• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana geri dönüp özür diler mi sizce ?

bella_wien

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7
0
36
İzmir
selam arkadaşlar bu ilk mesajım, sizinle yeni tanıştım lütfen yardım edin.

7 yıllık bir ilişkiden sonra geçen hafta beni tamamen terketti. aynı evde yaşıyorduk. geçen yılbaşında bana gelip beni sevdiğini ama kendini kaybettiğini söyleyerek ara vermek istedi. o ailesinin yanına gitti. bense evimizde bu aranın son bulmasını beklemeye başladım. çok acı vericiydi. ara vermemizden uzun zaman önce zaten oldukça ilgisizdi. sorunlar yüzünden tartışmaya başlamıştık. bu ilgisizliğinden dolayı çok suçluyordum onu. emek verdiğim bu ilişkiyi neden bu hale getirdi diye üzülüyordum. ara verdik. önceleri çok kızgın ben zamanla bana yazdığı eski mektupları okudukça, suçu kendimde aramaya başladım. zamanında beni ne kadar çok sevdiğini farkettim ve neden onu kaybetmeye başladığımı sorguladım. onu kalbimde affederken kendimi cezalandırdım. sürekli aradım, süprizler yaptım. sevgimi göstermeye çalıştım. vazgeçmeyeceğimi kanıtlamak için bağırsada, kızsada sustum.. ama hergün daha kötü konuşur oldu, iyice uzaklaştı. üstüne çok düştüğümü, biraz zaman istediğini söyledi. 1 ay boyunca aramadım. bu sefer o beni arayıp nasılsın iyimisin diye sordu. ama evimize geri dönmedi. tüm arkadaşlarımdan ve ailemden ilişkimiz için bağımı kesmiştim. tek bir arkadaşım kalmamıştı. dışarı çıkacak, dertleşecek. daha önceki sevgilimi arayıp af diledim ve ne yapacağımı sordum. ondan akıl istedim yani. nasıl döndürürüm diye. aklım durmuştu, kalbim acıyordu. yaptığım hataydı biliyorum ama kimsem kalmadığı için çaresizlikten aradım.gerçekten sebbei buydu. bunu öğrendi ve ayrılmak istedi. ne yaptıysam inandıramadım. ona dönmek için aradığımı düşündü ve güvenini kaybetti. ama yine ayrılmadık. evde beklemeye devam ettim ama artık güveninide kaybettiği için evden hiç çıkamaz oldum. kendimi gün geçtikçe iyice suçladım.kendime ne güvenim kaldı ne saygım. görmek istediğimde görüşmedik, aradığımda açmadı. ayrılıktan farksızdı ama vazgeçemeyecek kadar sevdim onu.ben eski aşkımı geri istedikçe daha çok değişti. bambaşka bir insan oldu. 10 aydır bekledim onu. son 3 aydır beni sürekli ezmeye, aşalamaya başladı. çok kızgın olduğunu söylüyordu. bu hayatta onu yalnız bıraktığımı söyledi. kazandığı parayı kazanmak için herkesin ağız kokusunu çektiğini söyledi. benim evde yan gelip yattığımı ve bu hayat mücadelesinde onu yalnız bıraktığımı söyledi. beni mutlu etmek için zamanında ailesinden para istediğini ama benim ailemden hiç para istemediğimi. her anlamda her koşulda onu kurtlara bıraktığımı. kendimi iyice işe yaramaz hissediyorum. oysa okulunu bitirmesine yardımcı olmuştum. tez için zamanı yoktu tezi ben yazmıştım. işi birlikte bulmuştuk. her gece eve getirdiği işlerde uykusu geldiği için sabahlara kadar oturup bitirmesine yardım etmiştim. ben hiçmi birşey vermmemişim bu ilişkiye diye tekrar kendimi suçlarken buldum kendimi. birgün telefonda beni yine suçlarken yeter dedim. ve sırf para kazanıyorsun diye bunları duymaya katlanamicam, seni sevmesem 10 ay bekler miydim dedim. çaresizlikten beklediğimi söylediğinde yıkıldım. ona göre gidecek bir yerim olmadığı için, para kazanmadığım için gitmediğimi söyledi. oh demek istiyorum artık sana para veremicem. ayrılalım. bende işten ayrılıcam. bu hayatta savaşmaktan yoruldum. senin gibi birkaç ay evde yan gelip yatmak istiyorum dedi. ve beni terketti.
canım çok yanıyor.eşyalarımı topluyorum şimdi. ailem beni kabul etti ama 7 yılın onun için bir kayıp benim içinse vazgeçilmez oluşu kendime ihanet gibi gelsede kalbime engel olamadan gidiyorum. gururum çok incindi ama kalbimin acısı daha büyük. git demese sonsuza kadar beklicek kadar sevdim onu. evet aptal diceksiniz bana. ama ben onu bir ömürlük sevdim. hiç ayrılcağımızı düşünmedim. benden vazgeçeceğini hiç düşünmedim.
en son geçenlerde konsere bir-iki ay öncesinden bilet almıştık. çok şaşırmıştım hatta çünkü 10 aydır buluşmamız 10 kezi geçmez. bana konsere gidecekmiyiz diye mesaj attı. beni terkeden bir insanla konsere gidemezdim cevap vermedim. mesaj attı. teşekkürler. hata yapmışım. hoşçakal dedi. oysa onu son kez görmek, onunla konsere gitmek çok isterdim ama kalbimin sesi beni çok üzdü. bu sefer ve artık mantığımı dinledim.
ben üzülsün, kahrolsun istemiyorum. özür dilesin istiyorum. böyle düşünen bir insan sizce birgün benden özür diler mi ? döner mi?

