- 19 Şubat 2024
- 278
- 43
- 13
- 25
- Konu Sahibi sutlupetibor
-
Gidebileceğiniz kimse yokmu ailenizin yanına gitseniz biraz kafan dagilir bı kaç gün kalsanEvet kalkamıyorum yikanamiyorum içimden gelmiyor
işe yararsa gideyim sizde yaşadığınızı söylediniz nasıl geçti neler yaptınız bir anda neden böyle oldum sizde mi durduk yere olmustunuzGidebileceğiniz kimse yokmu ailenizin yanına gitseniz biraz kafan dagilir bı kaç gün kalsan
işe yararsa gideyim sizde yaşadığınızı söylediniz nasıl geçti neler yaptınız bir anda neden böyle oldum sizde mi durduk yere olmustunuz
Hiç birşey sebepsiz olmuyor cnm ne yazikki bazen hayatta olumsuz şeyler yaşayınca bize hastalık olarak geri geliyor bunlar pisikoljik rahatsizliklar genelde ben bundan 2yil önce ailevi sıkıntılar yaşadım o zmn çıktı bende de önce depresyonla başladı ilaç kullandım ara ara ama geciyormu geçmiyor bence olumsuz birsy yasayinca hemen geri geliyor neyse benim bu depresyon TM düzeldim iyiyim derken anksiyete olarak çıktı karşıma şimdide hem hamileyim hemde onunla başa çıkmaya çalışıyorum o yüzden kendini toparla bence daha da ilerletmeişe yararsa gideyim sizde yaşadığınızı söylediniz nasıl geçti neler yaptınız bir anda neden böyle oldum sizde mi durduk yere olmustunuz
Tam da buradan darbe alıyor ruhun işte kadın hassastir kadınlar daha çok düşünür hesap eder plan yapar erkekler ne yaziiki biraz daha umursamaz oluyorlar keşke bizde öyle olabilsekDedi evet delirdin sen iyice dedi
Uyurken yapmışBen konunun fake olduğunu düşünüyorum. Yatağa iseme konusuna kadar olabilir dedim ama bu imkansız. Bir kere depresyona girme halimiz bile yaşadığımız hayat kadar.
Banyo yapmamak yemeden içmeden kesilmek tamam ama yatağı pisletmek hemde evli bir kadin hiç yapanı duydunuz mu? Ben sobali bir evde büyüdüm çamaşır bile geç kuruyor kaldı ki yatağa iseyeceksin bu mümkün degil
Ama hadi gerçekten yaşanıyor diyorsak Allahım yardım etsin nerde derdi olan insan varsa insallah Amin
"yok artık" dediğimiz olayları da sık duymuyoruz bu da öyle bir şey olabilir bence psikoloji bu neden kim bilir Allah yardımcısı olsunBen konunun fake olduğunu düşünüyorum. Yatağa iseme konusuna kadar olabilir dedim ama bu imkansız. Bir kere depresyona girme halimiz bile yaşadığımız hayat kadar.
Banyo yapmamak yemeden içmeden kesilmek tamam ama yatağı pisletmek hemde evli bir kadin hiç yapanı duydunuz mu? Ben sobali bir evde büyüdüm çamaşır bile geç kuruyor kaldı ki yatağa iseyeceksin bu mümkün degil
Ama hadi gerçekten yaşanıyor diyorsak Allahım yardım etsin nerde derdi olan insan varsa insallah Amin
Baya ağır bir depresyonda
Karısını yatağa işeyip üstünde oturacak hale getiren adamı karısının terketmesi gerekiyorHemen duşa girin. O yatak çarşafınızı atın.
Kocanız sizi terk edecek evliliğiniz sallantıda farkında mısınız ??
Evi havalandırıp temizleyin. İşe başlayın.
Ocağa yemek koyun.
Psikiyatriye görünün.
Depresyonun dibini yaşadım. Dibin dibi diyorum öyle diyeyim. Ama yatağa işemedim günde 2 kez duş alan biriyim
Siz iyi değilsiniz hem de hiç silkelenin derhal
Kendine acı kendinekaldır totonu !! Hayat devam ediyor
Çalışmak zorundasın
Kocana acıyorum
Bence pek depresyona girmemişsiniz. Çünkü depresyon herkeste farklı seyreder. Benim de tek yaşarken ara ara girmişliğim olmuştu. Çalışmama rağmen yaşadığım evin çöp ev gibi olduğu zamanlar olmuştu. Çöp atmıyordum hep dışarıdan yemek söylüyordum onun da paketlerini atmıyordum. Ev bir kaç günde perişan oluyor zaten onda ne varki.Hemen duşa girin. O yatak çarşafınızı atın.
