Bana da bir yol gösterin

Simdilerde aralikli oruc - intermittent fasting meshur.
Gunde 16 saat 0 kalori alacakssin, su cay have serbest, 8 saatte de yeme araligin var. Ne yedigine karisamiyor. Ama bir cok kisi ketojen diyete birlestirip cok basarili sonuclar aliyor.

Ben sadece oruc seklinde yapiyorum, cok yavas veriyorum o yuzden, ama direk yagdan yaktigini soyleyebilirim.

İf ketoyu denedim çok zor..
Sadece if olarak yapabilirim sanıyorum.
Ara öğün yapıyor musunuz

If diyorum ben de .Keto bana uygun değil 2 ayda if le 72 den 65 e düştüm, son zamanlarda yavaşladı ama incelme çok.
Ölçmedim hiç ama 65 kiloda bu kadar ince olmamıştım hiç.
Ekmeği tamamen kestim ,pilav makarna abur cubur yemiyorum elimden geldiğince, yesem de saatlere mutlaka uyuyorum .1 hafta sık dişini ve gör .

Çok iyi bir gelişme..tebrik ediyorum sizi. örnek bir menü yazabilir misiniz

Ölçümlerim temiz çıktı titremem yok ama aşırı şişkinlik,kabızlık ve gaz oluyor. Hazım problemlerim var
Cnm benimde olcumlerim hep iyi fakat aclik krizlerim oyle demiyodu
Bendede tam tersi sik wc gitme var diyetten beri azaldi gibi metabolizmanin masallahi var yani ama her hizli olanda zayif olamiyo mesela
Her kabiz olanda sisman olmuyor

Çok iyi bir gelişme..tebrik ediyorum sizi. örnek bir menü yazabilir misiniz

Tabi yazayım
Öğlen 12 yi geçerken bol bol salata zeytinyağlı, biraz zeytin ,bol ceviz ,yumurta
Ben peynir yemiyorum ama peynir de olabilir

Akşam yemeği 6 7 en geç 7.30 da bitmiş oluyor
Evde ne piştiyse yiyorum yine bol salatayla
Ekmek pilav yok ,patates sınırlı
Öğlen ve akşam yemeği arası yemek serbest ara öğün yapmadığım da oluyor ,arada meyve ,kuruyemiş, bazen de biraz abur cubur olabiliyor .
Akşam yemeği bitince ertesi gün öğlene kadar yeme yok ,ama sade türk kahvesi maden suyu bitki çayı serbest .

3 günde alışıyor kahvenin yanında bitter çikolata yediğim oluyor ama 8 saat içinde olmasına dikkat ediyorum .
Süt ürünlerine hassasiyettim olduğunu fark ettim ,o yüzden süt tüketmiyorum, yoğurt ayran da akşam yemeklerinde ama sınırlı.
Aklıma gelenler bu kadar
Tahıl bakliyat her şeyi yiyorum ne piştiyse evde .
Bence püf noktası açlık sürelerine dikkat etmek ,ve karbonhidratı minimumda tutmak .
Bir de sağlıklı yağlar ve ceviz kurtaricim .

Harikasın teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…