• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana fikir verir misiniz?

-Rosa-

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2021
8.835
46.431
498
Sevdiceğimin doğum günü yakında.
İkimiz de sıkıntılı süreçlerden geçtik, doğum günü bahane aslında. İyi zaman geçirmek istiyorum ben doğum günü kutlamaktan ziyade.
Kendisine sordum ne istersin ne mutlu eder diye, o gün için bir isteği oldu, o aktiviteyi yapacağız zaten.
Ama ben ekstra bir şeyler daha yapmak istiyorum. Kendisi yemek yemeye bayılır, pastayı zaten dışarıdan alacağım. Ama sizce ne yapmalıyım başka yanına? Yemek değil de atıştırmalık, meze, gün tabağı şeyleri olabilir. Fazla zor olmayan önerileriniz varsa alabilirim.
Yani çok becerikli olmadığımı ekleyeyim bu arada. :) Ona göre şey edelim. Başka misafir olmayacak bu arada, sade iki kişiyiz.
Bir de güzel bir film önerir misiniz? Kendisinin film/dizi kültür hiç yok. Benim epey çok ama aklıma gelmiyor. O da merak ediyor aslında ama hiç vakti olmuyor genelde.
Bir günlük şöyle yemeli içmeli, bol yayılmalı keyifli zaman geçirmek istiyoruz. Önerilerinize talibim.

Aklıma film olarak biraz nostalji olucak ama kasımda aşk başkadır ve joe black geldi.
Basit mezelerden yaparsınız ve yanına şık kanepeler hazırlayabilirsiniz. Hoş görünür, lokmalık yemesi kolay.

Aklıma film olarak biraz nostalji olucak ama kasımda aşk başkadır ve joe black geldi.
Basit mezelerden yaparsınız ve yanına şık kanepeler hazırlayabilirsiniz. Hoş görünür, lokmalık yemesi kolay.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Kendisi yeşil herhangi bir şey yemiyor, sebze hiç yemiyor. Ondan ötürü de kısıtlanıyorum açıkçası.

Ya Cherry ben artık evde yemek yapmaya başladım da... Hem de kendim yapmak istiyorum, yani ona karşı özen göstermek istiyorum daha doğrusu. :)
Kiymali börek tariflerine bakın netten,top şeklinde köftelerden yapıp üstüne kürdan batırabilirsiniz güzel görsel olur .Patates püresi hem kolay hem.lezzetli file marketin içli köftesi bol yagda kızartınca nefis oluyor.seçebilirsiniz bunlardan birini birkaçını.Sebze olmayınca bilemedim .Kaşarlı ızgara mantarda olabilir.

Aile filmi ; Bizim için şampiyon

Bilim kurgu; İnception(Başlangıç)

Polisiye ; Geçmişin intikamı

Atıştırmalık da tuzlu bı şey olsa daha iyi olur sanki.

Kiymali börek tariflerine bakın netten,top şeklinde köftelerden yapıp üstüne kürdan batırabilirsiniz güzel görsel olur .Patates püresi hem kolay hem.lezzetli file marketin içli köftesi bol yagda kızartınca nefis oluyor.seçebilirsiniz bunlardan birini birkaçını.Sebze olmayınca bilemedim .Kaşarlı ızgara mantarda olabilir.
Teşekkür ederim çok güzel öneriler.
Evet sebzesiz çok zor oluyor ama asla yemez. :(

Aile filmi ; Bizim için şampiyon

Bilim kurgu; İnception(Başlangıç)

Polisiye ; Geçmişin intikamı

Atıştırmalık da tuzlu bı şey olsa daha iyi olur sanki.
İnception çok güzel fikir. :) teşekkür ederim.
Hem romantizm de var ucundan. :)

Yaprak sarması,mercimek köftesi,kısır veya patetes salatası yanına zaten pasta alacaksınız birde çay içersiniz yanına.Dizi olarak şuanda gassal çok popüler ama ağlama garantiliymiş ben de onu izleyeceğim bugün.

Yaprak sarması,mercimek köftesi,kısır veya patetes salatası yanına zaten pasta alacaksınız birde çay içersiniz yanına.Dizi olarak şuanda gassal çok popüler ama ağlama garantiliymiş ben de onu izleyeceğim bugün.
Teşekkür ederim öneriler için. :)
Gassal ağır kaçar sanırım, bir de uzun süre bir şeye dikkatini verip takip edebilecek biri değil.

