Öncelikle Allah bağışlasın. Bence fazla evham yapmışsınız. Benim kızım 18 aylık Baba diyor ama anne demiyor. Küçükken anne derdi ama o zaman bilinçli demezdi tabii. Babası al bunu anneye ver dediğinde bana getiriyor. Sizi tanıyorsa sıkıntı yapmayın bu kadar. Anne demek daha zor zaten. Bazen inatdan da söylemiyorlar:) yürüme için 18 aya kadar normal diye biliyorum ama içinize sinmiyorsa onu doktora sorabilirsiniz. Tutunarak yürüyor mu bazen düşme korkusundan bırakmıyorlar ellerini.25 mart 2019 doğumlu bir kızım var şuan 15 ay 3 günlük. 33 haftalıkken doğmuştu yani kronolojik yaşı 13 ay 1 hafta. Bana hiç anne demedi daha. Baba mama gel git ver birkaç kelime söylüyor hayvan seslerini taklit ediyor isimlerini biliyor kitaplarındaki bütün hayvanlarını biliyor eşleştirebiliyor ama henüz yürümüyor. Beni tanıyor biliyor odadan çıksam peşimden ağlayan bir kızım var anne neden demiyor kafama takıyorum neden bilmiyorum üzülğuorumbu duruma. Henüz yürümüyor olmasıda üzüyor. Onun dışında bir anormallik yok yemeğinide kendisi yiyor içimi dökmek istedim eşime söyleyince çocuğu inceleme bırak diyor ona göre hava hoş ona baba diyor çünkü. Yorumlarınızı merak ediyorum doktora götürmeli miyim beklemeli miyim normal mi bu durum?
25 mart 2019 doğumlu bir kızım var şuan 15 ay 3 günlük. 33 haftalıkken doğmuştu yani kronolojik yaşı 13 ay 1 hafta. Bana hiç anne demedi daha. Baba mama gel git ver birkaç kelime söylüyor hayvan seslerini taklit ediyor isimlerini biliyor kitaplarındaki bütün hayvanlarını biliyor eşleştirebiliyor ama henüz yürümüyor. Beni tanıyor biliyor odadan çıksam peşimden ağlayan bir kızım var anne neden demiyor kafama takıyorum neden bilmiyorum üzülğuorumbu duruma. Henüz yürümüyor olmasıda üzüyor. Onun dışında bir anormallik yok yemeğinide kendisi yiyor içimi dökmek istedim eşime söyleyince çocuğu inceleme bırak diyor ona göre hava hoş ona baba diyor çünkü. Yorumlarınızı merak ediyorum doktora götürmeli miyim beklemeli miyim normal mi bu durum?
şimdiki çocukların ilk önce tablet, telefon filan demesi lazım. bunları diyemiyorsa işte o zaman durum vahim demektir. teknolojik engelli demektir ki belli bir yaştan sonra tedavisi mümkün değil. tedaviye erken başlanmalı ve hemen şarja takılmalı bu durumdaki çocuklar... :)25 mart 2019 doğumlu bir kızım var şuan 15 ay 3 günlük. 33 haftalıkken doğmuştu yani kronolojik yaşı 13 ay 1 hafta. Bana hiç anne demedi daha. Baba mama gel git ver birkaç kelime söylüyor hayvan seslerini taklit ediyor isimlerini biliyor kitaplarındaki bütün hayvanlarını biliyor eşleştirebiliyor ama henüz yürümüyor. Beni tanıyor biliyor odadan çıksam peşimden ağlayan bir kızım var anne neden demiyor kafama takıyorum neden bilmiyorum üzülğuorumbu duruma. Henüz yürümüyor olmasıda üzüyor. Onun dışında bir anormallik yok yemeğinide kendisi yiyor içimi dökmek istedim eşime söyleyince çocuğu inceleme bırak diyor ona göre hava hoş ona baba diyor çünkü. Yorumlarınızı merak ediyorum doktora götürmeli miyim beklemeli miyim normal mi bu durum?
Çocuğun gelişimi normal25 mart 2019 doğumlu bir kızım var şuan 15 ay 3 günlük. 33 haftalıkken doğmuştu yani kronolojik yaşı 13 ay 1 hafta. Bana hiç anne demedi daha. Baba mama gel git ver birkaç kelime söylüyor hayvan seslerini taklit ediyor isimlerini biliyor kitaplarındaki bütün hayvanlarını biliyor eşleştirebiliyor ama henüz yürümüyor. Beni tanıyor biliyor odadan çıksam peşimden ağlayan bir kızım var anne neden demiyor kafama takıyorum neden bilmiyorum üzülğuorumbu duruma. Henüz yürümüyor olmasıda üzüyor. Onun dışında bir anormallik yok yemeğinide kendisi yiyor içimi dökmek istedim eşime söyleyince çocuğu inceleme bırak diyor ona göre hava hoş ona baba diyor çünkü. Yorumlarınızı merak ediyorum doktora götürmeli miyim beklemeli miyim normal mi bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?