• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana nasihat verirmisiniz

E tamam istebu bir hastalik.

Narsistler malesef tartismayi sevmeyen,dingin,alttan alan,mutevazi insanlari kendine eş/sevgili olarak seciyor.
Ben boylesiyle iki cocukla bosandim
Verdigim emeklerin,cabalarin hic bir hukmu yoktu. Cunku herzaman kendi mukemmeldi,o herzaman hakliydi. Ortada hata varsa karsi tarafin yuzundendi. Aldatmak bile!
( cunku sen boyle olmasan ben baskasina bakmazdim,sen ilgilenseydin baskasiyla aldatmazdim.ben gibi adamin kiymetini bilemedin. ben ben benn !!! )
Karsi tarafin hisleri,duygulari onun icin onemsizdir.
O sömürebildigi kadar sömurmüs , alacagi birsey kalmamistir ve kendine baska bir av bakmaya baslamistir coktan
Veyahut direnir karsi cikarsiniz, artik diş geciremez size ve o zmn terkeder.

Onlarla yasamak zor, iyi ki kurtulmussunuz.
Evet ilk basta bulutlarin uzerine cikariyor sizi ama o sevgi gosterilerinin hepsi sahte, hepsinin ici bos.. bir bakmissiniz hersey elinizden ucup gitmis.
Ikilemde kalirsiniz ben bunlari bu adamla yasamadim mi nasil boyle yapar/anlamaz/hak vermez dersiniz. Evet hak vermez cunku sadece kendi haklidir! Asil o neler yasamistir yazik bir bilsen(!)

Ve narsistler oyle bir gider ki, ardina bile bakmadan.. yok sayarak, hiç'lestirerek. Oyle bir gider ki arkadaki ölmüş mü kalmıs mi umurunda bile olmadan..
O yeni avini bulup ona dogru yol almistir coktan

Simdi sen söyle, boyle bir adam icin deger mi aglayip uzulmeye!??

Adam hasta. Ne yapsan da seni anlamayacak, hak vermeyecek, benim gibi adama(!)bunu yapti ben ne cektim bu kadindan diyecek.. !
Bunun boyle olmadigini sen ve aklibasinda olup sizi disardan taniyan 2-3 insan bilecek.
Digerleri onun afilli sözlerine inanacak

Kendini uzmeye degmez,yasandi bitti, tecrube oldu deyip hayatina bak. Sen suçlu degildin, onun karakteri bozuk.
Sukret ki coluk colukla bosanmadin boylesinden !
çok zor biriydi kavga ettiğimiz zaman daha kavga aydınlanmadan ben haksız olurdum . yokluğumla beni terbiye etmeye çalışırdı . iyiyken iyiydi ama gerçek yüzünün sinirli olduğu hali olduğunu hissediyordum . belki de ilerde iyi ki bitmiş diyeceğim . şuan üzeimde hissettiğim tek şey koca bir yorgunluk.

Back