Superfreshin hazır börekleri var mini mini ondan alıp fırınlayabilirsiniz patates salatası yada makarna salatası yapabilirsiniz yanına

Bu arada File'de satılan humus ya da yoğurtlu mezelerden deneyen oldu mu? Güzel mi? Krakerle film izlerken yemelik olabilir belki :)

Sevdiceğimin doğum günü yakında.
İkimiz de sıkıntılı süreçlerden geçtik, doğum günü bahane aslında. İyi zaman geçirmek istiyorum ben doğum günü kutlamaktan ziyade.
Kendisine sordum ne istersin ne mutlu eder diye, o gün için bir isteği oldu, o aktiviteyi yapacağız zaten.
Ama ben ekstra bir şeyler daha yapmak istiyorum. Kendisi yemek yemeye bayılır, pastayı zaten dışarıdan alacağım. Ama sizce ne yapmalıyım başka yanına? Yemek değil de atıştırmalık, meze, gün tabağı şeyleri olabilir. Fazla zor olmayan önerileriniz varsa alabilirim.
Yani çok becerikli olmadığımı ekleyeyim bu arada. :) Ona göre şey edelim. Başka misafir olmayacak bu arada, sade iki kişiyiz.
Bir de güzel bir film önerir misiniz? Kendisinin film/dizi kültür hiç yok. Benim epey çok ama aklıma gelmiyor. O da merak ediyor aslında ama hiç vakti olmuyor genelde.
Bir günlük şöyle yemeli içmeli, bol yayılmalı keyifli zaman geçirmek istiyoruz. Önerilerinize talibim.
Atıştırmalık meze vs yerine pinterestten güzel bir peynir şarküteri tabağı beğenip onu yapsanız şarapla iyi gider hatta bir reels gördüm de geçen kaydetmedim çok pişmanım şu an masaya bir kağıt seriyorlar böyle dekoratif güzel bir şey üstüne yiyecek falan koyabiliyorsun üstüne yazı yazıp oyun oynayabiliyorsun ama anlatamadım şimdi çok hoş bir şeydi aslında güzel aktivite olurdu
IMG_4463.jpeg

Şu yağlı kağıdın düz masa boyutunda kahverengisi adını bilen belki çıkar .

Film olarak 50 ilk öpücük tatlı olabilir ben adam sandler filmlerinde hem eğleniyorum hem de soft bir mutluluk oluyor içimde bazen arkada ses olsun diye bile açarım sizin için nostalji olur

Atıştırmalık meze vs yerine pinterestten güzel bir peynir şarküteri tabağı beğenip onu yapsanız şarapla iyi gider hatta bir reels gördüm de geçen kaydetmedim çok pişmanım şu an masaya bir kağıt seriyorlar böyle dekoratif güzel bir şey üstüne yiyecek falan koyabiliyorsun üstüne yazı yazıp oyun oynayabiliyorsun ama anlatamadım şimdi çok hoş bir şeydi aslında güzel aktivite olurduEki Görüntüle 3530564
Şu yağlı kağıdın düz masa boyutunda kahverengisi adını bilen belki çıkar .

Film olarak 50 ilk öpücük tatlı olabilir ben adam sandler filmlerinde hem eğleniyorum hem de soft bir mutluluk oluyor içimde bazen arkada ses olsun diye bile açarım sizin için nostalji olur
:) Benim mutfak becerilerime yaraşır bir aktivite olmuş cidden de. :KK53: Peyniri ve ekmeği çok güzel keserim şahsen. :KK53:

Hanımlar ne güzel şeyler önermişler film olarakta yiyecek olarakta şaraplar,peynirler loş hortamlar tabi öyle romantik bişey olmalı.Ben gün tabağı ve gassal önermişim lütfen yorumumu ciddiye almayın utandım baya.Şuanda saydıklarımı yediğim için bide kafamda gassal olduğu için konuya öyle daldım kusura bakmayın yorumumu geri alıyorum😂
Bence de şöyle şaraplı romantik şeyler daha güzel olur film olarakta romantik bişey izlenmeli.Güzel geçer umarım

Back
X