Bana Gargamel diyorlar

simge2019

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2019
37
-2
36
36
Benim burnum birazcık kaba idi ergenlikte bana Gargamel der dalga gecerlerdi annem bile bir kere bunu bu burunla kim alacak demişti kuzenim de annemde de babamda da burun var almışlar birbirini demişti bu yüzden burnum fena halde takigim insanlar neden böyle

Benim burnum birazcık kaba idi ergenlikte bana Gargamel der dalga gecerlerdi annem bile bir kere bunu bu burunla kim alacak demişti kuzenim de annemde de babamda da burun var almışlar birbirini demişti bu yüzden burnum fena halde takigim insanlar neden böyle
sen de onların zayıf noktası olduğunu keşfedif o konudan laf sok hatta yoksa siz bir gerizekalısınız de, patavatsızlar

bana da diyenler oldu, bunları düşünüp hayatını zindan etme lütfen. geçen günlerde estetik yaptırdım hiç ve hiç memnun değilim, doğal olan bir şekilde en güzeldir unutma

E yaptırirsin 'estetikle herkes güzel' derler, sahte duruyor, kaykay gibi olmuş derler.
Yani insanların tepkileri o kadar önemliyse sonuç ne olursa olsun mutlu olamazsın.
Bak call my agent 'teki andrea'ya. standarttan büyük burnu var ama çok çekici bir kadın
IMG_20221120_112253.webp
IMG_20221120_112224.webp
IMG_20221120_112157.webp

Kadının burnu kadına karakter vermiş resmen. Ama onun Türk versiyonu 'menajerimi ara'daki canlandıran oyuncuya bak, güzellik abidesi!!
IMG_20221120_112439.webp

Yani demek istediğim bizim toplumun, Hollywood'un sağlıksız güzellik algısına kapılma .
Bu şekilde burnu,küçük memesi,kulağı,dişleri ile ilgili sıkıntıları olan herkese Doğal ve çeşit cesit insanların basrollerde olduğu Fransız,İran,norvec sinemasından filmler izlemeyi tavsiye ederim:)

Back
X