Bana izmiri anlatırmısınız?

denizakyka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
166
76
39
Arkadaşlar ben küçüklüğümden beri çeşmeye giderim ve izmirin içini hiç gezmedim hep dışından gördüm.İzmirde yaşayan arkadaşlarım orada yaşam nasıl? biz istanbulda yaşıyoruz ama hep izmire yerleşme hayalimiz var:) izmirin hangi semtleri iyi hangileri kötü?

İzmir benden sorulur P Neden taşınmayıdüşünüyorsunuz?Çok güzel bir şehir.İnsanları ve mekanları,doğası güzelliğine güzellik katmış.Rahatızdır.Abuk subuk hırslarımız yok.Zengini de fakiri de mutludur.İnsanlar arasında uçurum yok.Zengini bile mütevazidir.İstanbul'da parası olmayan bile zengin havalarında yaşar.Kompleksiz insanlarız vesselam...

İşte bu yüzden izmir hep hayalimdeki şehir.Ayrımcılık yapan insanları sevmiyorum,soğuk insanları sevmiyorum ve inanırmısın istanbulda yaşıyorum ama kimseyle görüşemiyorum fazla.Ben çalışmıyorum çevremdekilerin çoğu çalışıyor çalışmayanda kimseyi kaldıramıyor anlamıyorum.Çok düşündüm ailem dışında kimseyle görüşmedikten sonra istanbulda yaşamanın ne anlamı var ki?Orada ne kadar kültürlü ve medeni insanın yaşadığını biliyorum.orada çok iyi arkadaşlıklar edineceğimide biliyorum. o kadar yere gittim beğendim ama sonunda hep izmir dedim:) Allah ne zaman nasip ederse yerleşiriz inşallah:)

Teşekkür ederim.Sizinde gönlünüzce olsun herşey.Yalnız bir şey dikkatimi çekti ev fiyatlarına bakıyorum İstanbul kadar pahalı:) ama olsun değer değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…