Kocanız sizi terk edecek evliliğiniz sallantıda farkında mısınız ??
Evi havalandırıp temizleyin. İşe başlayın.
Ocağa yemek koyun.
Psikiyatriye görünün.
Depresyonun dibini yaşadım. Dibin dibi diyorum öyle diyeyim. Ama yatağa işemedim günde 2 kez duş alan biriyim
Siz iyi değilsiniz hem de hiç silkelenin derhal
Bilerek yapmadım henüz o raddeye gelmedim bilerek yaptığım sadece temizlemedim dursun kurur boşver dedim kendi kendime uykumda lavabodaydim uyanınca farkettim sırılsıklam olduğumu aslında en son ne zaman tuvalete gittim bugün onu da bilmiyorum tuvaletim de gelmedi hiç işte anlayamıyorum çok değişik bir şey yani acikmiyorum susamiyorum öyle oturuyorumBen konunun fake olduğunu düşünüyorum. Yatağa iseme konusuna kadar olabilir dedim ama bu imkansız. Bir kere depresyona girme halimiz bile yaşadığımız hayat kadar.
lutfen psikolojik bir destek alın, bazenleri hayat her seyin sorumlulugunu bize yukluyor istemeyerek de olsa insan bazenleri bir seyi yapmak zorunda kaliyor sizden ricam kalkin ve bir yerden baslayin. size yardim edecek bir aile bireyiniz, dostunuz, komsunuz varsa onlardan destek almaniz sizin adiniza daha iyi olacaktir. simdiden gecmis olsunİyigeceler anlam veremedigim şeyler yaşıyorum lütfen kinamadan yaşayan varsa tavsiye olarak yorum yapabilir misiniz bir haftayı geçti banyo yapmıyorum evde hiç bir işe elimi sürmüyorum ev çöp ev oldu resmen bir haftada sigara külleri izmaritleri yerlerde geziyor ama ben sadece izliyorum konuşmakta gelmiyor içimden hiç kimseyle telefonum çalıyor açmak istemiyorum iş buldum gitmek istemiyorum bir haftayi da geçmiştir banyo yapamıyorum leş gibi oldum içimden birşey olsun boşver böyle gez diyor çok utanıyorum ama elimi dahi yıkamak gelmiyor içimden yemek olayı ölmeyecek kadar yiyorum demin bir dilim ekmeğin icine biraz peynir koydum onu da yatakta yedim yataktan kalkmak istemiyorum birşey var ama anlamadım daha önce böyle hiç olmadım o ekmeğe kadar daha önce ne yedim hiç hatırlamıyorum tuvalete gitmeyi unutmuşum uykumda lavabodaydim kalktığımda her yer ıslak onu da temizlemeden öylece oturuyorum sadece sigara içmek istiyor canım Allah rızası için bana ne oluyor yaşadınız mı hiç böyle birşey
Hayat devam ediyor evet ama dünya o kocanın etrafında dönmüyor. Burada acınacak en son şey o koca müsvettesi. Kaçarsa kaçsın, cehennemin dibine gitsin isterse. Kadını getirdiği hale bak.kaldır totonu !! Hayat devam ediyor
Çalışmak zorundasın
Kocana acıyorum
insanın morali bozuk olabilir ama tuvalete bile gitmeyip, yatağa yapmak çok ileri bir seviye.ilaç desteği gerek bence.İyigeceler anlam veremedigim şeyler yaşıyorum lütfen kinamadan yaşayan varsa tavsiye olarak yorum yapabilir misiniz bir haftayı geçti banyo yapmıyorum evde hiç bir işe elimi sürmüyorum ev çöp ev oldu resmen bir haftada sigara külleri izmaritleri yerlerde geziyor ama ben sadece izliyorum konuşmakta gelmiyor içimden hiç kimseyle telefonum çalıyor açmak istemiyorum iş buldum gitmek istemiyorum bir haftayi da geçmiştir banyo yapamıyorum leş gibi oldum içimden birşey olsun boşver böyle gez diyor çok utanıyorum ama elimi dahi yıkamak gelmiyor içimden yemek olayı ölmeyecek kadar yiyorum demin bir dilim ekmeğin icine biraz peynir koydum onu da yatakta yedim yataktan kalkmak istemiyorum birşey var ama anlamadım daha önce böyle hiç olmadım o ekmeğe kadar daha önce ne yedim hiç hatırlamıyorum tuvalete gitmeyi unutmuşum uykumda lavabodaydim kalktığımda her yer ıslak onu da temizlemeden öylece oturuyorum sadece sigara içmek istiyor canım Allah rızası için bana ne oluyor yaşadınız mı hiç böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?