bana da bir el atin

Sirf merak ettigin icin hemen dogsun istiyon dimi bende oyle derdim dogsa erken dogsa da bi gorsm ama kimaeye itiraf edemiyon tabi icinden bu arada ayrintili ultrason yaptirfinixmi yaptirdiysanix aynisi oluyo bebek hic degismiyo
Ayrıntılı ultrason mu Kız burada normalini, zor buluyok, ayrıntılısı ne gezsin :)

Tabiki de birakmisken baslamsk tam yani cilginlik para teklifi iyimis bsna da para teklif etseler belki bende birakirdim

Ayrıntılı ultrason mu Kız burada normalini, zor buluyok, ayrıntılısı ne gezsin :)
Anladim canim ya onu genelde istiyolar sendende isterler zaten bu haftalarda gerekiyo soylerler sanirim bu kontrolunde cunku kalbine eline ayagina damarlarina kadar bakiyolar gerrkli anlican bende ozelde yaptitmistim iste bu ayrintilida bebegin yuzunun fotosunu veriyolar

Tabiki de birakmisken baslamsk tam yani cilginlik para teklifi iyimis bsna da para teklif etseler belki bende birakirdim
Benim eşim geri başlamayayım diye mecbur para teklif etti. Her istediğimi zaten alıyor ama bundan sonra, ondan ayrı param olucak. Sigara içmekten daha cazip. Aldığım paranın yanına ek para alıcam. Aslında fark eden bişey yok. Yine harcıyorum o parayı ama sırf eşime kendime ait olan parayla bişeyler almak için sigara içmiyorum. Ona hediye alsam kendi parasıyla almış oluyorum, bir anlamı olmuyor. Şimdi kendi paramla almış olucam

Hepsini biliyorum canım ama imkan yok maalesef. Doktoru zor buluyoruz burada.

Aynen birakman cok guzel kendini kutla sevindir bide bebegini o parayla

Olsun saglikli olsun yeter insallah eskiden doktormu varmis
Valla yokmuş da ben 24 yaşındayım. Annem cinsiyetimi öğrenmiş bana hamileyken, ne güzel. Ankara'nın 24 yıl önceki teknolojisi kadarı da mı yok burada anlamadım ki

kafana takma bence..herkesi olduğu gibi kabul et...sen bebeğini büyüt..bırak eşin bunu kafasına taksın..

dert ettigin sey bumu. evinde eşin sana iyi davranıyomu. cocugunla sen eşin akşamları huzurlumusunuz. geçim derdiniz varmı. nefes alıyomusunuz. BUnlar varsa neyin eksikligini yasıyosunki. bak burda konuların cogu eş kv kp sorunları. kaynanası yüzünden boşananlar daha dün kaynanası yüzünden eşi hamileyken dövmüş. Acizlenme bence bu sorun yüzünden şükret. o kdr çok şey oluyoki hayatta yanlızlıgına şükrediyo insan

Evet canim sukurler olsun bu taraflarindan hic bakmiyodum bosluga dusunce goremiyosun onunu sagolun

Herkes sizin düşündüğünüz,beklediğiniz gibi olamayabiliyor bee abla
İlgi, alaka ve en önemlisi sevgi beklemekte haklısınız da işte napıcaksınız her insanın karakterini,yapısını değiştiremezsin. neyse odur...
Siz eşinize,zorluklarla dünya ya getirdiğiniz bebişinize sımsıkı sarılın...

:) offf bnm kv dem de cok titiz ya. Uyku uyamıyorum gelecek diye. Her geldiginde de illa bir kusur buluyor yahu.

Benim kayinvalidem yuzume vurmaz kendi kızı da benden dağınık.her hafta olmasa da 2 hatfada bir halı koltuk silen biri evine geleceğinde tefirgin oluyorsun.o kadar takintili ki biriyle gezmeye gitmek icin sözleşsın onu bekletir de yine de evdi süpürmeden cikmaz.bana geleceğinde öğleden sonra beni eve bağlar çalışmadığım günlerde 3 - 4 gibi anca gelir ki o da en erken evi silip balkonları yıkayıp duşunu alip öyle çıkar.surekli yere egilip tek tük düşen pamukçuk toz falan gorunce onlari toplar.tabi benim eve gelince de aynı şeyleri yapınca rahatsiz oluyorum. Doğum yapacagim zaman 40 -50 gün kala temizliğini ne zaman yapacaksın demeye basladi.benim kayinvalidem in bayram temizliği 1 hafta ya da 10 gun surer. Cok uzun yazdim ama herkes anlamiyor. Bu durumu pis olsa daha mi iyi diyorlar.

Asla annesi babasi yuzunden evde kavga yapmayin.benim evliligim böyle düzeldi. Asla onları kotulemeyin onlari kiymetlendirirsiniz.cok sık gorusmuyormussunuz nasılsa. Ilerde kocaniz sizin haklı oldugunuzu anladiginizda bol bol basina kalkarsiniz hem o zaman suclulukta hisseder simdi ise size kin güder.eşinize ailesi değer vermiyor bence siz değer verin ve onu dinleyin.basit şeylerde onunla ayni fikirde olduğunuzu söyleyin ve mmantıklı düşündüğünü ve davrandığını hissettirin.böylece zamanla o da size aynısını yapacaktir.sadece ailesi soz konusu olunca ayrisinca sizin fikrinizi daha çok onemser.

Bence esiniz ailesinden cocuk olunca ilgi görünce ailesinin onunla ilgilenmesi hosuna gitmistir o da onlarin ismini koydu muhtemelen.eşinize onu anladığınızı soyleyin.onu affettiginizi soyleyin.bence esinizin ilgi ve sevgiye bir aileye ihtiyacı var.ben olsam öyle yapardım.yine zamanla kafasına kalkarsiniz zaten.cocugunuzun ismiyle de barışık olun.benim istediğim olmasaydı da ben yine gururla söylerdim. Bazen eşimin ailesine benzetiyorlar.benimkini ben de huyu bana benzesinde gerisi onemli degil diyorum.bu kadar takmayın kafaya.bebeginizin tadını çıkarın eşinizle büyütün bebeginizi.o zaman mutlu bir anne babadan mutlu bir bebek olur.

Yeminle tipki kendi kayinvalidem, kayinpederimi, ve ayda bir arayan ailemi gordum. Benimkilerde oyle kayinpederler 22 saat uzaklarindayiz, attigimiz adindan haberleri var gec3 gunduz telefonla, cok sıkıldım yaa artik telefona cvp vermek dqhi istemiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…