• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana ev düzeninizi anlatırmısınız kızlar

pembesu33 pembesu33 canım ben temizlik ve düzen hastasıyım. İnan çok yorucu. Hastayken yorgunluktan gebermek üzereyken bile birşeylere takıyorum mutlaka. Ev 1 haftadan fazla temizlenmesin dünya başıma yıkılıyor.

pembesu33 pembesu33 canım ben temizlik ve düzen hastasıyım. İnan çok yorucu. Hastayken yorgunluktan gebermek üzereyken bile birşeylere takıyorum mutlaka. Ev 1 haftadan fazla temizlenmesin dünya başıma yıkılıyor.
hele ki çocuklar varsa. hep temizlik oluyor bı de on kat yoruluyorsunç çocuklar kesin işler çakartiyoler. program yap kardeşim.iki gun için yemek yap . haftada bi kez dip temizlik olsun. yoksa iş hiiiiiiiiiiç bitmez:KK54:

hele ki çocuklar varsa. hep temizlik oluyor bı de on kat yoruluyorsunç çocuklar kesin işler çakartiyoler. program yap kardeşim.iki gun için yemek yap . haftada bi kez dip temizlik olsun. yoksa iş hiiiiiiiiiiç bitmez:KK54:
Evin işi hiç bitmiyor ya. Biraz rahat biri olsam.. Her gün takacak birşey buluyorum. Geçen hafta fayanslara taktım, hepsinin arasını derz temizleyici ve diş fırçası ile fırçaladım. Zehirlenecektim neredeyse. Halbuki yavaş yavaş yapabilirdim. 1 günde bitmesi gerekmezdi. Şimdi de duvarlara taktım. Ama evi değiştireceğim için birşey yapmıyorum.

Evin işi hiç bitmiyor ya. Biraz rahat biri olsam.. Her gün takacak birşey buluyorum. Geçen hafta fayanslara taktım, hepsinin arasını derz temizleyici ve diş fırçası ile fırçaladım. Zehirlenecektim neredeyse. Halbuki yavaş yavaş yapabilirdim. 1 günde bitmesi gerekmezdi. Şimdi de duvarlara taktım. Ama evi değiştireceğim için birşey yapmıyorum.
ev işi mutfak işi çok seviyorum amaaaaaaaaaaaa fazla yapmiyoru. evim yok çunku. . hadi yeni evin hayrlı olsun bana da dua ett :KK52:

benim de evim yok kiradayım. Zaten ev benim olsaydı, şimdiye duvarları çoktan boyamıştım.
anladım . yeni ıyısın. kıra odeyebilirsın kendı evin olur. ınşallah ben de evim olsun kıra odeyebeliriiimmmmm. ınsan kendı duzenı olursa ne çok guzel bı şey :KK64::KK66:

İnşallah Rabbim sana güzel bir yuva nasip eder. Boşver.bütün ömrünü kaynana evinden geçirecek değilsin ya.. Elbet bir gün senin de düzenin olacaktır.
amiiiiiiiiiiiiiin kardeşim butun evli kadınlar allah onlara guzel bı duzen nasip etsın:cry:

amiiiiiiiiiiiiiin kardeşim butun evli kadınlar allah onlara guzel bı duzen nasip etsın:cry:
Düzen önemli. Ben düzen hastasıyımdır. Herşey sistematik olmalı. Eşim sen Alman mısın diyor. Bir Alman kadar disiplinliyimdir. Çalışan kadınsan, disiplinli olmaktan başka çare yok zaten. Yoksa herşey kaosa dönüşüyor.

Düzen önemli. Ben düzen hastasıyımdır. Herşey sistematik olmalı. Eşim sen Alman mısın diyor. Bir Alman kadar disiplinliyimdir. Çalışan kadınsan, disiplinli olmaktan başka çare yok zaten. Yoksa herşey kaosa dönüşüyor.
aynen oyle. duzen çok guzel bi şey. ama şanslısın . çocuklar var mı:KK46:

kızlar ben 2 yıllık evlliyim çalışıyorum akşam 6.15 gbi evde oluyorum ve hamileyim. 23 yaşındayım. annem tarafından hiiç birr iş yaptırılmadan büyütüldüm sadece ders ve okul..
ve şimdi tam bir ev hanımı olamadım yani yemek işlerine odaklansam temizlik kalıyor temizliğe odaklansam yemek kalıyor. kuru yiyecek dolabım yok hepsi kendi poşetinde ve dolabın içi darmaduman hatta prinç yok dye alırım taaa en arkalardan açılmamış prinç blurum..
gardolabım düzenli. ama makyaj çekmecesi. berbatttt....
yani bir düzne koyamadım, sizler çok güzel düzen sağlamışsınız.gardolabımı siizn sayenizde düzene koydum:))
şimdi sıra buzdolabı ve kuru yıyecek dolabı bana kendiniz anlatırmısınız camasır detarjanınız düzeniniz temizliğiniz pratik yemeklerniz... size çoook dua ederim :))
Kuzum bak bende calısyorum hatta varfıyelu mazada mydurum 11 de bıle oldum olyor evde gece maza kapnnca ben sole yapyorum baklyatlarım her bırı kavonozlarda evde ayrı bı dpçolap yaptım kuru baklyatlar ıcın noghut k falsuyerımı musaıt oldum gun haslarım dolaba koyarım buzla kolay oluo pısırmesı sonra kendıme bı cızelge yaparım bazen yemklerımı geceden yaparımncalstımdan ev temuzlıne gelınce ısten 6 cıktımda 7 evdeyım hafıf bı evı toplarım varsa camsr fln yıkarım uzınlı oldum gun erkn klkarım once evın temızlı ılk odalardan baslarım her odayı tek tek temızlerım bıde ayamın tozuyla gırmeyım dıye once yerlerı supruum toz alırım sılerım odann kapısını kaptrm her hafta neverım desırım zaten ızınlı gunumde genel temızlık olıyor en son utumu yaparım temızle saat 10 baslarım tuvalet banyo vs 1 gıbı bıter sonra utu oda 1 saat surse haftalık bırıkıo 2 de bıtyı ısım yemk tçyap 3 bıter 3 den sonra ızınlısın Alısırdın ama durum varsa eve ayda bır bayan al hamılesın sonucta agr ıs yapma