Son düzenleme:
Yüreğimi sıkıntılar bastı..Nerden buluyoruz böyle sorumluluk almaktan kaçan; yorulan erkekleri..
O sözler; sorumluluktan uzak bir erkeğin sözleri;bir erkek çalışmaktan yorulduğunu söyleyebilir mi ya..Eşine bakmak zaten kendi vazifesi..Eşi de çalışırsa ne ala..''İşten ayrılacam''kafa dinleyecem'' ''sana para vermeyecem oh'' ne demek ya..İnsan sevdiği kişiye bunları söylemez herhalde fevri de olsa söyleyemez diye düşünüyorum..Çok cahilce konuşmuş..
Neden evlenmediniz ki;beraber yaşadınız hem de 7 yıl;onu anlayamadım?

Son düzenleme:
cok zor bır durum ama onca yasanan dan sonra sana gerı donse ne olacak bu saatten sonra hersey eskısı gıbı olmayacak sen sevdın onu ama o artık eskısı gıbı sevmıyor senı gıtmıs sen onu beklerken o yanında degıldı senın sen onu ozlerken o hıc ozlememıs senı sen kendını suclarken o senı daha cok suclamıs sen bunları unutabılecekmısın senden ozur dılese herseyın ustune cızgı cekebılecekmısın yok sayabılecekmısın once bunları dusun o ınsan ılk gunku sevdıgın ınsan olabılecek mı bence olmaz o baglarını koparmış artık senden sen ondan ozur dıleyecegıne hayatına cekı duzen ver aılenle aranı duzelt arkadaş cevrenı gerı kazan senı aılenden uzaklaştıracak degılde herseyınle tum sevdıklerınle senı oldugun gıbı yanlıslarınla dogrularınla kabul edecek bırını senı senın gıbı karşılık beklemeden sevecek bırını bul

Yüreğimi sıkıntılar bastı..Nerden buluyoruz böyle sorumluluk almaktan kaçan; yorulan erkekleri..
O sözler; sorumluluktan uzak bir erkeğin sözleri;bir erkek çalışmaktan yorulduğunu söyleyebilir mi ya..Eşine bakmak zaten kendi vazifesi..Eşi de çalışırsa ne ala..''İşten ayrılacam''kafa dinleyecem'' ''sana para vermeyecem oh'' ne demek ya..İnsan sevdiği kişiye bunları söylemez herhalde fevri de olsa söyleyemez diye düşünüyorum..Çok cahilce konuşmuş..
Neden evlenmediniz ki;beraber yaşadınız hem de 7 yıl;onu anlayamadım?

bu anlattığım özet ama inanın gerçekten çok acı dolu günler yaşadım. belkide hatalarım çok. belki bende çalışıp destek olabilirdim, eski sevgilimi aramak gibi aptallık yapmam cabası. belki hepsi uydurduğu bir bahane. artık ne doğru ne yanlış bilmiyorum ama bizim aşkımız çok büyüktü hala inanamıyorum. evlenecektik ama işi otursun diye bekledik. işe gireli 2 yıl oldu. ailelerimizi tekrar kazanmak için çabalıyorduk. evlenmek konusunda takıntılı olmadım.

