Slm ben yeni üye oldum lütfen beni sakın yanlış anlamayın gerçekten akla ihtiyacım var. Benim annem ve babam yok ben yurtta büyüdüm ve bu yaşıma kadar kendim ayaklarımın üzerinde durmaya çalıştım ve kpss hazırlandım memur oldum allahıma şükürler olsun çok zorluklar çektim ama başardım tek istediğim güzel bi yuva kurmaktı ve aile sıcaklığı istiyordum ama onda başaralı olamadım... benim derdim tabi erkek arkadaşımda bunu biliyordu ve ailesi de 4 yıllık bi ilişkim vardı ama bitti daha doğrusu o bitirdi. Zaten inişli çıkışlı bi ilişkim vardı ayrıldık ta barıştıkta bi kaç kere ama ayrılan hep oldu.Eskinde ayrıldığımız dayanmadan mesaj atardım gine oda yanamaz bana atardı bir bir birimize yine döndük ama bu sefer sanki gerçekten bitti artık.Bu seferde oturduk konuştuk ama artık benimde canıma tak dedi yani bana diyor ileride seninle düşündüğümde yapamayacağın beyin olarak uyuşmuyormuşuz. öyle diyor ben onu hayatın esir almışım ve biz ayılalım dediğimde hep sen beni tuttun dedi. bende öyle mi artık özgürsün beni istemeyin bende istemem dedim yani ben sevdiğim insan bana baktığında benim yanımda mutlu ve huzurlu olmasın isterim dedim. İkimizde ağlıyoruz yani ama bitmesi gerek olduğu hissettim çabalamamın bi anlamı yok dedim bırak gitsin dedim içimden ve bende sende bulunmaya hint kumaşı değilsin bende ama bana diyor sana değer çok veriyorum ve seviyorum ama işte ileride düşündüğünde olamayacağın düşünüyorum. Bana diyor senin gibisin bulamıcam ve beni seni gibi seveni de bulamam beni benden daha çok düşünen insansın ama işte düşündüğüne beni beyni istemiyor anladığım kadarıyla bende karar aldım artık ondan uzak durmaya çalışıyorum tabi ne mesaj ne de bi bende haber almasın istiyorum çünkü ben çok koştum. birazda o koşsun istiyorum bu ilşki için artık dönerse tabi bu ilişki için her şeyi paylaştık evime geldi gitti ve annesi geldi akrabaları geldiler bende kaldı bile yani ben onu için her şeyi yaptım ama yaranamadım zaten askerlikte yapmamıştı ama işte anılamadığım 4 yıl oldu beni nereye koyamıyor resmen kendimi kullanılmış bi eşya gibi hissediyorum. Bu arada hep annesi beni hep arıyor ayrıldığımzan beri gine aradı kızım ben sende daha kötüğüm 5 gün önce zaten sormuş oğlu kaderle konuştun mu diye annesi ne yapcan evt ben sana terbiye ve edep veremedim. Oğluda demiş anne sen beni zalim mi sanıyorsun bende üzülüyorum merak ediyorum ve birdaha konuşmamış oğlu. Annesine dedim bende hatta ben evimin içersine almıcaktım ama tamamen sizin ve oğlunuzun samimiyetine çok güvedim eğer benimde bi annem ve babam başımda olsaydı emin ol bu evin içersin girmesi için ya nişan yada evlilik isterdi ama yapcak birsey yok buda benim kusurum dedim ve annesi iice agladı .ee ben napayım ban daha çok ağlıyorum yani uff zor bi durumdayım. Tabi annesi her ayrıldığında ben kendimi kötü hissediyorum ama bende yapacak birşey yok beni oğlu istemiyor. Sonuç olarak ben onun pişman olmasın ve bana geri dönmesi istiyorum hayır olarak tabi ama yaptığı hatayıda farkına varsın istiyorum ve pişman ben ne yapmalığım bu durumda.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
peki seni neden istemiyor, sanırım sana değil senin ilgine aşık, seni istememe sebebini anlamadım ben
annesinin seni düşünmesi bulunmaz bişey bu devirde bu arada
belirtmeden de geçemicem, seni çok tebrik ederim tek başına hayatını kurmuşsun, çoğu kız bu azmi gösteremezdi
defalarca ayrılıp barışma olmuş.Bana çok da sağlıklı gelmiyor böyle ilişkiler.İlerde bir yerden patlak verir.Bu kadar kolay olmamalı.Evlenince ne yapacaksınız?
