Bana fikir verin,, kafam çok karışık

MARYLIN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
1.481
0
116
İstanbul
selam arkadaşlar

şu anda 40 haftamın dolmasına 4 gün kaldı bebeğim biraz kilolu muhetemelen 1 hafta bekleyip gelmezse 4 kilo ve üzeri olma ihtimali yüksek doktorum bana bıraktı sezeryan yada sancım gelmezse suni sancıyla normal doğum bunun için 41 haftaya kadar beklenebilir diyor

ben kilolu nasıl olcak dediğimde 4.5 kiloyu çok rahat doğuranıda gördüm 3 kiloyu doğuramayanıda dedi yani herşey bana kalmış sizler ne dersiniz ne yapsam ben ya suni sancımı deneyim yoksa direk sezeryana mı gireyim yarın çatı kontrolüm var bebek kilolu olduğu için omuz takılmasından falan çok korkuyorum diğer yandan doktorum sırf bu yüzden sana sezeryan ol diyemem diyor çünkü bebeğin sadece 1 hafta önde diyor öle abartı bir irilik yok diyor kafam çok karışık lütfen bir fikir verin kızlar bide tabi günü geçince bebekler kakasını yiyormuş buda beni çok korkutuyor gün geçmesi tam olarak ne zaman oluyor :1no2:

ben 40 haftalık suni sancıyla normal doğum yaptım kontrole gitmiştim doktor usgde kilosunu 3600 dedi 3 cm açıklığım olduğu için doğuma alındım üç saatin sonunda 3 kilo 40 gr doğdu kızım bence suni sancıyı dene zaten doktor bebeğin çok iri değil demiş usg nin yanılma payı oluyor her zaman herşey normalse neden boşuna boşuna sezeyan olsınki suni sancıda açıklık omadığı zaman sezeyana alıyorlar zaten

Ben olsam biraz beklerdim...Kendi kendine karar verir bebegin ne zaman dogmasi gerektigine..Ben ilk cocugumu 3.880 gr ve normal dogumla dogurdum...Bence telas yapma hiç...Allah kolaylik veriyor...
Simdiden hayirli olsun Allah kolay bir dogum nasip edip bir avazda kurtarsin...

ben sezeryan oldum.korkulacak bir şey yok sezeryanda.
ben senin yerinde olsam direk gider aldırır risk almazdım

Bende kesinlikle beklemem normal doğum yapıcam die niye bebeğimi ve kendimi riske alıyım .
Sezeryan çok kolay bi operasyon ben olsam hemen bebeğime kavuşmak isterim ve beklemem

canım. doktor bana bebeğin 4 kg dedi ultrason hesabına gore. ancak bebeğim 4,5 kılo dogdu.ve doktorum bana hep sezeryan tavsiye etti. bebeğim dogduktan sonra iyi ki sezeryan olmuşum dedim çunku kafası kocamandı. :)

canım. doktor bana bebeğin 4 kg dedi ultrason hesabına gore. ancak bebeğim 4,5 kılo dogdu.ve doktorum bana hep sezeryan tavsiye etti. bebeğim dogduktan sonra iyi ki sezeryan olmuşum dedim çunku kafası kocamandı. :)

canim dr bebeginin kilolu oldugunu soylemis bence onu riske atma sezeryan ol derim ben.hem normal dogumda nelerin olup olmayacagini onceden bilmek cok zor.Allah korusun ikinizi de hayirlisiyla kavusursun insallah bebegine..

hepinize çok teşekürler kızlar

bugün kontrolümüz vardı bebeğimin suyunda partiküller göründü bebeğim kakasını yapmış olabilirmiş yarın sabah acil sezeryana giriyorum tekrar teşekürler hakkımızda hayırlısı böyleymiş inş sağlıcakla kavuşurum kuzuma ne zaman ne olacağı belli olmuyor

ayy canım ya hadi hayırlısı bak dün ne yazıyordun bugun ne yazmışsın herşeyde vardır bi hayır sağlıcakla al bebeğini kucağına Allah yardımcın olsun

Hayırlısı olsun, allahım rahat rahat kucağınıza almanızı nasip etsin a.s.

öyle gerçekten kızlar doktor ultrasonu açtı ben dedim ki tam o sırada kaka yapmasından çok korkuyorum doktorun suratı kötüydü zaten ben dedi suda yoğunluk görüyorum dedi bir meslektaşını aradı hemen o geldi oda aynı şeyi söyledi su çok yoğun dedi sonra bir tane daha kadın doğumcu çağırdılar oda aynı şeyi söyledi hiç bir şeyden habersiz gittim bir 4 - 5 gün daah bekleyecektik ne öğrendim inş kuzum iyidir ama içimden bir ses hiç bir şey olmayacağını söylüyor inş yarın kuzuma sağlıkla kavuşurum öpüyorum herkesi çok heyecanlıyım

Canim bebegin ve sen iyidirsiniz insaalah yazdiklarindan sonra seni merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…