Ayrıntılı ultrason muSirf merak ettigin icin hemen dogsun istiyon dimi bende oyle derdim dogsa erken dogsa da bi gorsm ama kimaeye itiraf edemiyon tabi icinden bu arada ayrintili ultrason yaptirfinixmi yaptirdiysanix aynisi oluyo bebek hic degismiyo
Özel hastanemiz yok malesef. Olsa kaça kaça gidecem de yok işte...Devleteyse takibin biliyolar ama solemiyolar ozelde hemen soluyolar
Anladim canim ya onu genelde istiyolar sendende isterler zaten bu haftalarda gerekiyo soylerler sanirim bu kontrolunde cunku kalbine eline ayagina damarlarina kadar bakiyolar gerrkli anlican bende ozelde yaptitmistim iste bu ayrintilida bebegin yuzunun fotosunu veriyolarAyrıntılı ultrason muKız burada normalini, zor buluyok, ayrıntılısı ne gezsin :)
Ilcemi orasi arkadasimÖzel hastanemiz yok malesef. Olsa kaça kaça gidecem de yok işte...
Benim eşim geri başlamayayım diye mecbur para teklif etti. Her istediğimi zaten alıyor ama bundan sonra, ondan ayrı param olucak. Sigara içmekten daha cazip. Aldığım paranın yanına ek para alıcam. Aslında fark eden bişey yok. Yine harcıyorum o parayı ama sırf eşime kendime ait olan parayla bişeyler almak için sigara içmiyorum. Ona hediye alsam kendi parasıyla almış oluyorum, bir anlamı olmuyor. Şimdi kendi paramla almış olucamTabiki de birakmisken baslamsk tam yani cilginlik para teklifi iyimis bsna da para teklif etseler belki bende birakirdim
Hepsini biliyorum canım ama imkan yok maalesef. Doktoru zor buluyoruz burada.Anladim canim ya onu genelde istiyolar sendende isterler zaten bu haftalarda gerekiyo soylerler sanirim bu kontrolunde cunku kalbine eline ayagina damarlarina kadar bakiyolar gerrkli anlican bende ozelde yaptitmistim iste bu ayrintilida bebegin yuzunun fotosunu veriyolar
Aynen birakman cok guzel kendini kutla sevindir bide bebegini o paraylaBenim eşim geri başlamayayım diye mecbur para teklif etti. Her istediğimi zaten alıyor ama bundan sonra, ondan ayrı param olucak. Sigara içmekten daha cazip. Aldığım paranın yanına ek para alıcam. Aslında fark eden bişey yok. Yine harcıyorum o parayı ama sırf eşime kendime ait olan parayla bişeyler almak için sigara içmiyorum. Ona hediye alsam kendi parasıyla almış oluyorum, bir anlamı olmuyor. Şimdi kendi paramla almış olucam
Yok ya keşke ilçe olsa. Hakkari'nin göbeği burası :)Ilcemi orasi arkadasim
Olsun saglikli olsun yeter insallah eskiden doktormu varmisHepsini biliyorum canım ama imkan yok maalesef. Doktoru zor buluyoruz burada.
Valla yokmuş da ben 24 yaşındayım. Annem cinsiyetimi öğrenmiş bana hamileyken, ne güzel. Ankara'nın 24 yıl önceki teknolojisi kadarı da mı yok burada anlamadım kiOlsun saglikli olsun yeter insallah eskiden doktormu varmis
Haklisin arkadasimkafana takma bence..herkesi olduğu gibi kabul et...sen bebeğini büyüt..bırak eşin bunu kafasına taksın..
Evet canim sukurler olsun bu taraflarindan hic bakmiyodum bosluga dusunce goremiyosun onunu sagolundert ettigin sey bumu. evinde eşin sana iyi davranıyomu. cocugunla sen eşin akşamları huzurlumusunuz. geçim derdiniz varmı. nefes alıyomusunuz. BUnlar varsa neyin eksikligini yasıyosunki. bak burda konuların cogu eş kv kp sorunları. kaynanası yüzünden boşananlar daha dün kaynanası yüzünden eşi hamileyken dövmüş. Acizlenme bence bu sorun yüzünden şükret. o kdr çok şey oluyoki hayatta yanlızlıgına şükrediyo insan
Herkes sizin düşündüğünüz,beklediğiniz gibi olamayabiliyor bee ablaHerkese iyi geceler oncelikle hep okuyurdum burayi uyeydim bugun yazmak derdimi amlatmak istedim bende arkadaslar yaklasik iki yildir evliyim yeni anne oldum alti aylik bebegim var ve tek basima buyutuyorm annem bakabilcek durumda deil neyse dert ettigim bu deil bebegim hasta bu ara ve iki uc gundur bende cok hasta oldum bebegime birazvik bakipta benim dinlenmemi saglicak kimse yok bundan gectim kayin validem ve kayinpederim hic aramiyolar gelip uc bes gun kalmasindan gectim artik sadece torunumuz nasil demek bu kadar zor olmamali hasta oldugndsn bile haberleri yok ve onlarla minicik bir problemim dahi olmadi neden bolyleler cok uzuluyirum ve isim ilk cocuklari ilk evlenen cocuklari ve ilk torunlari bebegim inanmassiniz dogumda bile zorski geldi bana sen dogum yaptiktan sonra hemen gelin diyordular velhasil tesaduf etti gelmisti kayinvalidem ilkez evime gelmisti ondanda hergun gidem allah gidem goderkn bizde gittik 12 saatlik yola ve sezeryanli halimle dogumun birinci haftasi zorla cocuguma isim koydular bana sormadilar bile isim koymayi bilipre aramayi neden bilmiyolar esimide hic aramiyolar
:) offf bnm kv dem de cok titiz ya. Uyku uyamıyorum gelecek diye. Her geldiginde de illa bir kusur buluyor yahu.
Bu konuda is esime dusuyodu ama gozumun yasina bakmadi kimligi cikartmis ben hastanede yatarken getirip onume koydu hic abarmiyorum iskm muhabetti yuzunden neredyse bosaniuiduk annesine babasina olan kinimi ona kusuyodum tabi o ds asla toz kondurmuyodu bsktim kopma noktasina geliyo allaha havsle ettim.anasinj babssini ve inanirmisiniz cocugum alti aylik rizasiz konuldugu icindir belkide hala ismiyle dogru durus seslenemiyorum
Yeminle tipki kendi kayinvalidem, kayinpederimi, ve ayda bir arayan ailemi gordum. Benimkilerde oyle kayinpederler 22 saat uzaklarindayiz, attigimiz adindan haberleri var gec3 gunduz telefonla, cok sıkıldım yaa artik telefona cvp vermek dqhi istemiyormDurmadan arasalar da ondan sıkılırdın hayatım. Bizimkiler de durmadan arayıp soruyorlar. Hangi gün kabızım, hangi gün düzeldim biliyorlarŞaka yapmıyorum. Akşam evimizde ne yendi, ne alındı, dışarı çıkıldı mı, hastaneye randevu alındı mı, gidildi mi, doktor ne dedi. Kaynanamın anasına kadar biliyor. Naapcan yaw? Rahatına baksana sen. Dertsiz başına dert mi arıyon bacım? Benim annem babam da senin kayınvalidenler gibi. Ne arar ne sorarlar. Annem doğum yaptıktan sonra sakın evimde kalma, git kaynananda dur diyor. Ve ailemden çok memnunum. Ölsem haberleri olmayacak adamların Bu durumdan hiç de rahatsız değilim. Sen de olma. Gelip gelip her şeye burunlarını soksalar daha mı iyi yani ?