• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana ev düzeninizi anlatırmısınız kızlar

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
kızlar ben 2 yıllık evlliyim çalışıyorum akşam 6.15 gbi evde oluyorum ve hamileyim. 23 yaşındayım. annem tarafından hiiç birr iş yaptırılmadan büyütüldüm sadece ders ve okul..
ve şimdi tam bir ev hanımı olamadım yani yemek işlerine odaklansam temizlik kalıyor temizliğe odaklansam yemek kalıyor. kuru yiyecek dolabım yok hepsi kendi poşetinde ve dolabın içi darmaduman hatta prinç yok dye alırım taaa en arkalardan açılmamış prinç blurum..
gardolabım düzenli. ama makyaj çekmecesi. berbatttt....
yani bir düzne koyamadım, sizler çok güzel düzen sağlamışsınız.gardolabımı siizn sayenizde düzene koydum:))
şimdi sıra buzdolabı ve kuru yıyecek dolabı bana kendiniz anlatırmısınız camasır detarjanınız düzeniniz temizliğiniz pratik yemeklerniz... size çoook dua ederim :))

Kuru bakliyatlarını koymak için bir dolap belirle canım oraya beğendin kavanozlardan al bakliyatlarını içine koy düzenli olur hem kullanirkende sanada kolaylık olur.çamaşır detarjanlarını ben sıvı olanlardan kullanıyorum makinemin yanimdaki dolapda dururlar detarjanlarımsa lavoba altı dolabındadır ama sepet içinde düzenli bir şekilde duruyorlar hatta bugün ilaclarida koymak için bir sepet alicam düzensiz durdukları için sinir oluyorum.

çok saol canım ilaç derken deterjan mı cif çamaşır suyu gbi yoksa hapmı şahsen iki türlüsü içinde benimde sepet almam lazım nasıl sepet alcaksın bende alayım bgun saklama kabı alıcam kuru baklıyatlarımı koyucam

çok saol canım ilaç derken deterjan mı cif çamaşır suyu gbi yoksa hapmı şahsen iki türlüsü içinde benimde sepet almam lazım nasıl sepet alcaksın bende alayım bgun saklama kabı alıcam kuru baklıyatlarımı koyucam

Canım ortak noktalarımız varmış :)

1,5 yıllık evliyim cocuğum yok 29 yaşındayım çalışıyorum :)

resimlerle anlatacağım sana akşam olur mu?

kavanozlarım var, baharat dolabım var bi de dantelli sepetlerim var :) sen de al çok güzel :KK25:

kavanozlarım var, baharat dolabım var bi de dantelli sepetlerim var :) sen de al çok güzel :KK25:
TAMAM CANIM MUTLAKA BEKLİYORUM :))

Yesacım o dantel sepetlerden gimsada varmı hala? Çocuklardan pek gidemiyorum ama bugün gidip bakayım diorum ilaçları koymaya güzel olur diye düşünmüştüm?

Deterjanlarıda fazladan aldığım şampuan duş jelini sabunlarida sepete koyuyorum güzel oluyor canım hem derli toplu oluyor hem dolaba akan eden olmuyor bildin hapları koyucam sepete bak geçen senede şu koctaş var bilirsin orda makyaj malzemelerini koyman için kutular var ben aldım çekmece içine daha düzenli duruyor

Yesacım o dantel sepetlerden gimsada varmı hala? Çocuklardan pek gidemiyorum ama bugün gidip bakayım diorum ilaçları koymaya güzel olur diye düşünmüştüm?

vardır canım bence emin değilim çünkü ben gimsa'dan almamıştım batıkent gimsanın aşağı tarafından ostim'e giden kavşak var ya onun köşesinde itfayenin orada bi çarşı pazar gibi bir yer var böyle çok eski çarsılar gibi duruyor onun köseşindeki dükkandan almıştım :)

Deterjanlarıda fazladan aldığım şampuan duş jelini sabunlarida sepete koyuyorum güzel oluyor canım hem derli toplu oluyor hem dolaba akan eden olmuyor bildin hapları koyucam sepete bak geçen senede şu koctaş var bilirsin orda makyaj malzemelerini koyman için kutular var ben aldım çekmece içine daha düzenli duruyor
KOÇTAŞ BURDA YOK CNM MALESEF BALIKESİRDE YAPI MARKET OLARAK TEKZEN VAR SADECE ORAYA BAKARIM

mutfaktaki dolap ve çekmecelerde ufak etiketler var. tabaklar, bardaklar, bakliyatlar, baharatlar..... herşey nerde yazıyor. o dolap ve çekmece içlerinde de minik organizer gibi kutular var. herşey derli toplu.

mutfaktaki dolap ve çekmecelerde ufak etiketler var. tabaklar, bardaklar, bakliyatlar, baharatlar..... herşey nerde yazıyor. o dolap ve çekmece içlerinde de minik organizer gibi kutular var. herşey derli toplu.

