Bana nasihat verirmisiniz

5 senelik ilişkim 2 ay falan önce bitti 10-15 gün önce mesaj attım ama baya ağır konuştu. Gören aldattım, ailesine küfür ettim sanır. Halen atlatamadım o günden beridir sürekli ağlayasım geliyor, nasıl geçecek bilmiyorum

çok haklısınız fakat benim sorum o değil yani ben terkedildim her şeyden vazgeçtim ne yapacağım demiyorum . sizce ben bunlara neden katlandım bu tarz bir olay yaşamış birinden akıl istemem bu yüzden sonradan kendilerinde farkettikleri şey neydi ben kendimdeki eksik noktayı nerede bulmalıyım. çünkü ben aylardır bunun cevabını arıyorum . yoksa ayrılık acısıyla bir şekilde baş edileceğini biliyorum.

Zaten sizi hiç hak etmeyen biriymiş. Tabiki canınız acıyacak o kadar emek vermişsiniz. Ama geçecek merak etmeyin..

İnsanlar hata yapar, kendinize yüklenmeyin.
Boyle birinden kurtuldugunuz için de sukredin .
Kendinizi surekli mesgul edicek bir sey bulursaniz , yavas yavas unutursunuz

kim insanın kendinden daha değerli olabilir ki evlattan başka. Boş insanlara ahlanıp vahlanıyorsunuz. O görmüyo bile

Sevme sevilme ihtiyacı. Çok insancıl bir ihtiyaç. Çok anlamlar yüklemene gerek yok yani

Daha yaşın çok genç

İlerde en güzel zamanlarımı bir erkek için üzülerek heba etmişim diye çok üzüleceksin.

Özsaygı ve Özgüven sorununuz var, ondan.

bende ayrıldıktan 15 gün sonra duygu boşluğuna düşüp yazmıştım konuşmamızın bir anlamı yok demişti . sabah uyanınca da ben buna niye yazdım ki dedim değmiyor bazıları için.

Evlenene kadar herşeyi yaşayacağım sonra durulacağım diyen sevgilinizden nasıl sağlıklı bir ilişki çıkmasını bekliyordunuz ki ? Birde böyle söyleyen birine sosyal medyanı dikkatli kullan demişsiniz, adam size istediğimi yapıcam diyor( siz de kabul ediyorsunuz sevgili olabildiğinize göre), ama kendinizce de değiştirmeye çalışıyorsunuz.

Doğrularınıza uygun biriyle ilişki kurarsanız bu tarz sorunlar yaşamazsınız.

Kurtulduğunuza şükretmek yerine daha da üzülüyorsunuz.

Soruldu mu bilmiyorum, neyle suçlandıniz?

Özgüvensiz, aldatmaya meyilli, saçma sapan bir ergen. Dışardan bakamadığınız için üzülseniz de ilerde kurtulduğunuza şükredersiniz.

bende ayrıldıktan 15 gün sonra duygu boşluğuna düşüp yazmıştım konuşmamızın bir anlamı yok demişti . sabah uyanınca da ben buna niye yazdım ki dedim değmiyor bazıları için.
Değmiyor ben de biliyorum ama senelerdir hayatımda olan biri öylece gidince insan kendine hakim olamıyor.

Gülseren budayıcıoğlunun kader motifini anlattığı videolara bi bakın. Neden böyle bi adamı seçip katlandığınızın cevabını ancak siz bulabilirsiniz. Kendi geçmişinizi ve içinde yetiştiğiniz ilişki modellerini irdeleyin. Cevabı bulursunuz. Kader motifi tabiriyle çok güzel açıklıyor gülseren hanım, hangi insan tiplerini neden seçtiğimizi. Eğer kendinizdeki sebebi bulup düzeltirseniz, seçimleriniz de düzelir. Ama keşkelerin de bazen insana faydası oluyo. Şukredin ki bu yaşinızda böyle bi durum yaşayıp kendinizi sorgulamışsınız. Ya çok geç olsaydı, evlenip çoluğa çocuğa karışsaydınız böyle biriyle? Yaşadıklarınıza tecrübe gözüyle bakın.

Olay örgüsünü bilirsek daha iyi rahatlatırız.
Ancak zamanla elbet geçecek. İlk dönem iyice acınızı yaşayın ama. Sonraya bırakmayın. Elbet kolay değil hatıralar var. Ama bir gün unutulacak.

Bende ne yazık ki sizin gibi insanlardan olumlu enerji alamıyorum. İnsanlar burada kafasını kurcalayan kendileri ile aynı sorunları yaşayan insanlarla iletişim kurmaya çalışıyor. Siz ise köstek atmak için o naif ellerinizi yoruyorsunuz. Ben zaten kendimi kahrediyorken hemcinsinizi aşağı çekmeniz ne kadar hoş bilemiyorum.

Bugün benim de aynı şey başıma geldi, bu erkeklerin hepsi böyle, kendilerine yapılsa çok sinirlenirler. Verilmiş sadakamız varmış kardeşim, insan hep önce kendini düşünmeli…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…