- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Kalıkkk kızzzSon şansım mı
Amca evet .
Evlenmek marifet olarak görmedim.
Sen evlenmişsin de ne olmuş kezban seni.
Zavallı ezik .
Defol git şuradan hak ettiğin sıfatları teker teker saydırma bana
36 mı yaşında
Nasıl bir hayat anlatsanaKızım defol git şurdan kezban.
Erkenden evlebdirmiş ailen heralde
Benim gibilerin hayatını bilmezsin sen.
Kezban işte evlenmeyi marifet sanmış.Kalıkkk kızzz
Seni evde kalmış. Nasıl hırs yapmış. Bişi dicem hem koca buldum hem doğurdum çatlaaaaa
Düşmanlarla yarışırız para çokk para çok
Mimar dediğine bakma benceYani öyle diyor. Eğitim yüksek lisans , meslek iç mimar.
Olaysa ortaokulda geçiyor
Sanal mıNasıl bir hayat anlatsanasabah akşam amcalara flört diyorsun kendibi 18 sanan seren serengil seni hahahhaha
Yaşadığın hayat kafana taktığın sorundan bellisanal aşıklar sizi. Ha gayret )çhdhshd
Kızım defol git şurdan kezban.
Erkenden evlebdirmiş ailen heralde
Benim gibilerin hayatını bilmezsin sen.
Tek amacı insanları yükseltip, vöhşettt tiimm, sizin yüzünüzden konu açamıyor insanlar diye ağlaşmaktı, ama tutmadı tabi.15 sayfadır soluksuz dalga geçerek aşağılamak da artık... Ortaokul zorbası mısınız bu nedir ya?
Mune
Kezban işte evlenmeyi marifet sanmış.
Zavallı seni.
Doğurdun ne büyük marifet.
Dünyaya zehirli tohumlarını salmışsın kendin yetmiyormuşsun gibi
Amca ne ya dkkfkfkfkfkgkgkgkvbenden olması bence senden olmasından daha iyi. En azından çağa ayak uyduran bi bebem oldu ya sen ? Kurudun kaldın evdee sanal bulmuşsun adamı ondan bundan kıskanıyorsun. Ama demiyorsun ki bu adamın profil neden açık. Gerçi neden diyesin amca kaçar mazallah
Bu ne alakadır ? Beni niye dövsün ? O kadar alakasız yazıyorsun ki. Bence ben dayak yersem ( ki imkansız değil , kimse de dayak yemek için evlenmez) sesim çıkar , ama ya senin ? Bir de bu komikmiş gibi davranman.Sanal mı
Kezban bak sen konuş kız dök içini ama dikkat et kocan dövmesin sonra seni
Ağzımı bozdurdıksr ya15 sayfadır soluksuz dalga geçerek aşağılamak da artık... Ortaokul zorbası mısınız bu nedir ya?
Mune
Kız elleşme artık yazık. Öyle inanmak istiyor, hayallerindeki gibi mutlu olmanı kaldıramaz.Bu ne alakadır ? Beni niye dövsün ? O kadar alakasız yazıyorsun ki. Bence ben dayak yersem ( ki imkansız değil , kimse de dayak yemek için evlenmez) sesim çıkar , ama ya senin ? Bir de bu komikmiş gibi davranman.
Kocasıyla arası bozuk flörtüme yürümüş demeniz çok ahlakiydi tabii. Evli bir kadına bilip bilmeden tek bir beğenisine hüküm vermeyin deyince mahalle ağzıyla atar yaptığınız için dalga geçmeye başladılar. İlk üslubunuzu bozan sizdiniz.Ağzımı bozdurdıksr ya
Ne evde kalmışlığım kaldı ne bilmem ne
Ayıptır ya .
Terbiyesiz aşağılıklar.
Nasıl izin veriliyor anlamıyorum.
Hadi ordan be.Bu ne alakadır ? Beni niye dövsün ? O kadar alakasız yazıyorsun ki. Bence ben dayak yersem ( ki imkansız değil , kimse de dayak yemek için evlenmez) sesim çıkar , ama ya senin ? Bir de bu komikmiş gibi davranman.
İyi ki vermemis instayıbenden olması bence senden olmasından daha iyi. En azından çağa ayak uyduran bi bebem oldu ya sen ? Kurudun kaldın evdee sanal bulmuşsun adamı ondan bundan kıskanıyorsun. Ama demiyorsun ki bu adamın profil neden açık. Gerçi neden diyesin amca kaçar mazallah
Sen çünkü çok saygılısın. Çok güzel cevaplar verdin değil mi ? Aklınca gelmişsin buraya , mazlumu oynama. Ben bak hiç diyor muyum sana neden izin veriyorlar diye ?Ağzımı bozdurdıksr ya
Ayıptır ya .
Terbiyesiz aşağılıklar.
Ya tamam avukatKocasıyla arası bozuk flörtüme yürümüş demeniz çok ahlakiydi tabii. Evli bir kadına bilip bilmeden tek bir beğenisine hüküm vermeyin deyince mahalle ağzıyla atar yaptığınız için dalga geçmeye başladılar. İlk üslubunuzu bozan sizdiniz.
Bende evde kaldım üzülme yaş 29 napcanAğzımı bozdurdıksr ya
Ayıptır ya .
Terbiyesiz aşağılıklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?