Bana da bir yol gösterin

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Merhabalar..
Çok yoğun çalıştıgım koşturduğum ve sonuçlarıyla beni tatmin eden bir işim var,mesleki anlamda kendimi hep zorladım sonuçlarını da aldım şükür.
Yüksek lisans doktora derken akademik anlamda da gitmek istediğim yoldan gittim,yoruldum mu evet
Bir tek konuda irade ve sabır gösteremedim.. diyet!
Spor yapıyorum,zamanım oldumça salona da gidiyorum ama yiyecekler konusunda seçici davranamıyorum ( şimdi bu sağlıksız beslenme yüzünden bağırsak ve sindirim problemleri yaşıyorum da,yazık ettim kendime
Bir sürü diyetisyene gittim,çevremde zayıflayanları dinledim ama yok! Harekete geçemiyorum. Üzerime yapışan fazladan 12 kilom var,görüntüm sağlığım özgüvenim da dahil hepsine düşman ama ben harekete geçemiyorum.
Lütfen kendi içsel motivasyonunu yakalamış tecrübeli hanımlar bana da bi el atın silkeleyin beni..
Bir yaz da böyle geçmesin

Bu konuda ben de dertliyim

Bende uzun süre sizin gibi hissediyordum. Sonra 70 i görüce gözüm açıldı. Dikkat ederek 62 ye düştüm. Devam ediyorum. Oda spor yapma şansım yok. Yürüyüş yapamıyorum. Yiyecek konusunda başta zorlandım ama şu an canım istemiyor. Kendime akşam yemegi için saat koydum. En geç 5 ile 6 arası yiyorum

Mesela ben tatlıyı çok severim asla yemeden duramazdım. Iki hafta çok zorlandım ama simdi regl günleri dışında canım çekmiyor

Ne yiyorsun

Yaz bir gününü

35 olmadan kilo vereyim diye başladım 15 kg verdim

O zaman dukan meşhurdu ben damdan ın dukan ı yaptım

Bol protein akşam 6 sonrası birşey yeme şeklinde

Eşim çok dalga geçti eldeki kadınlar diyet ypıyorum der ot yer benimki kebapçıdan çıkmıyor diye

Su an size onerim fazla 12 kiloya değil gerçekten sağlıklı besinler tüketmeniz sporu oturtmaniz ve tabi porsiyona dikkat etmeniz zamanla birseylerin toparlandigini göreceksiniz. Önce bağırsak sağlığını düzene koymak lazım sonrası gelir . Arınma detoks virt zırt değil bu arada kastettiğim temiz beslenme . özellikle paketli gıdalardan uzak durun birde .

Ah ne ğüzel,kendi kendini disipline sokanlara gıpta ediyorum,o kadar çok diyetisyene gittim ki kafam karıştı
Ne yicem kaç öğün yicem kafam allak bullak..
Siz neler yediniz biraz bahseder misiniz..

Hazır diyet menüleri satılıyor. Eve hiçbir yiyecek almayın. Sadece ogununde gönderilen bu besinleri tüketin. Bence yapabilirsiniz.

Ah ne ğüzel,kendi kendini disipline sokanlara gıpta ediyorum,o kadar çok diyetisyene gittim ki kafam karıştı
Ne yicem kaç öğün yicem kafam allak bullak..
Siz neler yediniz biraz bahseder misiniz..
Benim sorunum hep kahvaltıda ekmeği çok yemekti. Ilk isim onu halletmek oldu. Şu an çok az yiyorum ve doyuyorum. Hamur işini ve abur cuburu kestim. Yesemde çok az yiyorum. Aslında kilo verdikçe daha çok motive oluyor insan. Yemek olarak çok kısmadım

Buradaki diyet gruplarına katilabilirsiniz. gercekten motivasyonunuzu yükseltiyor. Ben de en son boyle bir konu açmıştım. Bir arkadas beni yonlendirdi. Emziren annelerin birlikte zayifladigi bir topigimiz var. Oraya yazmaya basladigimdan beri 1,5 kilo verdim bile. Ben emzirdigim icin yemekten kismiyorum ama saglikli seyler yiyorum. Bir de merdiven kullaniyorum, haftanin 3-4 gunu youtubedan leslie videoları acip evde spor yapiyorum. Bir sekilde kendimi motive ediyorum bu sayede. Mutlaka bir takima dahil olun burada. Bence ise yarayacaktir.

Cnm ben bildigin karatayciyim
Karatay diyorki
Seker aciktirir seker hastalari acikir bunun icin teste gerek yok eger yedikleriniz sizi 4 5 saat tok tutmuyorsa yemek yemediginiz zaman eliniz ayaginiz titriyorsa gobeginiz varsa bilinki seker hastasisiniz
Yani sekerin oldugu icin acikiyor olabilirsin

Ölçümlerim temiz çıktı titremem yok ama aşırı şişkinlik,kabızlık ve gaz oluyor. Hazım problemlerim var

Ekmek yemeden nasıl oluyor kahvaltılar. ( bi de bal üretiyoruz kendi balımızı yemeden durmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…