• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana ev düzeninizi anlatırmısınız kızlar

Gunaydın arkadaşlar. ben de ev duzeni ev işi mutfak işi çok seviyorum. yapıyorum ama istidim gibi değil. kaynana ile yaşiyorum yani onun evı. ne dıyor yapmam gerekıyor. duzen ona ait hiç bı şey bana ait değil yatak odama bile karışıyor hangi çarşaf hangi yatak örtüsu .....her şey istdi gibi oyle olsun. eşim kafası takmıyor bı tek bı şey dıyor: BIRAK NE ISTIYOR YAPSIN SEN KARİŞMA. ama insan özellikle kadinlar evlendiktan sonra ev hanım oluyor . ben ev hanım olmadım yanı ev içinde fikirlerım kendıme saklıyorum. kaynana dıyor kı: BU BENİM EVİM KİMSE KARIŞAMAZ :KK62:.
AMA İNSANLAR ÖNUNDE BAŞKA DAVRANIYOR SANKI BUTUN EV DUZEN BEN KOYURUM. HALBUKI BI UFAK FİKRİM BİLE EV İÇİNDE GEÇERLİ DEĞİL .

Zor benım dun esımın dede babanesı geldı burnumuzdan getırdıler xd kocam dedı bura benm evım dıe sona sustular

Zor benım dun esımın dede babanesı geldı burnumuzdan getırdıler xd kocam dedı bura benm evım dıe sona sustular
VALLAH İYİ YAPTI. HERKES HADDİNE BİLMESI LAZZIM. BEN DE HADDİME BİLİYORUM:KK76::KK31:. KARIŞMIYORUM . ONUN İÇİN DERT

VALLAH İYİ YAPTI. HERKES HADDİNE BİLMESI LAZZIM. BEN DE HADDİME BİLİYORUM:KK76::KK31:. KARIŞMIYORUM . ONUN İÇİN DERT
Bosver allh sanad ev nasıp eder ıns benım esımın dede cok cektrmıs zamanında ıyuzden ole yaptı bır otrmuslar annesıler 20 sen kadr kaynanma cok. Cektrmıs esımede bıze muhtac oldulr sımdı almıcktıda eve aldık deeı ona sukredın susun dedı

Bosver allh sanad ev nasıp eder ıns benım esımın dede cok cektrmıs zamanında ıyuzden ole yaptı bır otrmuslar annesıler 20 sen kadr kaynanma cok. Cektrmıs esımede bıze muhtac oldulr sımdı almıcktıda eve aldık deeı ona sukredın susun dedı
ne mutlu size kardışim. evet allah kimse kimsıye ıhtiyac etmesın ya rabbim. bize destek ol allahm. kaynana dert kaynbaba dert hayat dert ............ kafa vallah duşunmekten yorulmuş :KK43:

Back
X