çok saol canım ilaç derken deterjan mı cif çamaşır suyu gbi yoksa hapmı şahsen iki türlüsü içinde benimde sepet almam lazım nasıl sepet alcaksın bende alayım bgun saklama kabı alıcam kuru baklıyatlarımı koyucam
TAMAM CANIM MUTLAKA BEKLİYORUM :))Canım ortak noktalarımız varmış :)
1,5 yıllık evliyim cocuğum yok 29 yaşındayım çalışıyorum :)
resimlerle anlatacağım sana akşam olur mu?
kavanozlarım var, baharat dolabım var bi de dantelli sepetlerim var :) sen de al çok güzel
Canım ortak noktalarımız varmış :)
1,5 yıllık evliyim cocuğum yok 29 yaşındayım çalışıyorum :)
resimlerle anlatacağım sana akşam olur mu?
kavanozlarım var, baharat dolabım var bi de dantelli sepetlerim var :) sen de al çok güzel
çok saol canım ilaç derken deterjan mı cif çamaşır suyu gbi yoksa hapmı şahsen iki türlüsü içinde benimde sepet almam lazım nasıl sepet alcaksın bende alayım bgun saklama kabı alıcam kuru baklıyatlarımı koyucam
Yesacım o dantel sepetlerden gimsada varmı hala? Çocuklardan pek gidemiyorum ama bugün gidip bakayım diorum ilaçları koymaya güzel olur diye düşünmüştüm?
KOÇTAŞ BURDA YOK CNM MALESEF BALIKESİRDE YAPI MARKET OLARAK TEKZEN VAR SADECE ORAYA BAKARIMDeterjanlarıda fazladan aldığım şampuan duş jelini sabunlarida sepete koyuyorum güzel oluyor canım hem derli toplu oluyor hem dolaba akan eden olmuyor bildin hapları koyucam sepete bak geçen senede şu koctaş var bilirsin orda makyaj malzemelerini koyman için kutular var ben aldım çekmece içine daha düzenli duruyor
mutfaktaki dolap ve çekmecelerde ufak etiketler var. tabaklar, bardaklar, bakliyatlar, baharatlar..... herşey nerde yazıyor. o dolap ve çekmece içlerinde de minik organizer gibi kutular var. herşey derli toplu.
KOÇTAŞ BURDA YOK CNM MALESEF BALIKESİRDE YAPI MARKET OLARAK TEKZEN VAR SADECE ORAYA BAKARIM
ORAYA BAKAYIM TATLIM BENDE BİRAZDAN İŞTEN ÇIKINCA DOĞRUUU ÇARŞIYA KURU YİYECEKLER İÇİN SAKLAMA KABI ALMAYA :)))))Evet ordada var
vardır canım bence emin değilim çünkü ben gimsa'dan almamıştım batıkent gimsanın aşağı tarafından ostim'e giden kavşak var ya onun köşesinde itfayenin orada bi çarşı pazar gibi bir yer var böyle çok eski çarsılar gibi duruyor onun köseşindeki dükkandan almıştım :)
kızlar ben 2 yıllık evlliyim çalışıyorum akşam 6.15 gbi evde oluyorum ve hamileyim. 23 yaşındayım. annem tarafından hiiç birr iş yaptırılmadan büyütüldüm sadece ders ve okul..
ve şimdi tam bir ev hanımı olamadım yani yemek işlerine odaklansam temizlik kalıyor temizliğe odaklansam yemek kalıyor. kuru yiyecek dolabım yok hepsi kendi poşetinde ve dolabın içi darmaduman hatta prinç yok dye alırım taaa en arkalardan açılmamış prinç blurum..
gardolabım düzenli. ama makyaj çekmecesi. berbatttt....