Bu arada temızlık urunlerım bole :KK71:baklytlrda sole ev kucuk benım bole yaptım yerım olmadı ıcın

Eklentiler

• DSC_0110.webp
    DSC_0110.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 145
  • DSC_0109.webp
    DSC_0109.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 148
  • DSC_0108.webp
    DSC_0108.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 143
  • DSC_0106.webp
    DSC_0106.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 138
  • DSC_0105.webp
    DSC_0105.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 144
kaynana ile kalıyorum her gun dua ediyoru allah beni kurtar duzenım olsun :KK43::KK42:
İns kurtt bacım zor kayna ıle klmak benım annm babam ben 18 yasındaydım ayrıldolar babanmden babam ev aldı ayrıldıktan bı sene sona annm hep det ne para bırjtyoduk ne bısy dıe benm evım derdı habre para nasıl gelıo demezdı babam alurdı ederdı ev benım derdı her fırsata babm bıze bısy alrdı bızı lısknırdı annmı kardedımı benı en sonunda gene bıgun babama ev benım defı babam anamsın dıe bakııdum babam yok dıe al evını basına cal dedı cıktıkk kıraya gııtık sona 1 sene sona ev aldık bırıkmıo ne para ne bısey annm o evebısy alamazdı bıle babam kazandu halde kardesımle banaoda alındı due babanm bısrne konustydu kanepe nelerıne yatmıo dıe yalan odaya bız gectık o kanepede kaldı dıe annmde dedı cocuklar genc oldu kız ole sslonda olmuo dıe kardesımdaha. 5 yadındaydı erkk ama aynı oda yatyoduk kendı evımıze gecınce odalrımızı ayrmıstık ah bılrım ıns erknayrılrsınız annm hep der keske sen dodunda ayrılydık der

İns kurtt bacım zor kayna ıle klmak benım annm babam ben 18 yasındaydım ayrıldolar babanmden babam ev aldı ayrıldıktan bı sene sona annm hep det ne para bırjtyoduk ne bısy dıe benm evım derdı habre para nasıl gelıo demezdı babam alurdı ederdı ev benım derdı her fırsata babm bıze bısy alrdı bızı lısknırdı annmı kardedımı benı en sonunda gene bıgun babama ev benım defı babam anamsın dıe bakııdum babam yok dıe al evını basına cal dedı cıktıkk kıraya gııtık sona 1 sene sona ev aldık bırıkmıo ne para ne bısey annm o evebısy alamazdı bıle babam kazandu halde kardesımle banaoda alındı due babanm bısrne konustydu kanepe nelerıne yatmıo dıe yalan odaya bız gectık o kanepede kaldı dıe annmde dedı cocuklar genc oldu kız ole sslonda olmuo dıe kardesımdaha. 5 yadındaydı erkk ama aynı oda yatyoduk kendı evımıze gecınce odalrımızı ayrmıstık ah bılrım ıns erknayrılrsınız annm hep der keske sen dodunda ayrılydık der
çoook zor . insan yaşarsa anlar. çocuklarım ıle rahat konuşamıyorum oynamıyorum ......................

çoook zor . insan yaşarsa anlar. çocuklarım ıle rahat konuşamıyorum oynamıyorum ......................
Vala bacım benım annmle babam bız yasadık dusun annm cıldıro babam 52 yasında 8 yıl evelı ayrıldılar zor bılrım

Canım 5 aylık evliyim, çalışıyorum sabah 7 de çıkıp akşam 8 de evde olabiliyorum.
Evin mutfak alışverişi o sorumluluklar bende. Her yeri düzenli tutmaya çalışıyorum. Eşin yardım ediyor mu o çok önemli. sende çalışıyorsan yardım etmeli!
Düzene sevmekten başla, temizlik malzemelerinin kokusu güzel olsun sev mesela. ben güzel kokulu malzemeler alıyorum heryeri baştan aşağı döküp temizliyorum. kayınvalidem temizliğe yardıma geliyor eşimde yardım ediyor. Tek başına çok zorlanırsın.

Canım 5 aylık evliyim, çalışıyorum sabah 7 de çıkıp akşam 8 de evde olabiliyorum.
Evin mutfak alışverişi o sorumluluklar bende. Her yeri düzenli tutmaya çalışıyorum. Eşin yardım ediyor mu o çok önemli. sende çalışıyorsan yardım etmeli!
Düzene sevmekten başla, temizlik malzemelerinin kokusu güzel olsun sev mesela. ben güzel kokulu malzemeler alıyorum heryeri baştan aşağı döküp temizliyorum. kayınvalidem temizliğe yardıma geliyor eşimde yardım ediyor. Tek başına çok zorlanırsın.
benim durumum çooook farkı sezan

Back
X