• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana kizacaksiniz ama lütfen düşüncelerize ihtiyacim var

sevdaygmn

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2024
130
19
13
24
Bu konuyla daha önce de ki oldugu gibi cok tepki toplayacagimi biliyorum ama sizden gelen her fikir her tavsiye bana o kadar iyi geliyor ki

4 ay önce 5 yillik uzun iliskim bitti , ve beni heryerden silmisti, neyse daha once de yazdigim gibi bi kac ay sonra telefon numarami tekrardan ekledi
Sonra annesinin telefonuna numarami tekrar ekledi siz bana hep dediniz olabilir buna anlam yükleme diye
Ama Simdi fark ediyorum ki whatppdan bu kez giris saatlerini tekrardan acmis bana
Birlikte oldugumuz tum zaman boyunca bile acmazdi giris saatlerini sen acmiyosun diye
Ama simdi acmis
Tum bunlarin hepsi tessaduf veya oylesine olabilir mi sizce?

Ama Simdi fark ediyorum ki whatppdan bu kez giris saatlerini tekrardan acmis bana
Birlikte oldugumuz tum zaman boyunca bile acmazdi giris saatlerini sen acmiyosun diye
Ama simdi acmis
Sana değil, öyle şeyler ya herkese açılıyor ya herkese kapanıyor.
Belki hoşlandığı biri vardır, onun girip çıkma saatlerini takip etmek istemiştir, ondan açık tutuyordur.

Sana değil, öyle şeyler ya herkese açılıyor ya herkese kapanıyor.
Belki hoşlandığı biri vardır, onun girip çıkma saatlerini takip etmek istemiştir, ondan açık tutuyordur.
Yok yanlis anlatim galiba, herkese acik giris saatleri ama sadece bana kapaliydi
Su an bana da acti

Bu konuyla daha önce de ki oldugu gibi cok tepki toplayacagimi biliyorum ama sizden gelen her fikir her tavsiye bana o kadar iyi geliyor ki

4 ay önce 5 yillik uzun iliskim bitti , ve beni heryerden silmisti, neyse daha once de yazdigim gibi bi kac ay sonra telefon numarami tekrardan ekledi
Sonra annesinin telefonuna numarami tekrar ekledi siz bana hep dediniz olabilir buna anlam yükleme diye
Ama simdi acmis
Sizin için açtığını nerden anladınız?

Ama simdi acmis
Gelinliğini bindallını seçmeye başla.

5 yıllık ilişki kolay unutulmaz normal şartlarda.
Sizden tepki bekliyor olabilir sakın tepki vermeyin ama tuzağa düşmeyin.

Ben size özel yaptığını düşünüyorum, insan bu tarz durumlarda pek mantıklı düşünemiyor. Saçma sapan (bu tarz) dikkat çekme çabalarına giriyor.

Anlayıp ne yapacaksınız? Adamın yapmadığı saygısızlık kalmamış diyelim size dönmek istiyor ondan böyle yapıyor sizi yokluyor dönecek misiniz?

Ama simdi acmis
5 yillik iliski bittiyse bence siz her yerden onu engelleyip unutmaya bakin yoksa yeni asklara yelken acamazsiniz. 5 yillik iliskinin acisinin gecmesi ve toparlanma suresi en az 1 yil.

Ama simdi acmis
Bence sana aşık

5 yıllık ilişki kolay unutulmaz normal şartlarda.
Sizden tepki bekliyor olabilir sakın tepki vermeyin ama tuzağa düşmeyin.

Ben size özel yaptığını düşünüyorum, insan bu tarz durumlarda pek mantıklı düşünemiyor. Saçma sapan (bu tarz) dikkat çekme çabalarına giriyor.
Ben unutamiyorum ve hic bi zaman unutamamak dan cok korkuyorum
Onunla tekrardan olmayacagimizi da biliyorum fakat ben ona aglayarak yakvarirken o o kadar umursamadi ki beni Allah biliyor tekrardan yazsa veya arasa icim ferahlicak
Hayir derken kirilan gururumu onurumu yeniden kazancam sanki..
Biliyorum bos isler pesindeyim ama oyle malessef

Ben unutamiyorum ve hic bi zaman unutamamak dan cok korkuyorum
Onunla tekrardan olmayacagimizi da biliyorum fakat ben ona aglayarak yakvarirken o o kadar umursamadi ki beni Allah biliyor tekrardan yazsa veya arasa icim ferahlicak
Hayir derken kirilan gururumu onurumu yeniden kazancam sanki..
Biliyorum bos isler pesindeyim ama oyle malessef
Yüksek ihtimal arar, bıçakla keser gibi ilişkisini bitiren insan sayısı çok az. Geri dönüşler yaşanıyor ama önemli olan şey sizin duruşunuz olmalı böyle bir durumda.

Çünkü şu an sizin içinizdeki hırs bir "alo" ya yerini acıya ve özleme bırakacak gibi görünüyor. Şimdi aramaması sizin için de çok daha iyi bence.

Yüksek ihtimal arar, bıçakla keser gibi ilişkisini bitiren insan sayısı çok az. Geri dönüşler yaşanıyor ama önemli olan şey sizin duruşunuz olmalı böyle bir durumda.

Çünkü şu an sizin içinizdeki hırs bir "alo" ya yerini acıya ve özleme bırakacak gibi görünüyor. Şimdi aramaması sizin için de çok daha iyi bence.
Acikcasi ben aricani veya msj gonderecegini hic sanmiyorum, belkide sadece bana yesil isik yakiyor arkasinda düsük düsük kocmam icin ,, eskiden oldugu gibi??

Back
X