yani bir düzne koyamadım, sizler çok güzel düzen sağlamışsınız.gardolabımı siizn sayenizde düzene koydum:))
şimdi sıra buzdolabı ve kuru yıyecek dolabı bana kendiniz anlatırmısınız camasır detarjanınız düzeniniz temizliğiniz pratik yemeklerniz... size çoook dua ederim :))
Evin de evliligin de hayırlı olsun. Ben de senin gibi yetistim. Cogu seyi evlendikten sonra ogrendim. Temizlik ve duzen konusunda hala hedefledigim noktaya ulasamadim ama bunun icin cabaliyorum. Kk dan cok sey ogrendim. Ogrenmeye de devam ediyorum. Oncelikle azimli olman lazim. Cunku ipin ucu kacinca cok zor yakalaniyor.kızlar ben 2 yıllık evlliyim çalışıyorum akşam 6.15 gbi evde oluyorum ve hamileyim. 23 yaşındayım. annem tarafından hiiç birr iş yaptırılmadan büyütüldüm sadece ders ve okul..
ve şimdi tam bir ev hanımı olamadım yani yemek işlerine odaklansam temizlik kalıyor temizliğe odaklansam yemek kalıyor. kuru yiyecek dolabım yok hepsi kendi poşetinde ve dolabın içi darmaduman hatta prinç yok dye alırım taaa en arkalardan açılmamış prinç blurum..
gardolabım düzenli. ama makyaj çekmecesi. berbatttt....
yani bir düzne koyamadım, sizler çok güzel düzen sağlamışsınız.gardolabımı siizn sayenizde düzene koydum:))
şimdi sıra buzdolabı ve kuru yıyecek dolabı bana kendiniz anlatırmısınız camasır detarjanınız düzeniniz temizliğiniz pratik yemeklerniz... size çoook dua ederim :))
çok teşekkür ederim canım düzenli tutmya çalışıyorum.cuma günü bende kuru bakliyat kutusu aldım herşeyimi onalra koydum çok güzel oldu valla :))Evin de evliligin de hayırlı olsun. Ben de senin gibi yetistim. Cogu seyi evlendikten sonra ogrendim. Temizlik ve duzen konusunda hala hedefledigim noktaya ulasamadim ama bunun icin cabaliyorum. Kk dan cok sey ogrendim. Ogrenmeye de devam ediyorum. Oncelikle azimli olman lazim. Cunku ipin ucu kacinca cok zor yakalaniyor.
Simdi calismiyorum biri bebek digeri okul oncesi 2 cocugun var ve hep dipdibeyiz. Senin durumun cocuksuz oldugundan daha kolay. Yani calisiyorsun ama evi daginik birakmadigin muddetce temizlik cok daha kolay.
Belli basli hedeflerin olsun. Aldigimi yerine koymak ve her seyin bir yeri olmasi gibi mesela. Benim bir dolabim da baharatlarim var sadece. Bir kavanozun dibine yaklastiginda yenisini alirim ancak. Bakliyatlarim icin cekmece kullaniyordum ama gecen gun kavanoz aldim rengarenk icim aciliyor dolabi her acisimda. Bir de bazen a101 e bir seyler geliyor gecen gun sepet aldom ama henuz ne yapacagima karar veremedim. Umarim en yakin zamanda sen de duzen oturtursun. Yemek konusunda ise azerinin topigi var. Ilk sayfasinda bir cok pratik bilgi mevcut. Sogan saimsak patates vb. Konuda . Gene ogrenmek istediklerin olursa sorarsin. Bildigim bir seyse cevaplamaktsn memnun olurum
cnm yaa çok teşekkür ederim... bende cuma akşamı böyle yaptım herşeyi kavanozlara kutulara koydum çok temiz ve kolaylık oldu :)))
merhaba canım balıkesirli misisnKOÇTAŞ BURDA YOK CNM MALESEF BALIKESİRDE YAPI MARKET OLARAK TEKZEN VAR SADECE ORAYA BAKARIM
evet balıkesirliyım :)merhaba canım balıkesirli misisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?