Anne bari bunu yapmasaydın :(

canım hayırlı olsun. bazı anneler böyle erkek evlat sever oluyor. anlayabiliyorum benimkide öyle çünkü. abilerimi daha çok sever benden. halbuki kız evlat daha hayırlıdır bence. takma kafana dicem ama insana çok koyuyor biliyorum. bu saatten sonra bebeğini düşün canım. şunu hayal et kızın büyüdüğünde sen onu öyle çok sevecek ve çok iyi anlaşacaksın ki annen bakıp ben ne kadar hatalıymışım diyecek.

bence hamilelik dönemini kullan. kararını vermişsen arana onlarla sınır koymaya bu dönemde yap. annen ve tarafı alınır ama sonuçta seni öğrenmiş olurlar.

evet haklısın. şuan konuşasım gelmiyor onla zaten. ablamda benle 1 yıldır konuşmuyor. arasalarda soğuk konuşcam.

Ah canım yaa boşver sormazsa sormasın.Şu an borçları çok kafaya taktıysa anneannelik duygusuna henüz adapte olamamış da olabilir.
Sen haklısın sonuna kadar.
Annenin huyunu biliyorsun.Ondan çok fazla bi beklenti içine girme.Sağlığına dikkat et,git gez ciciler bak kafanı dağıt vakit geçsin :49:

teşekkür ederim. valla dua ediyorum aramasın diye. her aradığında mutlaka sinirimi bozacak birşey yapıyor. hatta balayında da arayıp beni ağlatmıştı. bu kadın düzelmez de ben bari dğeişebilsem.

canım hayırlı olsun. bazı anneler böyle erkek evlat sever oluyor. anlayabiliyorum benimkide öyle çünkü. abilerimi daha çok sever benden. halbuki kız evlat daha hayırlıdır bence. takma kafana dicem ama insana çok koyuyor biliyorum. bu saatten sonra bebeğini düşün canım. şunu hayal et kızın büyüdüğünde sen onu öyle çok sevecek ve çok iyi anlaşacaksın ki annen bakıp ben ne kadar hatalıymışım diyecek.

evet haklısın. anne ayrımcılığı çok kötü birşey. istenmeyen evlat psikoloji ile büyüdüm. annem şehirde büyümüş okumuş bir insan. çok cahilce hareket ediyor.

Hayırlı olsun bebeğiniz,hamileliğiniz sıkıntısız ,sorunsuz,mutlulukla geçsin inşallah.:nazar::emir_bebek:

Gerçi anneniz hep vurdumduymazmış ama benim annemde hamileliklerimi haber verdiğimde hiç sevinmemişdi,eşimin tarafı ise çok mutlu olmuşdu .

O zaman çok üzülmüşdüm ama bebeklerim doğunca bir annemden hayır gördüm,yardım,destek gördüm,hala da öyle..

Anne neden sevinmemişdin diye sordum sonraları,kızım ben seni ve kardeşini çok zor doğurdum senin de o acıları çekecek olmana kıyamadım,nasıl dayanacak o sancıya diye düşündüm yoksa neden sevinmiyim yavrum demişdi??
Çocuklarımı yavrumun yavrusu diye sever,Allah uzun ömür sıhhat versin anneme ,o çok sevinen taraf ise bir saat bakmamışdır çocuklarıma,hele şimdi boşandık bir nasıllar diye aramaıyorlar bile,o yüzden ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememiş atalarımız ..
İnşallah bebeğiniz doğsun anneniz de onu çok sevecek ve yanınızda olacakdır .
Üzmeyin kendinizi,bu keyifli günlerin tadına varın.:49:

Hayırlı olsun bebeğiniz,hamileliğiniz sıkıntısız ,sorunsuz,mutlulukla geçsin inşallah.:nazar::emir_bebek:

Gerçi anneniz hep vurdumduymazmış ama benim annemde hamileliklerimi haber verdiğimde hiç sevinmemişdi,eşimin tarafı ise çok mutlu olmuşdu .

O zaman çok üzülmüşdüm ama bebeklerim doğunca bir annemden hayır gördüm,yardım,destek gördüm,hala da öyle..

Anne neden sevinmemişdin diye sordum sonraları,kızım ben seni ve kardeşini çok zor doğurdum senin de o acıları çekecek olmana kıyamadım,nasıl dayanacak o sancıya diye düşündüm yoksa neden sevinmiyim yavrum demişdi??
Çocuklarımı yavrumun yavrusu diye sever,Allah uzun ömür sıhhat versin anneme ,o çok sevinen taraf ise bir saat bakmamışdır çocuklarıma,hele şimdi boşandık bir nasıllar diye aramaıyorlar bile,o yüzden ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememiş atalarımız ..
İnşallah bebeğiniz doğsun anneniz de onu çok sevecek ve yanınızda olacakdır .
Üzmeyin kendinizi,bu keyifli günlerin tadına varın.:49:

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. umarım annemin ilgisi sizinki kadar artar. gerçi benimki baştan pazarlık yaptı, senin çocuğuna bakmam diye. kayınvalidene ver o baksın, sana düşkünler dedi. ben pek umutlu değilim. kayınvalidemden çok umutluyum. evliliğim onun sayesinde gerçekleşti. eşimle kavga edince annem ayrıl derdi, kayınvalidem sabret derdi. seni ben doğurmuşum diye sever sarılır bana. tanışalı 3 sene oldu ama annemden çok sarılıp öpmüştür. amannn hep aynı şeyler, benim annem böyle bitti gitti.

Back