bana mı öyle geliyo?

emoxsx32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
209
0
kızlar ya 2 gündür bebeğim sanki az kıpırdıyo gibi acaba banamı öyle geliyo hiç kıpırdamıyo değil ama sanki az kıpırdıyo sizdede oluyomu biraz endişelendim acaba boşunamı endişeleniyorum kızlar ...:sm_confused:CADIARZU

bazen oluyo öyle..bebekler bazen 48 saat boyunca uyur uyanmazlarmış...bi arkadaşım 2 gün oynamadı diye gitmişti doktora..o da 2 gündür bebişin uyuduğunu söylemişti..ama yinede doktorla bağlantı kurmak gerekiyo..oynamayınca bende panikliyorum..huzursuz oluyorum..dışardan karnına hafifçe vurarak konuş onunla tekmele oğlum vur bakiim diye işe yarıyo

bu haftalarda az oynamasının sebebı beyın fonksyonları gelısmekte bende bu yuzden dr gıttım ve dr bana beynının gelıstıgını soledı ayrıca bebekler 48 saat uyumalar cnm 20 ıla 30 dk arasında uykuya dalarlar bu zaman arasında uyanır ve hareket ederler
su anda beyınlerı gelıstıklerı ıcın az oynayabılırler
benım bebeişimde daha 2 gündür kendine geldi ve kıpır kıpır maşşalllah

çok teşekkür ederim kızlar doktorumda öyle söyledi ama 2 gün çok korktum ama şimdi ii valla kıpır kıpır aman olsun hiç şikayetçi değilim canı sağ olsunda...

büyüdükçe hareket alanı azaldığı için , hareketlerinde de eski sıklık olmaması normalmiş.
takvimine baktım şu anda bebeğin en az 33 cm düşünsene karnında hoppala hoppala nasıl hareket etsin annesii:)

X