- 19 Mayıs 2020
- 46.617
- 208.798
- 548
- Konu Sahibi Isabella_7
-
He he kesin taştır.Valla benimki taş kusura bakmayın
Ay hayatımda hiç bir erkek için bu kadar erkeğime dokunma fln moduna girmedim, s Serengil gibiNe kadar tırnaklarını çıkarmış, önüne gelene erkeeeme tokaaanmaağğ diye gezinen kadın varsa erkeği tipsizdi. Bi kere bile mi şaşmaz ya.
Aferim yiğidime derimO kadın seninkinin üstüne düşerse asıl bence sen onu düşün aaa belki de çoktan düştü
Brad pitin böyle hayranı yokHe he kesin taştır.
Selam herkese.
Şimdi belki büyük birşey değil ama aklıma takıldı
Flört ettiğim bir çocuk var . Henüz ilişkimiz yok ama hoşlanıyoruz birbirimizden.
Neyse bugün bana arkadsslarına benden mi bahsettin dedi yoo ne alaka dedim .benim fotomu beğenmiş biri seninle arkadaş ınstada dedi şok yaşadım ufak çaplı.Sadece yakın 2 arkadasuna anlatmıştım böyle böyle biri var çok hoşanıyorım falan diye .Bu kız benim çok yakın bir arkadaşımın arkadası bu arada Yani olayı bilen kızın arkadası belki o anlatmış olabilir diye belirtiyorum bu detayı
Bu çocuğun instası dışarı açık keşfete mi düştü acaba fotolar bilmeden beğendi.Yada profilini inceleyip mi bilemedim.
Bu arada bu kadın evli ve evliliğinde sorunlar olduğunu biliyorum. Daha önce aldatıldığını eşi tarafından ve kendisi de aldatmış böyle bir şey beni ilgilendirmez tabi ama .
Benimki yakışıklı gayet çoğu kadınun beğenebileceği bir tip.
Bilemiyorum neden böyle bir şey oldu?
İddialı olsanız bu kadar sevgilimi beğendiler demezsiniz. Egolu insan böyle yapmazBen hep iddialıyım sevgilim olsun olmasın önemli değil
İftira atmadım sadece olabilir mi dedimİddialısın öyle mi ? Neyse saçmalamada mı ? İftira atmada mı ? Adamların dötünü arşa kaldırmada mı ?
Evet öyle maalesef.He he kesin taştır.
Neden korktuğu şimdi belli oldu16 yaşında bir genç kızın konusunu okuyorum sandım. Meğer 36 yaşındaymışsınız. Flört ettiğim çocuk demişsiniz de büyümüştür artık o.
36 mı yaşında16 yaşında bir genç kızın konusunu okuyorum sandım. Meğer 36 yaşındaymışsınız. Flört ettiğim çocuk demişsiniz de büyümüştür artık o.
Ben sadece soru sordum.İddialı olsanız bu kadar sevgilimi beğendiler demezsiniz. Egolu insan böyle yapmaz
İftira atmamışsın pardon 36 yaşına gelip evlenemediğin için carttt diye çatlamışsınİftira atmadım sadece olabilir mi dedim
Adamın dötünü kaldırmadım yaptığımız birşey yok .
Evet öyle maalesef.
Sen öyle olmadığını düşün elindekiyle idare et
Neden son sevgilin olduğu belli oldu
Kzı ben unumu eledim dedim de yaşıt çıktık nerdeyseHe he kesin taştır.
Adamın g.tü uzaya gitti merak etmeyin.İftira atmadım sadece olabilir mi dedim
Adamın dötünü kaldırmadım yaptığımız birşey yok .
Evet öyle maalesef.
Sen öyle olmadığını düşün elindekiyle idare et
Bayan değil kadınBen sadece soru sordum.
Büyütseydim o bayana sorardım
Öyle birşey yapmadım.
Beğensinler yakışıklı çocuk sonuçta anca beğenirler
Hesabı herkese açıkmış öylesine begenmişte olabilirSelam herkese.
Şimdi belki büyük birşey değil ama aklıma takıldı
Flört ettiğim bir çocuk var . Henüz ilişkimiz yok ama hoşlanıyoruz birbirimizden.
Neyse bugün bana arkadsslarına benden mi bahsettin dedi yoo ne alaka dedim .benim fotomu beğenmiş biri seninle arkadaş ınstada dedi şok yaşadım ufak çaplı.Sadece yakın 2 arkadasuna anlatmıştım böyle böyle biri var çok hoşanıyorım falan diye .Bu kız benim çok yakın bir arkadaşımın arkadası bu arada Yani olayı bilen kızın arkadası belki o anlatmış olabilir diye belirtiyorum bu detayı
Bu çocuğun instası dışarı açık keşfete mi düştü acaba fotolar bilmeden beğendi.Yada profilini inceleyip mi bilemedim.
Bu arada bu kadın evli ve evliliğinde sorunlar olduğunu biliyorum. Daha önce aldatıldığını eşi tarafından ve kendisi de aldatmış böyle bir şey beni ilgilendirmez tabi ama .
Benimki yakışıklı gayet çoğu kadınun beğenebileceği bir tip.
Bilemiyorum neden böyle bir şey oldu?
Son şansım mıİftira atmamışsın pardon 36 yaşına gelip evlenemediğin için carttt diye çatlamışsınvaştan söylesene tek şansım bu herif diye herif dediğimizde amcadır kesin
Kızım defol git şurdan kezban.Bayan değil kadıniki saatir sana belikli kız diyorum da sen bayağı bayağı teyzesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?