- 23 Ekim 2014
- 198
- 41
- 48
Nasıl farklı canım :)benim durumum çooook farkı sezan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl farklı canım :)benim durumum çooook farkı sezan
VALLAH İYİ YAPTI. HERKES HADDİNE BİLMESI LAZZIM. BEN DE HADDİME BİLİYORUMZor benım dun esımın dede babanesı geldı burnumuzdan getırdıler xd kocam dedı bura benm evım dıe sona sustular
Bosver allh sanad ev nasıp eder ıns benım esımın dede cok cektrmıs zamanında ıyuzden ole yaptı bır otrmuslar annesıler 20 sen kadr kaynanma cok. Cektrmıs esımede bıze muhtac oldulr sımdı almıcktıda eve aldık deeı ona sukredın susun dedıVALLAH İYİ YAPTI. HERKES HADDİNE BİLMESI LAZZIM. BEN DE HADDİME BİLİYORUM. KARIŞMIYORUM . ONUN İÇİN DERT
ne mutlu size kardışim. evet allah kimse kimsıye ıhtiyac etmesın ya rabbim. bize destek ol allahm. kaynana dert kaynbaba dert hayat dert ............ kafa vallah duşunmekten yorulmuşBosver allh sanad ev nasıp eder ıns benım esımın dede cok cektrmıs zamanında ıyuzden ole yaptı bır otrmuslar annesıler 20 sen kadr kaynanma cok. Cektrmıs esımede bıze muhtac oldulr sımdı almıcktıda eve aldık deeı ona sukredın susun dedı