zaten kendimden hep ödün verdim ama artık vermek istemiyorum aklılansın gelsin istiyorum ama kendimide kullanılmış hissediyorum ben bu kadar düşünüyorum o hiçmi düşünmüyor beni
o zaman hiç aramayın,umursamayın.Elbet sizi sevecek,yürekten isteyecek birileri vardır.Bir kişi için bu kadar üzüldüğünüze değer mi?
aile zaten beni kabul etti ama oğlu korkuyor evllikten tabi askerlikte yok dediğine göre akıl olarak uymuyormuşuz ve düşündüğünde yapamıcanı düşünüyormuş öyle diyor.yani ozaman bana niye değer verdiğin söylüyor bi insanı sevmeden değer verilir mi hiç siz hiç sevmediğiniz insanla birlikte olurmusunuz düşünün.
bak güzel kardeşim. sevgi elbette önemlidir ama anlaşmak çok daha önemli. Biz eşimle çoğu konuda anlaşarak ve uyuşarak evlendik üstelik sevdik de birbirimizi ama evlilik içinde anlaşamadığımız bir sürü konu yine var. evlilik sandığın gibi bir olay değil. bugün senin tarafını tutan annesi yarın oğlunun yanında olacak. seni üzmek istemem ama aile içinde büyümemişsin evlilik nedir gözünün önünde bir örnek bile yok. Karsında da seni sevdiğini söylese bile anlaşamadığınız ve hiç GÜVEN VERMEYEN bir erkek var. Madem ailen yok mutlu bir yuva kurmak zorundasın. Sana sahip çıkacak, yanında huzur bulacağın, işte bu adam benim hem annem hem babam hem yol arkadaşım diyeceğin biriyle evlen. Abla tavsiyesi. Bahtın açık olsun..
gül gibi işin varmış, yaşın da küçüktür. Kurslara katıl, üniversiteye gir, hobiler edin. hiç birşey yapamıyorsan etamin yaphakılsın ben zaten kedimin artık geride tutuyorum mükkünse artık aklıma getirmek istemiryorum ama bazen bi anada geliyor ne yapacağım bilemiyorum:
gül gibi işin varmış, yaşın da küçüktür. Kurslara katıl, üniversiteye gir, hobiler edin. hiç birşey yapamıyorsan etamin yapo kadar boş zamanım olsa neler neler yapardım. su adamı düşüneceğine bir bilgisayar oyunu bul kendine o oyuna sarmaktan onları düşüneme. zamanla da zaten geçer.
zaten ben üniversite okudum 4 yılık hemde ama işte şuan çok yeni durum bu tam 1 hafta oldu belkide geçti sadece merak ediyorum insan kendini ne kadar kandıra bilirki.
dişinle tırnağınla kurduğun bu hayatı bir adam uğruna mafetme kardeşim..sana hayırlı insan mı yok sanıyorsun..seninki alışkanlık o dönse bile sen kabul etme 4 sene tabi dile kolay ama kimler kimlerden ayrılmıyor ki..ilerde pişman olacağın bir birliktelik kurma..Rabbimden hayırlısını dile..
bu adamın sana değil, kendine güveni yok.. alışmış sen yine arayıp konuşacaksın diye bekliyor olmalı fakat bu sefer yapma. sen güçlü bir bayansın nice güçlüklerin üstesinden gelmişsin inan bununda üstesinden gelirsin. kendinin değerli olduğunu asla unutma..
sen ne istediğini biliyorsan şayet hayat daha da kolaylaşıyor..
evlilik dışarıdan görüldüğü gibi değil emin ol bu kişi ile evlenirseniz şayet sonu yine hüsran olacak şimdiden belli...
umarım karşına seni anlayan seven mutlu eden biri çıkar.. MUTLULUĞU HAK EDİYORSUN...
