- Konu Sahibi sutlupetibor
-
Evet geçirmediğimi yazmıştım, çok şükürDepresyonun d’sini bile bildiğinizi zannetmiyorum. O yüzden lütfen yorum yapmayın.
Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmak hımmm değişik bir bakış açısı.Evet geçirmediğimi yazmıştım, çok şükür
Neye yorum yapıp yapmacağıma ben karar veririm, sizlik bişey yok.
Hiç boşuna sinirlenme tam bir troll başka konuda da ben çıldırdım bilerek yapıyorKendine acı kendine
Ha yok hala elin kocasına acıyorum diyorsan versin adresini kadının yapamadıklarını sen yap elin herifine
Hiçbir fikrinizin olmadığı konuyla ilgili bu şekilde suçlayıcı yorum yaparak konu sahibini daha da dibe çekiyorsunuz. Tabi ki tepki çeker yorumunuz.Benim yorumumdan sizene?
Kadının maddi durumu yok belli ki,devlet hastanesi ne kadar yardımcı olabilir bilmiyorum ama mutlaka ailesinden birilerinin destek olması lazım.Uyku hali altınıza kaçırdınız o zaman değil mi? Peki uzman desteği almayı düşündünüz mü online sitelerde var psikologlar evden çıkmanıza bile gerek yok. Benim kardeşim ciddi bir sorun yaşıyordu Allah kimseye göstermesin gitmek istemedi online aldım 6-7 seans çok iyi geldi bunu bir düşünün herkese fayda sağlar insallah
Sizin aydınlatıcı ve tecrübeleri bilgilerinden faydalansın o halde? Varsa onları yazın, benim yorumuma daha fazla yazmayın lütfenHiçbir fikrinizin olmadığı konuyla ilgili bu şekilde suçlayıcı yorum yaparak konu sahibini daha da dibe çekiyorsunuz. Tabi ki tepki çeker yorumunuz.
Yazmaya niyetim yok zaten anlayacak olan tek seferde anlar.Sizin aydınlatıcı ve tecrübeleri bilgilerinden faydalansın o halde? Varsa onları yazın, benim yorumuma daha fazla yazmayın lütfen
Ok.Sizin aydınlatıcı ve tecrübeleri bilgilerinden faydalansın o halde? Varsa onları yazın, benim yorumuma daha fazla yazmayın lütfen
Her deliyi bi delirten vardır elbet demedin miDedi evet delirdin sen iyice dedi
Bunca şeyi tek basina yapan sen, evdeki adamciktan neden kurtulmayı düşünmez?Kızlar duş aldim saat biraz daha geçsin evide temizleyecem niye böyle oldu anlamadım bir an delirdim heralde bende bilmiyorum bu online mi ne görüşmeler varmis bugün pazar ama yarın ondan aricam konuda tam anlatmamisim ama şöyle bir durum var evin hem erkeği hem kadınıyım belki bir çok insanda öyledir ama mesela birşey bozulsun evde hemen tamirci bulmam lazım onu tamir ettirmem lazım geçen gun koltuk almam gerekiyordu ikinci el buldum mahalleden genç bir çocuk buldum onla birlikte gittik koltukları aldık taşıdık nakliyeci ayarladım nakliyeci ile birlikte üçümüz taşıdık ettik onu da geçtim boya aldım evi boyadım çamaşır makinesi bozuldu onu da aynı şekilde değiştirdim eşim ne bunlarda ne de başka şeylerde yok yani bir adam var evde evet ama yok aslında konuşmaz nasılsın demez hal hatır sormaz ben var miyim bir ev var mı bu ev ne zaman boyandı eve kim girdi kim çıktı bunlar onun alanına girmez galiba birikmislikten dolayı böyle oldum bu arada bilerek isemedim yataga tuvaletim gelmiş galiba ama ben fark etmedim anlamadım yani geldiğini çünkü hiç tuvalete gitmedim ruyamda girdim tuvalete uyandım bir baktım sırılsıklam sadece bilerek yaptığım kısım dursun dedim kurur boşver
Ay cok ilginc ya. Çok çalışan aletlerin motorunun yanması gibi insan vücudu da bir yerden sonra kendini bırakıyor galiba.Kızlar duş aldim saat biraz daha geçsin evide temizleyecem niye böyle oldu anlamadım bir an delirdim heralde bende bilmiyorum bu online mi ne görüşmeler varmis bugün pazar ama yarın ondan aricam konuda tam anlatmamisim ama şöyle bir durum var evin hem erkeği hem kadınıyım belki bir çok insanda öyledir ama mesela birşey bozulsun evde hemen tamirci bulmam lazım onu tamir ettirmem lazım geçen gun koltuk almam gerekiyordu ikinci el buldum mahalleden genç bir çocuk buldum onla birlikte gittik koltukları aldık taşıdık nakliyeci ayarladım nakliyeci ile birlikte üçümüz taşıdık ettik onu da geçtim boya aldım evi boyadım çamaşır makinesi bozuldu onu da aynı şekilde değiştirdim eşim ne bunlarda ne de başka şeylerde yok yani bir adam var evde evet ama yok aslında konuşmaz nasılsın demez hal hatır sormaz ben var miyim bir ev var mı bu ev ne zaman boyandı eve kim girdi kim çıktı bunlar onun alanına girmez galiba birikmislikten dolayı böyle oldum bu arada bilerek isemedim yataga tuvaletim gelmiş galiba ama ben fark etmedim anlamadım yani geldiğini çünkü hiç tuvalete gitmedim ruyamda girdim tuvalete uyandım bir baktım sırılsıklam sadece bilerek yaptığım kısım dursun dedim kurur boşver
Sizene ya sizin yatağınızamı işemişYatağa işediniz ve kendi pisliğinizin üzerinde oturup buraya mı yazıyorsunuz
Gercekten oyleAy cok ilginc ya. Çok çalışan aletlerin motorunun yanması gibi insan vücudu da bir yerden sonra kendini bırakıyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?