inan okuyunca çok üzüldüm. ama sen kesinlikle kendini suçlama çünkü senin hiç bi kabahatin yok. yani elbetteki wardır ama dewam etmeye niyeti olan insan bunları sana başta söyler düzeltmeni çabalamanı we gerekirse çalışmanı isterdi. erkekler sorumluluktan kaçmaya niyetlenince "ben zayıf kişilikliyim, kaçmak kolayıma gelio" demek yerine sen şunu yaptın ya da şunu yapmadın die suçluyolar karşılarındakini. aksini yapanına rastlamadım doğrusu. eminim kendi bile inanmaya başlamıştır bu saçmalıklara.. sakin we sabrlı olmaya çalış. arama sorma we sana bağırdığında alttan alma.. iki çeşit insan wardır hayatta birincisine alttan alırsın "bak karşımdaki bana altan alıyo ben de ona nazik olayım" die düşünür, ikincisi ise "aa bak nasılsa alttan alıyo istediğim gibi dawranabilirim" der ki insanların çoğu da böyledir. bu zamana kadar yaşananlar gösterio ki erkek arkadaşın da böyle biri. o yüzden artık dilediği gibi dawranamasın sana. acını yaşa üzül ama önüne bak. döner mi sana bilemem ama eğer dönecekse de ancak seni güçlü, üzülmeyen ve önüne bakabilen biri olarak gördüğünde dönecektir..

canım okurken ınan cok uzuldumm yaa bır erkegı ne kadar cok seversen sen kendınden odun verme evlenmeden 7 yıl yasamak ne kı hem de tum senı sevenlerı sılıp gecerek bunlar ne kadar konusulsa bos artık keskelerle hayat gecmez ama bence aılenın gonlunu almıssan kendıne baska bır hayat kurmaya calıs cunku bızzat yasayıp gormus bırı olarak dıyorumkı gıden gerı gelse de hıcbısı eskısı gıbı olmuyor onu unutman zor bır surec olacak ama gormemeye calıs onun sana yaptıgı kotu seylerı hatırlakı unutman kolaylassn zaman herseyın ılacı...

Canim benim,
Ayrilik zor sey..
Allah sabir versin. Onun donup donmemesi bence bundan sonraki hayatinda yasayacagi seylere bagli.
hatta belki pisman olcak, yanip tutusacak ama gururundan donemeyecek.
Ama inan ilerki hayatinda mutsuz olursa aklina hep ilk sen geleceksin.

gerçekten çok üzüldüm bu kadar zamandan sonra gelen ayrılık ne acıdır bende iyi bilirim...
ama su var ki erkek gidiyorum dediyse eger çok sevsede dönmez...dönerse yine gider buna inan...
zor günler olacak belki senin için ama zamanla içinde ki
acı azalacak,çok ağlayacaksın,hatayı hep kendinde bulacaksın...ama
öyle değil gerçekten ilerde daha mantıklı düşündüğünde giden 7 yılına üzüleceksin sadece suan benim üzüldüğüm gibi...
umarım sen çabuk atlatırsın ve seni hak eden biriyle beraber olursun...sevgiler

iyi dilekleriniz için teşekkürler. hala beni kontrol ediyor. kalbinde kalmasam bunu yapar mı ? yoksa 7 yılı bir çırpıda atmak zor bundan mı ?

bana dank ederse barışır mıyız ? dedi. eşyaları atma belki lazım olur belki barışırız dedi. kafam karışık, yoruldum. senin ayağa kalktığını görmek istiyorum. çalışmaya başla dedi. aslında bana iyilik mi yapıyor ne yaptığını anlayamadım.

dank ederse cümlesi ağrıma gitti gitmesine ama canım o kadar acıyor ki acı verici bir cümlede bile çara arıyorsun. beni tanıyanlar şaşırıyor. çünkü gururum herşeydi. onurum herşeydi. bir aşkın beni topyekün nasıl değiştirdiğine hala inanamıyorum. herkese onu anlatıyorum. sanki hiç yaşamadım ben. ondan önce hiç varolmadım. onsuz nasıl yaşarım bilemiyorum

sizler zamanla unutursun diyorsunuz ya belki unuturum sahiden. ama inanın çok zor. bunu zor yapan zaman mı yoksa zaman içersinde yaşanılanların yoğunluğumu. herkesin aşkı kendine büyük gelir ama bizim aşkımız çok büyüktü.

