Bana nasihat verirmisiniz

Bugün benim de aynı şey başıma geldi, bu erkeklerin hepsi böyle, kendilerine yapılsa çok sinirlenirler. Verilmiş sadakamız varmış kardeşim, insan hep önce kendini düşünmeli…
Konu sahibiyle ortak noktanız nedir tam olarak anlatır mısınız? Şimdi sizin konunuzdan geldim de, sizin sevgiliniz yok ki? 2 bakıştğın adama mesleğini öğrenince selamı kesmişsin, başkasıyla tanıştığını duyunca da bozulmuşsun. Çünkü tüm erkekler kendilerine yüz vermeyen bulunmaz hint kumaşı kızlarımızın yasını tutmalı. Konu sahibi kaç yıllık ilişkisini bitirmiş. Evet onun sevgilisi olmayacak biri, birbirlerine uygun değiller, bence iyi ki de bitmiş ama sizinle ilgisi yok çünkü ortada ilişki yok.

En

O kadar gençsin ki. Boş ver erkekten çok ne var bu ülkede. Yüzde yüz aşırı güzel kızsındır elini sallasan birini bulursun, kafanı takma.

En azından aklınız başınıza gelmiş. Bundan sonrasında kıymet verenlerle karşılaşırsınız umarım.

Kabul edeceksin, adam kötüydü beni kullandı ama ben göremedim diyeceksin. Kendini suçlamadan ilişkinin yasını tutacaksın ve geçecek. Zamanla da geçiyor emin ol, tecrübeyle sabit

Yobazlasma nerde bunda ?

Yobazlasma nerde bunda ?
Kadınla erkeği bir tutma derdi. Kendini benle kıyaslama. Giyimine dikkat et. Evlenince evin tüm perdeleri kapalı olacak. Boşuna okuyorsun. Gibi gibi. Ailesi çok dindardı ama kendi öyle değildi. Hatta bundan rahatsız olduğunu söylüyordu. Yani beni kendine göre değil de sanırım ailesine göre şekillendirmeye çalışıyordu bunu gözünün dışarda olduğunu farkettiğimde anlayabildim. İnsanın gözüne bazen gerçekten perde inebiliyormuş.

Neyse haklısınız sizde ne diyim Allah beni alsın ya

Yeme içmeden kesilip gece uyuyamayacak kadar çektiğim bir ayrılık acısı yaşamıştım 19 -20 yaşlarındayken.
Ortalama 7-8 aylık bir süreçte atlattım, üstünden 14 yıl falan geçti şimdi o halime acıyorum sadece..

şimdi üzgün olman çok normal ben de 1 ayı biraz geçti, sevgimi ve değerimi hiç haketmeyen birini hayatımdan çıkardım. zor hisseden biri olduğum ve ona olan hislerim de gerçek ve bana göre kırk yılda bir başıma gelen bişey olduğundan hala aklıma geldikçe üzülüyorum ama napalım. zaman her şeyi alıyor yani ben yeni insanlarla tanışıyorum, ister istemez onunla kıyaslıyorum bazı yanları ondan daha iyi oluyor yenilerin bazılarının daha kötü. ama alışacağız illa ki yapacak bişey yok. olacağı olsaydı ayrılık olmazdı, değil mi? her zaman için kendi adına hayırlısını iste. ben hep öyle yapıyorum ve ne zaman bişeyi çok istediysem ama hayırlıysa olsun hayırlı değilse olmasın dediysem emin ol, olmadı ve ben ilk etapta üzüldüm ancak sonradan iyi ki olmamış dedim. benim hayatım böyle ilerliyor her konuda, iş, aşk vs hayırlısını iste ve kendini hayatın akışına bırak. başka çare de yok zaten.

Yaşınız çok genç bu tecrübelerle sağlıklı bir ilişkiyi seçebilirsiniz artık. Alınan derslere bakmak lazım. Haksızlıktan dolayı acı çekiyorsunuz. Odağınızı değiştirmeniz şart. Yeni iş, yeni kurs, yeni hobi, yalnız kalmamak size iyi gelir.

ben de o tarz 2 vaka var, birinde üniversite sınavı senemdeydim diğerinde üniversiteye yeni başlamıştım en uzun acılarımdı yani benim de aylar sürdü toparlanmam ve şu an geriye dönüp bakınca ben ne güzel günlerimi üzüntü ile geçirmişim diyorum. 10 sene geçti üzerinden, tabii ben çok olgunlaştım çok değiştim doğal olarak. tam anlamıyla sertab'ın aldırma deli gönül şarkısını yaşıyorum artık. yazayım da o güzel sözleri, okuyan kavrasın anlamını :)

Her gün bir şey daha biter
Giderek acı vermez biten şeyler
Kayıtsız bir razı oluş başlar
Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar

İki ayı geçen bu sürede ağlamadan geçen tek bir günüm olmadı. Karşı taraf çoktan kendini deli sulara attı bile bunu pek önemsemiyorum aslında. İlk odağım kendim. Sanki hiç biri beni doğru düzgün sevemezmiş insanlar bu yetisini kaybetmiş gibi geliyor. Bazı şeyler canımı çok yakıyor atlatacağımı biliyorum.

