçbişi düşünmeyince zaten hayat çok güzel ama gerçek hayata dönünce herşey bıraktığım gibi değişen bişi yok yani 2 gün ertelesem 3. gün yine herşey aynıSenin bu dönemdeki sıkıntın günlük yaşantına yansımış, ufak değişiklikler yap , işten geç çıksan bile sinemaya gidin ya da başka birşey, etkinlikleri takip edin, ilginizi başka şeylere verin daha iyi olacağınıza eminim
ya zaten hayırlısıyla hamile kaldığımı öğrendiğim gün büyük de konuşmak istemiyorum ama paranın p sini duyamıcak bizden ona eminim. eşimin babasıdır amenna ama çocuğumun lokmasını başkasına yediremem. her ay kendimi öyle rahatlatıyorum zaten o gelceği zamanı biliyodur diye ama bazen üstüste geldikçe tutamıyo ya insan kendini bende öyle oldum biraz galiba =(dikkatinizi dağıtmak lazım
mesela bebek gelmeden önce para biriktirseniz ve hatta bunu söyleyin eşinize bu para çocuğumuzun rızkı
baban kendisini geçindirir dükkanı var çocuğumuz için biriktirelim diye kenara atın paraya yoğunlaşın biraz hem gerekli de...
gerçi yine çocuk etrafına bir kurgu oldu ama
sizi anlıyorum tabi düşünmemek zor da
düşünsenize onun da hayatı için gelmesi gereken bir yaş vardır belki..eğitimi daha iyi olsun diye bekleyen sistem
olması gereken eşi için beklemesi lazımdır belki ...
ne bileyim belki maddi durumunuz için gecikmesi daha iyidir
Hayırlı şekilde gelsin en güzel zamanda diyebilseniz belki biraz rahatlatır ?
Allah yardımcın olsun canımya zaten hayırlısıyla hamile kaldığımı öğrendiğim gün büyük de konuşmak istemiyorum ama paranın p sini duyamıcak bizden ona eminim. eşimin babasıdır amenna ama çocuğumun lokmasını başkasına yediremem. her ay kendimi öyle rahatlatıyorum zaten o gelceği zamanı biliyodur diye ama bazen üstüste geldikçe tutamıyo ya insan kendini bende öyle oldum biraz galiba =(