Sana tek tavsiye salla gitsin başka kız vardirrrr...seven yemeden geliyo. Sen kendi kıymetini bilmezlen kimse kıymetini bilmez. Ha hiç kafanda takma unut yenisi inan süper olucak. Olmadı bi psikoloğa git ama o adama gitmeSlm ben yeni üye oldum lütfen beni sakın yanlış anlamayın gerçekten akla ihtiyacım var. Benim annem ve babam yok ben yurtta büyüdüm ve bu yaşıma kadar kendim ayaklarımın üzerinde durmaya çalıştım ve kpss hazırlandım memur oldum allahıma şükürler olsun çok zorluklar çektim ama başardım tek istediğim güzel bi yuva kurmaktı ve aile sıcaklığı istiyordum ama onda başaralı olamadım... benim derdim tabi erkek arkadaşımda bunu biliyordu ve ailesi de 4 yıllık bi ilişkim vardı ama bitti daha doğrusu o bitirdi. Zaten inişli çıkışlı bi ilişkim vardı ayrıldık ta barıştıkta bi kaç kere ama ayrılan hep oldu.Eskinde ayrıldığımız dayanmadan mesaj atardım gine oda yanamaz bana atardı bir bir birimize yine döndük ama bu sefer sanki gerçekten bitti artık.Bu seferde oturduk konuştuk ama artık benimde canıma tak dedi yani bana diyor ileride seninle düşündüğümde yapamayacağın beyin olarak uyuşmuyormuşuz. öyle diyor ben onu hayatın esir almışım ve biz ayılalım dediğimde hep sen beni tuttun dedi. bende öyle mi artık özgürsün beni istemeyin bende istemem dedim yani ben sevdiğim insan bana baktığında benim yanımda mutlu ve huzurlu olmasın isterim dedim. İkimizde ağlıyoruz yani ama bitmesi gerek olduğu hissettim çabalamamın bi anlamı yok dedim bırak gitsin dedim içimden ve bende sende bulunmaya hint kumaşı değilsin bende ama bana diyor sana değer çok veriyorum ve seviyorum ama işte ileride düşündüğünde olamayacağın düşünüyorum. Bana diyor senin gibisin bulamıcam ve beni seni gibi seveni de bulamam beni benden daha çok düşünen insansın ama işte düşündüğüne beni beyni istemiyor anladığım kadarıyla bende karar aldım artık ondan uzak durmaya çalışıyorum tabi ne mesaj ne de bi bende haber almasın istiyorum çünkü ben çok koştum. birazda o koşsun istiyorum bu ilşki için artık dönerse tabi bu ilişki için her şeyi paylaştık evime geldi gitti ve annesi geldi akrabaları geldiler bende kaldı bile yani ben onu için her şeyi yaptım ama yaranamadım zaten askerlikte yapmamıştı ama işte anılamadığım 4 yıl oldu beni nereye koyamıyor resmen kendimi kullanılmış bi eşya gibi hissediyorum. Bu arada hep annesi beni hep arıyor ayrıldığımzan beri gine aradı kızım ben sende daha kötüğüm 5 gün önce zaten sormuş oğlu kaderle konuştun mu diye annesi ne yapcan evt ben sana terbiye ve edep veremedim. Oğluda demiş anne sen beni zalim mi sanıyorsun bende üzülüyorum merak ediyorum ve birdaha konuşmamış oğlu. Annesine dedim bende hatta ben evimin içersine almıcaktım ama tamamen sizin ve oğlunuzun samimiyetine çok güvedim eğer benimde bi annem ve babam başımda olsaydı emin ol bu evin içersin girmesi için ya nişan yada evlilik isterdi ama yapcak birsey yok buda benim kusurum dedim ve annesi iice agladı .ee ben napayım ban daha çok ağlıyorum yani uff zor bi durumdayım. Tabi annesi her ayrıldığında ben kendimi kötü hissediyorum ama bende yapacak birşey yok beni oğlu istemiyor. Sonuç olarak ben onun pişman olmasın ve bana geri dönmesi istiyorum hayır olarak tabi ama yaptığı hatayıda farkına varsın istiyorum ve pişman ben ne yapmalığım bu durumda.
