- 17 Aralık 2015
- 26.873
- 49.024
- 598
sizde artık herkes gibisiniz demek kiGaliba yanlis İfade ediyorum kendimi
Zaten saatleri herkese acik sadece bana kapaliydi
Su an bana engeli kaldirdi!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizde artık herkes gibisiniz demek kiGaliba yanlis İfade ediyorum kendimi
Zaten saatleri herkese acik sadece bana kapaliydi
Su an bana engeli kaldirdi!
Demek istiyor ki; Şimdi artık sende herkes gibisin.Yok yanlis anlatim galiba, herkese acik giris saatleri ama sadece bana kapaliydi
Su an bana da acti
Geri dönerse de "hayır" diyemeyeceksiniz ki.Hayir tekrardan bisey yasamak istemiyorum onunla fakat o kadar haksizlik yapti ki bana biraz olsun kalbim ferahlicak geri donerse
Gururla hayir diyebilmek isterim
bu saatten sonra anlamı olmamalı sizin için. bazı şeyler zamanında yapıldığında güzeldir. çocuk mu kandırıyor yada olta mı atıyor artık hangisini kabul ederseniz artık. Ayrıca takip etmeyi bırakın artık adam olan gelir açık açık konuşurdu zaten . Önünüze bakın artık arkaya baktıkca böyle her şeye anlam yüklemeye çalışmaya devam edip yerinizde sayarasınızBirlikte olduğumuz surece boyunca herkese acik baba kapaliydi
Simdi bana da acik
Takip etme bakma bu şekilde nasıl unutucaksın. Küçük bir yem atıyor sana sende aylarca düşünüyorsun unutmanı zorlaştırıyorsun bittiğini kabullen dönse bile affetmem ben bu insanı ne yaparsa yapsın de kendine eziyetten başka bir şey değil yaptığınBu konuyla daha önce de ki oldugu gibi cok tepki toplayacagimi biliyorum ama sizden gelen her fikir her tavsiye bana o kadar iyi geliyor ki
4 ay önce 5 yillik uzun iliskim bitti , ve beni heryerden silmisti, neyse daha once de yazdigim gibi bi kac ay sonra telefon numarami tekrardan ekledi
Sonra annesinin telefonuna numarami tekrar ekledi siz bana hep dediniz olabilir buna anlam yükleme diye
Ama Simdi fark ediyorum ki whatppdan bu kez giris saatlerini tekrardan acmis bana
Birlikte oldugumuz tum zaman boyunca bile acmazdi giris saatlerini sen acmiyosun diye
Ama simdi acmis
Tum bunlarin hepsi tessaduf veya oylesine olabilir mi sizce?
Amacınız yoksa mevzuyu deşip durmayı ,yaptıklarından bir anlam çıkarmayı bırakın kendi hayatınıza odaklanın.Velev ki sizi yoklama için açtı ne olacak??? Göz yaşları içinde koşarak boynuna atlayıp ufka doğru Elele yürüyecek misiniz?Bisey aradigim yok sadece anlamak.. ama gercekten ona yazmak veya aramak gibi bi amacim yok
Cok haklisiniz ama benim savasim kendimlebu saatten sonra anlamı olmamalı sizin için. bazı şeyler zamanında yapıldığında güzeldir. çocuk mu kandırıyor yada olta mı atıyor artık hangisini kabul ederseniz artık. Ayrıca takip etmeyi bırakın artık adam olan gelir açık açık konuşurdu zaten . Önünüze bakın artık arkaya baktıkca böyle her şeye anlam yüklemeye çalışmaya devam edip yerinizde sayarasınız
Ben bir arkadaşım sürekli yazıyor çevrimiçi görmesin diye kapatmıştım son görülme ve mavi tiki.Bu konuyla daha önce de ki oldugu gibi cok tepki toplayacagimi biliyorum ama sizden gelen her fikir her tavsiye bana o kadar iyi geliyor ki
4 ay önce 5 yillik uzun iliskim bitti , ve beni heryerden silmisti, neyse daha once de yazdigim gibi bi kac ay sonra telefon numarami tekrardan ekledi
Sonra annesinin telefonuna numarami tekrar ekledi siz bana hep dediniz olabilir buna anlam yükleme diye
Ama Simdi fark ediyorum ki whatppdan bu kez giris saatlerini tekrardan acmis bana
Birlikte oldugumuz tum zaman boyunca bile acmazdi giris saatlerini sen acmiyosun diye
Ama simdi acmis
Ama benimki zaten 5 yil boyunca giris saatleri herkese acikti sadece bana kapaliydi, ve bunun tartismasini yapmistik hata.. yani fark olan bu kez sadece bendeki engeli kaldirmisBen bir arkadaşım sürekli yazıyor çevrimiçi görmesin diye kapatmıştım son görülme ve mavi tiki.