Ya bir de evlenseydiniz?

öyle oluyor hepimize de sonra geçiyor işte. onun ne yaptığına hiç bakma bile. 2 ay çok fazla. yetişkin gibi düşün ve 2 ayın çok uzun olduğunu, artık üzülmenin anlamsız olduğunu düşün. düzgün bir ilişkin olacaktır sadece doğru zamanı bekliyor hayat onu sana vermek için, unutma.

insanlar daha kendini bile tanımadan ne istediğini nasıl bir hedefi olduğu bilmeden böyle saçma sapan arkadaşlıkları oluyor bilmiyorum zaten sağlıklı değil evlenseniz mutlu olamayacaksınız şu genç yaşta bu kadar dert etmeniz saçma. kendinizi geliştirmeye bakın insan olarak illa para kazanacaksınız diye bir şey de yok

E tamam istebu bir hastalik.

Narsistler malesef tartismayi sevmeyen,dingin,alttan alan,mutevazi insanlari kendine eş/sevgili olarak seciyor.
Ben boylesiyle iki cocukla bosandim
Verdigim emeklerin,cabalarin hic bir hukmu yoktu. Cunku herzaman kendi mukemmeldi,o herzaman hakliydi. Ortada hata varsa karsi tarafin yuzundendi. Aldatmak bile!
( cunku sen boyle olmasan ben baskasina bakmazdim,sen ilgilenseydin baskasiyla aldatmazdim.ben gibi adamin kiymetini bilemedin. ben ben benn !!! )
Karsi tarafin hisleri,duygulari onun icin onemsizdir.
O sömürebildigi kadar sömurmüs , alacagi birsey kalmamistir ve kendine baska bir av bakmaya baslamistir coktan
Veyahut direnir karsi cikarsiniz, artik diş geciremez size ve o zmn terkeder.

Onlarla yasamak zor, iyi ki kurtulmussunuz.
Evet ilk basta bulutlarin uzerine cikariyor sizi ama o sevgi gosterilerinin hepsi sahte, hepsinin ici bos.. bir bakmissiniz hersey elinizden ucup gitmis.
Ikilemde kalirsiniz ben bunlari bu adamla yasamadim mi nasil boyle yapar/anlamaz/hak vermez dersiniz. Evet hak vermez cunku sadece kendi haklidir! Asil o neler yasamistir yazik bir bilsen(!)

Ve narsistler oyle bir gider ki, ardina bile bakmadan.. yok sayarak, hiç'lestirerek. Oyle bir gider ki arkadaki ölmüş mü kalmıs mi umurunda bile olmadan..
O yeni avini bulup ona dogru yol almistir coktan

Simdi sen söyle, boyle bir adam icin deger mi aglayip uzulmeye!??

Adam hasta. Ne yapsan da seni anlamayacak, hak vermeyecek, benim gibi adama(!)bunu yapti ben ne cektim bu kadindan diyecek.. !
Bunun boyle olmadigini sen ve aklibasinda olup sizi disardan taniyan 2-3 insan bilecek.
Digerleri onun afilli sözlerine inanacak

Kendini uzmeye degmez,yasandi bitti, tecrube oldu deyip hayatina bak. Sen suçlu degildin, onun karakteri bozuk.
Sukret ki coluk colukla bosanmadin boylesinden !

Sendeki sorun fazla fedakarlik, fazla empati, fazla alttan alim, gozyummak,idare etmek,fazla iyi niyet.

Bunun temelindeki tek sey, KENDINE DEGER VERMEMEK, KENDINI HAFIFE ALMAK, KENDI DEGERININ FARKINDA OLAMAMAK.

kucuklukten gelen sevgisizlik, onaylanma ihtiyaci, dişlanma korkusu nedeniyle karsi koyamamak/ bu yuzden tartismalardan kacinmak, gereken cevabi verememek, korkmak.

Sebep_sonuclar bu. Kendini sorgula ders al

haklısınız çocukluğumda istismara tacize maruz kaldım ve bu beni hayatım boyunca takip etti . hayata iyi bir şeyler verirsem ancak öutlu olabilirim düşüncesiyle tüm ilgisizliklere görmezden gelinmelere göz yumdum . içten içe de bana asıl yakışan şeyin güç olduğunu biliyordum . hayalim hep güçlü bir kadın olmaktı . fakat bu kişi hayatıma girdiğinde aşk mı yoksa başka bir şey mi olduğunu anlayana kadar buralara geldim . bu haldeyim . aslında şuan çektiğim acı çoğu şeye geç kaldığımı düşünmem. iki aydır hiç bir şeyi yoluna koyamıyorum .

Boşveriiiinnn sizi önemsemeyen insanı siz hiç önemsemeyin. Acınız illa ki olur ama zamanla geçecek. Gözyaşı dökmeyin o kadar degmezler çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…