ooooooooooooooooo resim isteriz :)

vardır canım bence emin değilim çünkü ben gimsa'dan almamıştım batıkent gimsanın aşağı tarafından ostim'e giden kavşak var ya onun köşesinde itfayenin orada bi çarşı pazar gibi bir yer var böyle çok eski çarsılar gibi duruyor onun köseşindeki dükkandan almıştım :)

Tamam canım bulmazsam oraya bakim kız sende batikentte mi oturuyon?

kızlar ben 2 yıllık evlliyim çalışıyorum akşam 6.15 gbi evde oluyorum ve hamileyim. 23 yaşındayım. annem tarafından hiiç birr iş yaptırılmadan büyütüldüm sadece ders ve okul..
ve şimdi tam bir ev hanımı olamadım yani yemek işlerine odaklansam temizlik kalıyor temizliğe odaklansam yemek kalıyor. kuru yiyecek dolabım yok hepsi kendi poşetinde ve dolabın içi darmaduman hatta prinç yok dye alırım taaa en arkalardan açılmamış prinç blurum..
yani bir düzne koyamadım, sizler çok güzel düzen sağlamışsınız.gardolabımı siizn sayenizde düzene koydum:))
şimdi sıra buzdolabı ve kuru yıyecek dolabı bana kendiniz anlatırmısınız camasır detarjanınız düzeniniz temizliğiniz pratik yemeklerniz... size çoook dua ederim :))

İLK FOTOMUZ KURU BAKLİYAT CANIM :)

YİNE PAYLAŞIRIM :)

Eki Görüntüle 1793367

Evin de evliligin de hayırlı olsun. Ben de senin gibi yetistim. Cogu seyi evlendikten sonra ogrendim. Temizlik ve duzen konusunda hala hedefledigim noktaya ulasamadim ama bunun icin cabaliyorum. Kk dan cok sey ogrendim. Ogrenmeye de devam ediyorum. Oncelikle azimli olman lazim. Cunku ipin ucu kacinca cok zor yakalaniyor.

Simdi calismiyorum biri bebek digeri okul oncesi 2 cocugun var ve hep dipdibeyiz. Senin durumun cocuksuz oldugundan daha kolay. Yani calisiyorsun ama evi daginik birakmadigin muddetce temizlik cok daha kolay.

Belli basli hedeflerin olsun. Aldigimi yerine koymak ve her seyin bir yeri olmasi gibi mesela. Benim bir dolabim da baharatlarim var sadece. Bir kavanozun dibine yaklastiginda yenisini alirim ancak. Bakliyatlarim icin cekmece kullaniyordum ama gecen gun kavanoz aldim rengarenk icim aciliyor dolabi her acisimda. Bir de bazen a101 e bir seyler geliyor gecen gun sepet aldom ama henuz ne yapacagima karar veremedim. Umarim en yakin zamanda sen de duzen oturtursun. Yemek konusunda ise azerinin topigi var. Ilk sayfasinda bir cok pratik bilgi mevcut. Sogan saimsak patates vb. Konuda . Gene ogrenmek istediklerin olursa sorarsin. Bildigim bir seyse cevaplamaktsn memnun olurum :68:

Evin de evliligin de hayırlı olsun. Ben de senin gibi yetistim. Cogu seyi evlendikten sonra ogrendim. Temizlik ve duzen konusunda hala hedefledigim noktaya ulasamadim ama bunun icin cabaliyorum. Kk dan cok sey ogrendim. Ogrenmeye de devam ediyorum. Oncelikle azimli olman lazim. Cunku ipin ucu kacinca cok zor yakalaniyor.

Simdi calismiyorum biri bebek digeri okul oncesi 2 cocugun var ve hep dipdibeyiz. Senin durumun cocuksuz oldugundan daha kolay. Yani calisiyorsun ama evi daginik birakmadigin muddetce temizlik cok daha kolay.

Belli basli hedeflerin olsun. Aldigimi yerine koymak ve her seyin bir yeri olmasi gibi mesela. Benim bir dolabim da baharatlarim var sadece. Bir kavanozun dibine yaklastiginda yenisini alirim ancak. Bakliyatlarim icin cekmece kullaniyordum ama gecen gun kavanoz aldim rengarenk icim aciliyor dolabi her acisimda. Bir de bazen a101 e bir seyler geliyor gecen gun sepet aldom ama henuz ne yapacagima karar veremedim. Umarim en yakin zamanda sen de duzen oturtursun. Yemek konusunda ise azerinin topigi var. Ilk sayfasinda bir cok pratik bilgi mevcut. Sogan saimsak patates vb. Konuda . Gene ogrenmek istediklerin olursa sorarsin. Bildigim bir seyse cevaplamaktsn memnun olurum :KK68:
çok teşekkür ederim canım düzenli tutmya çalışıyorum.cuma günü bende kuru bakliyat kutusu aldım herşeyimi onalra koydum çok güzel oldu valla :))

Back
X