Son düzenleme:
iyi dilekleriniz için teşekkürler. hala beni kontrol ediyor. kalbinde kalmasam bunu yapar mı ? yoksa 7 yılı bir çırpıda atmak zor bundan mı ?

bana dank ederse barışır mıyız ? dedi. eşyaları atma belki lazım olur belki barışırız dedi. kafam karışık, yoruldum. senin ayağa kalktığını görmek istiyorum. çalışmaya başla dedi. aslında bana iyilik mi yapıyor ne yaptığını anlayamadım.

dank ederse cümlesi ağrıma gitti gitmesine ama canım o kadar acıyor ki acı verici bir cümlede bile çara arıyorsun. beni tanıyanlar şaşırıyor. çünkü gururum herşeydi. onurum herşeydi. bir aşkın beni topyekün nasıl değiştirdiğine hala inanamıyorum. herkese onu anlatıyorum. sanki hiç yaşamadım ben. ondan önce hiç varolmadım. onsuz nasıl yaşarım bilemiyorum

sizler zamanla unutursun diyorsunuz ya belki unuturum sahiden. ama inanın çok zor. bunu zor yapan zaman mı yoksa zaman içersinde yaşanılanların yoğunluğumu. herkesin aşkı kendine büyük gelir ama bizim aşkımız çok büyüktü.

kafası karısık senı bı yandan da cepte tutmak ıstıyor bu da yanlıs bısı bence ona gerı dondugunde hıc bısı olmamııs gıbı devam etmesıne ızın verme senın cok kırıldıgını kızdıgını anlasın kı 7 yıl cok uzun bır sure hemen o da sılemez bence senı ozurdıler gıbı gelıyor ama bunun bu kadar kolay bısı olmadıgını goster ona ewet unutmak cok zor bısı ben de yasadım bır cok sey ama ınan gormemekle zaman ıcersınde bazı seyler haıfflıcek tamamen sılemıceksın ama en azından acın hafıflıcek..

Tek ve en büyük sorun maddiyat,siz de bir işe girip çalışın beraber birşeyler yapın bence o zaman daha mutlu olucaksınız.
Allah yardımcınız olsun

eğer gerçekten ileride daha çok üzülmek istemiyorsan sen ne onu ara ne de o aradıgında cevap ver....
bütün erkekler aynı demiyorum ama yazdıkların neredeyse hemen hemen aynı yaşadıklarımla...
derlerr erkekler neler derler....
seni arayı tekrar deneyelim bile derler ama uzun sürmez birkaç gün sonra olmuyor der...
yine üzülen sen olacaksın...
benim diyeceğim bunlar artık gerisi sana kalmış yaşayıp görmek her zaman en iyisidir...
sonu acı da olsa tatlı da tercih senin tercihin olacak sonucta...
ama benim diyeceğim tek şey çok umut bağlama bu ilişkiye artık...

pazartesi allahın izniyle evden kesin ayrılıyorum. son 4-5 günde hepinizin ne anlatmaya çalıştığını gördüm. hep bir umut vardı içimde. durdurur diye değil ama, sevgimiz büyük bitmiş olamaz diye. kalbinde bir yerde yaşıyorum diye. ama karşımdaki insanın bencillikleri, yüzsüzlüklerine kat ve kat şahit oldum. canım 7 yılda acımadığı kadar acıdı. hayal kırıklığımı anlatamam. ne yerim, ne içerim bu bile önemli değil artık onun için. bu kadar kolay değil arkasını dönüp hiçbir yaşamamış gibi beni çöpe atmak. bu kadar kolay olmamalı. ben haketmediği halde düşlerimle ödüllendirmicem onu. çünkü artık haketmiyor. evet artık o benim tanıdığım insan değil ve ben bir karar aldım. bende kesin olarak onu hayatımdan, umutlarımdan ve beklentilerimden çıkarıyorum onu. dönsede, pişman olsada bitti. sizlere teşekkür ediyorum. umarım allah sevenlerin yanında olur.

Bence bu cocuk ne dusundugunu bılmez kendısını gelıstırmemıs fıkırlerı yerıne oturmamıs ne yaptıgını bılmeyen bırısı gerıde donmez bu cocuk bosuna bekleme beklersen ve hala boyle yasamaya devam edersen sadece kendını yıpratırsın bencee...kendıne yenı arkadaslıklar edın gıt kurslara yazıl dans olabılır resım olabılır kendını yıpratma bence sal gıtsın yaa...

Back
X