- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.254
- 128
- 34
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Oturup kendi hayatlarını anlatsalar yerlere yatarız gülmekten emin ol.Ay senin alaycı fikirlerine ihtiyacımız yok zaten yazmada yorum bi zahmet.bizde suç buraya soru soruyoruz düzgün yorum yapan nadir hadi canım
Kadın kadının düşmanıdır ekibini kuruyorumyıldırma örgütü ifşa oldu ahahahshs
Ben son sevgilimle yemeğe çıkacağım gece şık şeffaf bi ince topuklu ayakkabı giyip siyah saten elbise giymiştim bu ayakkabıyı görür görmez pavyon ayakkabısı bu senle şurdan şuraya gitmem demisti. İşte ne güzel soranada pavyonda tanıştık demezsin anında ayakkabılarımdan anlarlar demiştimBen ilk evlendiğimizde pavyon kızı elbişeşi aldım dıadam şok hdhdhd son sunumum
Valla ikinizinde hesabı açıkHayırr bunun cevabı bu değiş geç
Neden sevgilin kendini ortaya sergiliyor. Kıazzz ortaya yem atıyor olmasın ? Senden memnun değil bencebelikli kız oyuna gelme
Otobusun ön camıYok kıskanmak yaşa bakmaz ama tavrın yaşa bakıyor evetbişi dicem ciddi sorucam. Mesela sefgilin minibüse bindi ve bi kadın şuradan uzatır mısınız dese ve sefgilin parayı alırken eline değseee … o kadının hak ettiği ceza nedir
Ne kadar tırnaklarını çıkarmış, önüne gelene erkeeeme tokaaanmaağğ diye gezinen kadın varsa erkeği tipsizdi. Bi kere bile mi şaşmaz ya.bi yakışıklı da bunlarda sanki
Nasıl yokluktalarsa herkesi zor zar bir tane buluyor sonra da kaptırmamak için panter gibi yırtıcı geziyor sanıyorlar.
Taş gibi kocam var mütevazi olamayacağım ama bir gün de şöyle ne beğendin koz kocamı diye millete bilenmedim. Neyin kafası anlamak zor
Neden son sevgilin olduğu belli olduBen son sevgilimle yemeğe çıkacağım gece şık şeffaf bi ince topuklu ayakkabı giyip siyah saten elbise giymiştim bu ayakkabıyı görür görmez pavyon ayakkabısı bu senle şurdan şuraya gitmem demisti. İşte ne güzel soranada pavyonda tanıştık demezsin anında ayakkabılarımdan anlarlar demiştim
Ben hemen anlatayım gül. Tırnağım kırılırken kocişkom umursamadı.Oturup kendi hayatlarını anlatsalar yerlere yatarız gülmekten emin ol.
Yemiyor tabi dertlerini anlatmıyorlar
Valla benimki taş kusura bakmayınNe kadar tırnaklarını çıkarmış, önüne gelene erkeeeme tokaaanmaağğ diye gezinen kadın varsa erkeği tipsizdi. Bi kere bile mi şaşmaz ya.
Haa evet haklısın kendi tavrından bahsediyor kıyamamYok kıskanmak yaşa bakmaz ama tavrın yaşa bakıyor evetbişi dicem ciddi sorucam. Mesela sefgilin minibüse bindi ve bi kadın şuradan uzatır mısınız dese ve sefgilin parayı alırken eline değseee … o kadının hak ettiği ceza nedir ha
Hımm ya seninkide arkasında durur ve otobüs bi anda durunca kadının üzerine düşerse ?Otobusun ön camı
Alt tarafı bir flörtün var diye fazla iddialısın cici kızNeden son sevgilin olduğu belli oldu
Geri fites tövbe yarabbim güleceğim yoktuHımm ya seninkide arkasında durur ve otobüs bi anda durunca kadının üzerine düşerse ?
Ben hemen anlatayım gül. Tırnağım kırılırken kocişkom umursamadı.O kadar kalbim kırık kiii. Ve dahası kocammmmm canım aşkımmm bitanemmm yiğidim insta da bi kadına yazmışş Nasılsın? Demiş !!!! O da yetmemiş kadın ona iuiyim canım senden naber demiş !!! Öyle büyük bir dert kiii….. kocama peçe takmaya karar verdim
Ben hep iddialıyım sevgilim olsun olmasın önemli değilAlt tarafı bir flörtün var diye fazla iddialısın cici kızBiraz daha bi elinde tutmayı başar (!) sonra millete böyle atar yap
Hayırr zeka kokan cevap beklemek benim suçum. Soru sana ağır geldi ve canlandırınca titreme geldiHaa evet haklısın kendi tavrından bahsediyor kıyamam
İddialısın öyle mi ? Neyse saçmalamada mı ? İftira atmada mı ? Adamların dötünü arşa kaldırmada mı ?Ben hep iddialıyım sevgilim olsun olmasın önemli değil
O kadın seninkinin üstüne düşerse asıl bence sen onu düşün aaa belki de çoktan düştüHımm ya seninkide arkasında durur ve otobüs bi anda durunca kadının üzerine düşerse ?
Fites diyen dillerini yesinler kızGeri fites tövbe yarabbim güleceğim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?