Bu konuda ben de dertliyimMerhabalar..
Çok yoğun çalıştıgım koşturduğum ve sonuçlarıyla beni tatmin eden bir işim var,mesleki anlamda kendimi hep zorladım sonuçlarını da aldım şükür.
Yüksek lisans doktora derken akademik anlamda da gitmek istediğim yoldan gittim,yoruldum mu evet
Bir tek konuda irade ve sabır gösteremedim.. diyet!
Spor yapıyorum,zamanım oldumça salona da gidiyorum ama yiyecekler konusunda seçici davranamıyorum( şimdi bu sağlıksız beslenme yüzünden bağırsak ve sindirim problemleri yaşıyorum da,yazık ettim kendime
Bir sürü diyetisyene gittim,çevremde zayıflayanları dinledim ama yok! Harekete geçemiyorum. Üzerime yapışan fazladan 12 kilom var,görüntüm sağlığım özgüvenim da dahil hepsine düşman ama ben harekete geçemiyorum.
Lütfen kendi içsel motivasyonunu yakalamış tecrübeli hanımlar bana da bi el atın silkeleyin beni..
Bir yaz da böyle geçmesin
Ya niye böyle oluyor,çok kızıyorum kendime bir sürü şeyle savaşıp yiyeceklere yenilmek nedirBu konuda ben de dertliyim
Ah ne ğüzel,kendi kendini disipline sokanlara gıpta ediyorum,o kadar çok diyetisyene gittim ki kafam karıştıBende uzun süre sizin gibi hissediyordum. Sonra 70 i görüce gözüm açıldı. Dikkat ederek 62 ye düştüm. Devam ediyorum. Oda spor yapma şansım yok. Yürüyüş yapamıyorum. Yiyecek konusunda başta zorlandım ama şu an canım istemiyor. Kendime akşam yemegi için saat koydum. En geç 5 ile 6 arası yiyorum
Benim sorunum hep kahvaltıda ekmeği çok yemekti. Ilk isim onu halletmek oldu. Şu an çok az yiyorum ve doyuyorum. Hamur işini ve abur cuburu kestim. Yesemde çok az yiyorum. Aslında kilo verdikçe daha çok motive oluyor insan. Yemek olarak çok kısmadımAh ne ğüzel,kendi kendini disipline sokanlara gıpta ediyorum,o kadar çok diyetisyene gittim ki kafam karıştı
Ne yicem kaç öğün yicem kafam allak bullak..
Siz neler yediniz biraz bahseder misiniz..
Merhabalar..
Çok yoğun çalıştıgım koşturduğum ve sonuçlarıyla beni tatmin eden bir işim var,mesleki anlamda kendimi hep zorladım sonuçlarını da aldım şükür.
Yüksek lisans doktora derken akademik anlamda da gitmek istediğim yoldan gittim,yoruldum mu evet
Spor yapıyorum,zamanım oldumça salona da gidiyorum ama yiyecekler konusunda seçici davranamıyorum( şimdi bu sağlıksız beslenme yüzünden bağırsak ve sindirim problemleri yaşıyorum da,yazık ettim kendime
Bir sürü diyetisyene gittim,çevremde zayıflayanları dinledim ama yok! Harekete geçemiyorum. Üzerime yapışan fazladan 12 kilom var,görüntüm sağlığım özgüvenim da dahil hepsine düşman ama ben harekete geçemiyorum.
Lütfen kendi içsel motivasyonunu yakalamış tecrübeli hanımlar bana da bi el atın silkeleyin beni..
Cnm ben bildigin karatayciyimMerhabalar..
Hahaha bi de yiyen mutlu olur derler. Hep yalan :))aha en sevdiğim konular :) etliyiz , butluyuz, mutsuzuz :)
Ölçümlerim temiz çıktı titremem yok ama aşırı şişkinlik,kabızlık ve gaz oluyor. Hazım problemlerim varCnm ben bildigin karatayciyim
Karatay diyorki
Seker aciktirir seker hastalari acikir bunun icin teste gerek yok eger yedikleriniz sizi 4 5 saat tok tutmuyorsa yemek yemediginiz zaman eliniz ayaginiz titriyorsa gobeginiz varsa bilinki seker hastasisiniz
Yani sekerin oldugu icin acikiyor olabilirsin
Ekmek yemeden nasıl oluyor kahvaltılar.Cnm ben bildigin karatayciyim
Karatay diyorki
Seker aciktirir seker hastalari acikir bunun icin teste gerek yok eger yedikleriniz sizi 4 5 saat tok tutmuyorsa yemek yemediginiz zaman eliniz ayaginiz titriyorsa gobeginiz varsa bilinki seker hastasisiniz
Yani sekerin oldugu icin acikiyor olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?