Bana lütfen yardım edin akla ihtiyacım var....

Sana tek tavsiye salla gitsin başka kız vardirrrr

yok ya annesi bile diyor kızım bi kız için değil diye ama belkide sade se askı bitmiştir dedi bende dedim aşkın kimyası 4 hafta olsun sonra o sevgiye dönüşüyor sonrada değer veremek oluyor dedim benim için ama kesinlikle bi kız yok annesi bile dediğise onu aklı karıştır bence diye düşünüyorum.

senin iliskin bitmis yoluna bak sil gitsin hayatindan annesinin ne dedigi onemli degil sen ogluyla yasiycaksin bence cok gec kalmadan kendi yolunu ciz zamanini bosa harcama

Kesinlikle ben ev taşıdığımda bana çok yardım ettiler allah razı olsunlar. 1 kira parısın depozito onlar ver artı doğla,su,elektirik açtırma parasın bile onlar verdi vede birseyler bile anlındı erkek arkadaşımda bana param olmasa hep veridi ve sorardı yani hakkını yemeyim.

sana dönse bile kabul etme.. o kişi seni hak etmiyor sen daha iyilerine layıksın unutma...

sana dönse bile kabul etme.. o kişi seni hak etmiyor sen daha iyilerine layıksın unutma...

inş bakalım ne olacak hayatımda yapmadım şeyler ona yaptım kendimden çok ödünde verdim tabi kaybetme korkusu da yoktu ama bu satten sonra ben kesinlikele ne mesaj nede ararım :..

sana geri dönmek isterse zaten döner sen niye uğraşıyosun ki, ki istemiyomuş da zaten sen de başkasına bak dünyada adam mı kalmadı ezdirme kendini kalp bitek onda yok.

sana geri dönmek isterse zaten döner sen niye uğraşıyosun ki, ki istemiyomuş da zaten sen de başkasına bak dünyada adam mı kalmadı ezdirme kendini kalp bitek onda yok.

zaten uğraşmıyorum ben gerçekten sadece 4 yıl boyunca giden zamanıma üzülüyorum

tabi oluyordu olmazmı ben taşındığımda evin nakliyat ve 1 kira ve depositosun onlar verdi artı elektirik,su,doğalgaz açma parasında onlar verdi vermezmi. ailesi beni seviyordu zaten ii insanlardı erkek arkadaşım da bana hep soruyordu paraya ihtiyaçın varmı yoksa vereyim diye hep olmadığıda da verirdi yani

baskasi k

baska kiz olsa annesi nerden bilsin yada bilsede sana niye soylesin.. ustelik anasiyla niye konusuyosun konusma birak .. annesiyle konusman onunla hala ilgilendigini gosterir ne bunu kendine yap nede bir erkege bu firsati ver.. senelerini harcamis olabilirsin ama tecrubelerini cebine koy ve yoluna bak.. o yolda bekleyen nice suprizler vardir bilmiyosundur... aklini temizle hic dusunme bile onu .. kendine guvenin gelsin.. ve %100 guvenle cik sokaga kim senin elinden tutup ayni yolda yuruyup seni mutlu edebilecekse o hayatinda kalsin.. seni mutlu etmeyen birinin hayatinda yeri yok.. cesaretli ol .. ben daha 5 ay once falan ayrildim, sozde bana askindan oluyodu bitiyodu ama ben asik olmadigim icin sadece onun ilgisini sevdigim icin devam ediyodum bide guveniyodum, iliski boyunca beni kac kizla aldatmis ruhum duymamis, ayrildiktan sonra bile sabah aksam pesimdeydi tabi bunlari ayrildiktan epeyi sonra ogrendim ki hala pesimdeydi sonra saglam bi rovasata attim birdaha pesime dusmeye bile hali kalmadi... erkek mi yok be.. birak Allah askina ... ondan sonra cok daha iyileri geliyo takilma rahat ol ..

