- 22 Temmuz 2019
- 879
- 566
- 23
- 35
22 aylık anne baba dedi kızım şu an hiç susmuyor :)25 mart 2019 doğumlu bir kızım var şuan 15 ay 3 günlük. 33 haftalıkken doğmuştu yani kronolojik yaşı 13 ay 1 hafta. Bana hiç anne demedi daha. Baba mama gel git ver birkaç kelime söylüyor hayvan seslerini taklit ediyor isimlerini biliyor kitaplarındaki bütün hayvanlarını biliyor eşleştirebiliyor ama henüz yürümüyor. Beni tanıyor biliyor odadan çıksam peşimden ağlayan bir kızım var anne neden demiyor kafama takıyorum neden bilmiyorum üzülğuorumbu duruma. Henüz yürümüyor olmasıda üzüyor. Onun dışında bir anormallik yok yemeğinide kendisi yiyor içimi dökmek istedim eşime söyleyince çocuğu inceleme bırak diyor ona göre hava hoş ona baba diyor çünkü. Yorumlarınızı merak ediyorum doktora götürmeli miyim beklemeli miyim normal mi bu durum?
Kızım 17 aylık kapat bile diyor babasına da dolu dolu babammmm diyor ama hiççç anne demiyor gayet normal25 mart 2019 doğumlu bir kızım var şuan 15 ay 3 günlük. 33 haftalıkken doğmuştu yani kronolojik yaşı 13 ay 1 hafta. Bana hiç anne demedi daha. Baba mama gel git ver birkaç kelime söylüyor hayvan seslerini taklit ediyor isimlerini biliyor kitaplarındaki bütün hayvanlarını biliyor eşleştirebiliyor ama henüz yürümüyor. Beni tanıyor biliyor odadan çıksam peşimden ağlayan bir kızım var anne neden demiyor kafama takıyorum neden bilmiyorum üzülğuorumbu duruma. Henüz yürümüyor olmasıda üzüyor. Onun dışında bir anormallik yok yemeğinide kendisi yiyor içimi dökmek istedim eşime söyleyince çocuğu inceleme bırak diyor ona göre hava hoş ona baba diyor çünkü. Yorumlarınızı merak ediyorum doktora götürmeli miyim beklemeli miyim normal mi bu durum?
Sakin olun, evham yapmayin, takip edin, akışına bırakın. Oğlum da böyleydi 24 aylikken yürüdü. 15 aya kadar emeklemedi hemen siralamaya başladı öncesinde gayet put gibiydi. Baba dedi mama dedi ham dedi de 3.5 yaşına kadar anne demedi. Şimdi her şey yolunda. Çenesi hic kapanmıyor çok şükür :)25 mart 2019 doğumlu bir kızım var şuan 15 ay 3 günlük. 33 haftalıkken doğmuştu yani kronolojik yaşı 13 ay 1 hafta. Bana hiç anne demedi daha. Baba mama gel git ver birkaç kelime söylüyor hayvan seslerini taklit ediyor isimlerini biliyor kitaplarındaki bütün hayvanlarını biliyor eşleştirebiliyor ama henüz yürümüyor. Beni tanıyor biliyor odadan çıksam peşimden ağlayan bir kızım var anne neden demiyor kafama takıyorum neden bilmiyorum üzülğuorumbu duruma. Henüz yürümüyor olmasıda üzüyor. Onun dışında bir anormallik yok yemeğinide kendisi yiyor içimi dökmek istedim eşime söyleyince çocuğu inceleme bırak diyor ona göre hava hoş ona baba diyor çünkü. Yorumlarınızı merak ediyorum doktora götürmeli miyim beklemeli miyim normal mi bu durum?
Büyük oğlum önce dede sonra baba sonra annane en son anne dedi. Hic Üzülmedim. Erken doğduğu için bence kafaya takıyorsunuz. Çocuk konuşmada hiç o zaman kafaya takın. Daha küçük. Baba yada mama demek anne demekten kolaydır25 mart 2019 doğumlu bir kızım var şuan 15 ay 3 günlük. 33 haftalıkken doğmuştu yani kronolojik yaşı 13 ay 1 hafta. Bana hiç anne demedi daha. Baba mama gel git ver birkaç kelime söylüyor hayvan seslerini taklit ediyor isimlerini biliyor kitaplarındaki bütün hayvanlarını biliyor eşleştirebiliyor ama henüz yürümüyor. Beni tanıyor biliyor odadan çıksam peşimden ağlayan bir kızım var anne neden demiyor kafama takıyorum neden bilmiyorum üzülğuorumbu duruma. Henüz yürümüyor olmasıda üzüyor. Onun dışında bir anormallik yok yemeğinide kendisi yiyor içimi dökmek istedim eşime söyleyince çocuğu inceleme bırak diyor ona göre hava hoş ona baba diyor çünkü. Yorumlarınızı merak ediyorum doktora götürmeli miyim beklemeli miyim normal mi bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?