Slm ben yeni üye oldum lütfen beni sakın yanlış anlamayın gerçekten akla ihtiyacım var. Benim annem ve babam yok ben yurtta büyüdüm ve bu yaşıma kadar kendim ayaklarımın üzerinde durmaya çalıştım ve kpss hazırlandım memur oldum allahıma şükürler olsun çok zorluklar çektim ama başardım tek istediğim güzel bi yuva kurmaktı ve aile sıcaklığı istiyordum ama onda başaralı olamadım... benim derdim tabi erkek arkadaşımda bunu biliyordu ve ailesi de 4 yıllık bi ilişkim vardı ama bitti daha doğrusu o bitirdi. Zaten inişli çıkışlı bi ilişkim vardı ayrıldık ta barıştıkta bi kaç kere ama ayrılan hep oldu.Eskinde ayrıldığımız dayanmadan mesaj atardım gine oda yanamaz bana atardı bir bir birimize yine döndük ama bu sefer sanki gerçekten bitti artık.Bu seferde oturduk konuştuk ama artık benimde canıma tak dedi yani bana diyor ileride seninle düşündüğümde yapamayacağın beyin olarak uyuşmuyormuşuz. öyle diyor ben onu hayatın esir almışım ve biz ayılalım dediğimde hep sen beni tuttun dedi. bende öyle mi artık özgürsün beni istemeyin bende istemem dedim yani ben sevdiğim insan bana baktığında benim yanımda mutlu ve huzurlu olmasın isterim dedim. İkimizde ağlıyoruz yani ama bitmesi gerek olduğu hissettim çabalamamın bi anlamı yok dedim bırak gitsin dedim içimden ve bende sende bulunmaya hint kumaşı değilsin bende ama bana diyor sana değer çok veriyorum ve seviyorum ama işte ileride düşündüğünde olamayacağın düşünüyorum. Bana diyor senin gibisin bulamıcam ve beni seni gibi seveni de bulamam beni benden daha çok düşünen insansın ama işte düşündüğüne beni beyni istemiyor anladığım kadarıyla bende karar aldım artık ondan uzak durmaya çalışıyorum tabi ne mesaj ne de bi bende haber almasın istiyorum çünkü ben çok koştum. birazda o koşsun istiyorum bu ilşki için artık dönerse tabi bu ilişki için her şeyi paylaştık evime geldi gitti ve annesi geldi akrabaları geldiler bende kaldı bile yani ben onu için her şeyi yaptım ama yaranamadım zaten askerlikte yapmamıştı ama işte anılamadığım 4 yıl oldu beni nereye koyamıyor resmen kendimi kullanılmış bi eşya gibi hissediyorum. Bu arada hep annesi beni hep arıyor ayrıldığımzan beri gine aradı kızım ben sende daha kötüğüm 5 gün önce zaten sormuş oğlu kaderle konuştun mu diye annesi ne yapcan evt ben sana terbiye ve edep veremedim. Oğluda demiş anne sen beni zalim mi sanıyorsun bende üzülüyorum merak ediyorum ve birdaha konuşmamış oğlu. Annesine dedim bende hatta ben evimin içersine almıcaktım ama tamamen sizin ve oğlunuzun samimiyetine çok güvedim eğer benimde bi annem ve babam başımda olsaydı emin ol bu evin içersin girmesi için ya nişan yada evlilik isterdi ama yapcak birsey yok buda benim kusurum dedim ve annesi iice agladı .ee ben napayım ban daha çok ağlıyorum yani uff zor bi durumdayım. Tabi annesi her ayrıldığında ben kendimi kötü hissediyorum ama bende yapacak birşey yok beni oğlu istemiyor. Sonuç olarak ben onun pişman olmasın ve bana geri dönmesi istiyorum hayır olarak tabi ama yaptığı hatayıda farkına varsın istiyorum ve pişman ben ne yapmalığım bu durumda.