ben annesin aramıyorum annesi beni arıyor ondan yoksa kesinlike aramam yani annesi ii niyet ne güveniyorum bana hiç yalan söylemedi tanıdığımdan beri oğlundan daha cesaretli eminim yani

ben annesin aramıyorum annesi beni arıyor ondan yoksa kesinlike aramam yani annesi ii niyet ne güveniyorum bana hiç yalan söylemedi tanıdığımdan beri oğlundan daha cesaretli eminim yani
ozaman akillica davran.. annesine acik verme.. nazik ol ama bukonuya ANNsi girmemeli.. buyuk hata.. o anne yarin evlensen sanada cok karisir

ozaman akillica davran.. annesine acik verme.. nazik ol ama bukonuya ANNsi girmemeli.. buyuk hata.. o anne yarin evlensen sanada cok karisir

yok zaten o benim iliğim istiyor ondan bana hep sabır diliyor ben istiyorum kızım ama işte ben zorlarsam ileride oglum bana senin yüzünden der diye birsey demiyorum diyor.ben zaten hep nazik davranmaya çalışıyorum.

yok zaten o benim iliğim istiyor ondan bana hep sabır diliyor ben istiyorum kızım ama işte ben zorlarsam ileride oglum bana senin yüzünden der diye birsey demiyorum diyor.ben zaten hep nazik davranmaya çalışıyorum.

kendine annen gibi davranmayi denesene.. kendi kendinin annesi olsaydin ne onerirdin...

çok teşkkür ederim amin allahtan hayırlısın istiyorum ama benim cektiğim acını yanda bu insan nasıl rahat onu düşünüyorum.

O niye rahat biliyor musun, nasılsa yedekte sen varsın. Bir bakacak, senden iyisini bulamazsa koşarak dönecek, sende ona kucağını açacaksın.
Seni de her halinle kabul edecek, aklı başında, çalışkan , gözü senden başkasını görmeyen 2. bir adam olsaydı, sen de daha rahat olmaz mıydın?

Defolsun gitsin. Ona bu şansı tanıma, ne başka bir kadını hayatına alışına şahit ol, ne de paşa beyin keyfi gelince sana dönmesine izin ver.
Annesi de, o da sana ulaşamayacak şekilde tüm kapıları kapat, telefonları değiştir, o zaman görürsün tutuşuyor mu... Böyle dengesizle evlenmeden yollarını ayırdığına şükretmelisin.

.

kesinlikle haklısın artık hayırlısı ama ben ona çok şans verdim artık hiç bir şekilde ne mesaj nede aramak için bi bahanem var eskiden olsada bi bahane bulup aradım ama artık ayırldığımızdan beri asla yapmadım yapmıyacağım geride kalcam.

zamana bırakın..
hala dönmez naz yaparsa olmaz bu iş..
yol verin..

zaten zaman bıraktım en ii ilaç zaman diyorum allah buyuk anlıyacakta kendiysile başbaş kalması gerek

yalnız bişi dikkatimi çekti: çok yüz bulmuş..
yani asıl nazlanması gereken sizsiniz..
yetim olan ve daha çok hoşgörülmesi gereken de sizsiniz..
çocukluk yapıp ayıp ediyo..
bence sizin halinizden anlayan, anne ya da babasından birini kaybetmiş yani empati kurabilecek biriyle ciddi düşünün..
bu adam size göre değil..anlayışsızlığı biyere kadar çeker insan..
mesela benim de babam yok..
kvalide ve kpeder sağlar, Allah hayırlı uzun ömür versin..ama eşim beni bu konuda hiç anlamaz..
çünkü acı çekmemiş..
babasızlık ne derin bi yara bilmiyo ve çoğu zaman çok kabalık yapıyo..
siz daha zor durumdasınız benden ve kendinizi bu konuda anlayan birini tercih edin derim evli biri olarak..

aslında ben hiç bizaman aileye karşı değilim hatta ailesi benim ailem gibi olmasın isterim ama yeterki benide kızları gibi görmesin isterim beni yoksa benim kimsede bi alacığım bi beklentım yok yeterki sevgim insan yanımda bana deste çıksın her konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…