O zaman bir sevgilim vardı. O da ben kapatıyorum diye sinir olup kapatmıştı.
Ayrıldık aradan zaman geçti bir bakayım dedim, baktım ki son görülme falan hep açık.
Sonra öğrendim ki yeni sevgilisi açık kullandığı için kullanıyormuş.
Yani demem o ki biten bir şeye anlam yüklemeyin bitmiş artık derdiniz o olmasın. İyi seyler olsa evlenirdiniz zaten dimi? Anası açmış kendi açmış boşverin
Son görülme acma özelliği kisiye özel değil ki. Sizde son görülme kapalı olduğu icin o da kapatmış. Sizden ayrıldıktan sonra açmış. Sizde son görülmeyi açtığınız icin görebiliyorsunuz.Bu konuyla daha önce de ki oldugu gibi cok tepki toplayacagimi biliyorum ama sizden gelen her fikir her tavsiye bana o kadar iyi geliyor ki
Ama simdi acmis
Millet yüklenmiş dalgalar geçmiş klasik. Ama siz haklısınız. Aynı şeyi yaşamıştım anlam yükleme demişlerdi sonra sürünerek geldi adam. Yani durduk yere neden kaydetsin ki. Ama kesin olarak kaydetti mi o önemli. Belki bilgilerini herkese açık yaptı. Öyleyse durum değişir. Ama özellikle kaydettiyse evet bi şey var. En basitinden ilgi çekmeye çalışıyor olabilir.Bu konuyla daha önce de ki oldugu gibi cok tepki toplayacagimi biliyorum ama sizden gelen her fikir her tavsiye bana o kadar iyi geliyor ki
Ama simdi acmis
Her şeye anlam yükleyip yere tekrar tekrar çakılan biri olarak,umutlayın ve gözünüzde çok büyütmeyin derim. İması olsa kendi de belli eder.Yok yanlis anlatim galiba, herkese acik giris saatleri ama sadece bana kapaliydi
Su an bana da acti
Son görülme acma özelliği kisiye özel değil ki. Sizde son görülme kapalı olduğu icin o da kapatmış. Sizden ayrıldıktan sonra açmış. Sizde son görülmeyi açtığınız icin görebiliyorsunuz.
Sizin takip ettiğiniz gibi belki o da arada bakiyordur ama buna büyük anlam yüklemeye gerek yok. Yoksa yazardı zaten.
Evet her konu açtığımda insanlar benimle dalga geciyolar ama kizmiyorum çünkü cok haklilar, bana o kadar saygisizlik yapmis birini sürekli affetmek ve benim en ufak yanlisimda beni dusunmeden silip arkasina bakmadan giden biri icin hala bos bos isler pesindeyim.. ama evet benim numarami silip 2 ay sonra ekledigine eminim, annesinin telefonundan silip numarami tekrardan eklediğine eminim ve giris saatlerinden benden engeli kaldirdigina da eminim ama anlamadigim tek sey neden?Millet yüklenmiş dalgalar geçmiş klasik. Ama siz haklısınız. Aynı şeyi yaşamıştım anlam yükleme demişlerdi sonra sürünerek geldi adam. Yani durduk yere neden kaydetsin ki. Ama kesin olarak kaydetti mi o önemli. Belki bilgilerini herkese açık yaptı. Öyleyse durum değişir. Ama özellikle kaydettiyse evet bi şey var. En basitinden ilgi çekmeye çalışıyor olabilir.
Belki merak, belki ego tatmini. Gercekten neden numaranizi ekledigi önemli mi? Anlıyorum uzun sureli bir birliktelik yaşamışsınız ama adamin size saygisi yokmuş. Madem tamamen bitirdiniz, silin numarasını ve annesini. Bu sekilde daha cok aci çekersiniz.Evet her konu açtığımda insanlar benimle dalga geciyolar ama kizmiyorum çünkü cok haklilar, bana o kadar saygisizlik yapmis birini sürekli affetmek ve benim en ufak yanlisimda beni dusunmeden silip arkasina bakmadan giden biri icin hala bos bos isler pesindeyim.. ama evet benim numarami silip 2 ay sonra ekledigine eminim, annesinin telefonundan silip numarami tekrardan eklediğine eminim ve giris saatlerinden benden engeli kaldirdigina da eminim ama anlamadigim tek sey neden?
Adam size evlenme teklif etmiş.Bu konuyla daha önce de ki oldugu gibi cok tepki toplayacagimi biliyorum ama sizden gelen her fikir her tavsiye bana o kadar iyi geliyor ki
Ama simdi acmis
Eşim böyle bir şey yapsa olay çıkardı.Birlikte olduğumuz surece boyunca herkese acik baba kapaliydi
Simdi bana da acik