Bana fikir verin bu durumda ne yapmam gerekiyor

blue000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2025
14
4
1
Merhaba üniversite son sınıfım not yükseltme sınavlarına girdim transkript 1,98 de kaldı ve şimdi 2 nin altinda kaldığı için mezun olamıyorum nasıl bir yol izlesem kafam allak bullak kafayı yiyeceğim bilenler lütfen fikir verin

Proje isteyin bizim zamanımızda yapıyorlardı şimdiki sistemi bilmiyorum

Hocalarınla görüş. Durumu anlat. Benim arkadaş bu duruma düştü. Mezun olamadı. Tüm derslerini alttan vere vere 5 senede bitirdi. Ama senin 2 puancik ya huu hangi dersin hocası sana puan verir hesapla. Konuş.
Ben 4 yıl veremedigim dersin hocası ile konuşmuştum. ( Meğer sınavım geçer olmasına rağmen) Hoca ismimi , bölümümu isteyip yanına işaret koymuştu. Yani beklemediğin hoca bile verebilir.

Alabileceğim en yüksek notu verdiler buna rağmen 1.98 notta kaldım onun için sınavları yapan hocalara birşey diyemem fakülte başkanları da burunlarindan kıl aldirmayan tipler çok kötüyüm ailemin tepkisini düşünmek bile istemiyorum

1.98 cidden çok kötü bir ortalama. Bir de hocaların yüksek not vermiş haliymiş. Hocalardan puan iste laflarına katılmıyorum. Bu ortalamayla mezun birisi nasıl işinin ehli olucak ki? Üniversitenin amacı öğrenciyi kör topal mezun etmek mi işi öğreterek mezun etmek mi?

Maalesef belirli sebeplerden ötürü odaklanamadim okyanusu geçip derede boğulmak oldu benimkisi

Ben toplamda 248 Akts almışım toplam 8 kredilik seçmeli dersi sildirsem ortalamam 2 ye çıkıyor bu yolu denesem olur mu size de sormak istedim

Ben toplamda 248 Akts almışım toplam 8 kredilik seçmeli dersi sildirsem ortalamam 2 ye çıkıyor bu yolu denesem olur mu size de sormak istedim
8 kredilik derse yanasmayabilirler. Yüksek kredili dersler ana derslerdir. Onun dışındakilere yogunlas.

Ülkede her şeyimiz uyduruk, kalitesiz ve liyakatsiz

Hocalara yalvararak mezun olan insana saygı duymam ben

En doğrusu Hocaların ile görüşmek, eminim bir şekilde destek olacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…