bana da bir el atin

nihaledem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
218
95
34
Herkese iyi geceler oncelikle hep okuyurdum burayi uyeydim bugun yazmak derdimi amlatmak istedim bende arkadaslar yaklasik iki yildir evliyim yeni anne oldum alti aylik bebegim var ve tek basima buyutuyorm annem bakabilcek durumda deil neyse dert ettigim bu deil bebegim hasta bu ara ve iki uc gundur bende cok hasta oldum bebegime birazvik bakipta benim dinlenmemi saglicak kimse yok bundan gectim kayin validem ve kayinpederim hic aramiyolar gelip uc bes gun kalmasindan gectim artik sadece torunumuz nasil demek bu kadar zor olmamali hasta oldugndsn bile haberleri yok ve onlarla minicik bir problemim dahi olmadi neden bolyleler cok uzuluyirum ve isim ilk cocuklari ilk evlenen cocuklari ve ilk torunlari bebegim inanmassiniz dogumda bile zorski geldi bana sen dogum yaptiktan sonra hemen gelin diyordular velhasil tesaduf etti gelmisti kayinvalidem ilkez evime gelmisti ondanda hergun gidem allah gidem goderkn bizde gittik 12 saatlik yola ve sezeryanli halimle dogumun birinci haftasi zorla cocuguma isim koydular bana sormadilar bile isim koymayi bilipre aramayi neden bilmiyolar esimide hic aramiyolar

Haklisiniz ama zaten biraz anneden babdan yoksun buyudum kendimi kimsesiz gibi hisediyorum hep cok uzuluyorum lohusalik gibi bi donemi onlar yuxunden bunalimla gecirdim

Durmadan arasalar da ondan sıkılırdın hayatım. Bizimkiler de durmadan arayıp soruyorlar. Hangi gün kabızım, hangi gün düzeldim biliyorlar Şaka yapmıyorum. Akşam evimizde ne yendi, ne alındı, dışarı çıkıldı mı, hastaneye randevu alındı mı, gidildi mi, doktor ne dedi. Kaynanamın anasına kadar biliyor. Naapcan yaw? Rahatına baksana sen. Dertsiz başına dert mi arıyon bacım? Benim annem babam da senin kayınvalidenler gibi. Ne arar ne sorarlar. Annem doğum yaptıktan sonra sakın evimde kalma, git kaynananda dur diyor. Ve ailemden çok memnunum. Ölsem haberleri olmayacak adamların Bu durumdan hiç de rahatsız değilim. Sen de olma. Gelip gelip her şeye burunlarını soksalar daha mı iyi yani ?

Kimseyi iç işlerinize karıştırmayın, çocuğun ismi gibi. Yani bu durumda size hiçbir yararı olmayan kv kp ne hakla çocuğunuza isim koyar ki. Onlardan uzak büyütün çocuğunuzu, ilerde onlar da anlayacaklar emin olun çünkü çocuğunuz onları tanımayacak bile neredeyse. Eşiniz size karşı olumluysa eğer dert etmeyin bence.

Kaldığınız yerde hicmi arkadaş komşu edinmediniz onlarla vskit gecirin
kv kp size yük olmaktan başka bişey olmaz
kendinize cevre edinin arkadasliklar kurun
sizde onları arayıp sormayın bosverin rahatiniza bakin hasta oldugunuzda yardim isteyin arkadaş komsudan iyi insanlar vardır yakininizda

Kesinlikle soyledikleriniz rahatlatti emin olun cok sagolun garipsiyorum tabikide izin vermedim ama erkek oldugu icin daha dogmadan bir iki aylikken ismi vardi esim koymak istemisti zsmanla dokuz ay soyleyince bende alisip sevmistim taki dogumda kayinvalide gelene kadar esime babana danis deyipte ortaligi karistirina kadar zaten en bastan ben koymamis oldugum icindi ama unutulmuyo kin doldu icim hic kavga etmedigim esimle dogumdsn sonrs bunlarla bundltip hergun kavgs eder hsle gelince biraktim yeniden gundeme getirmeye yani ne biliyim hicmi merak etmiuolar buyuyomu guluyomu boyle iste hanimlar

Inanin oturdugum apartman da tam yaban hayati var selam bile almiyolar ki birakin komsulugu arkadslarim var tabi ama ayda yilda bir gorusrbiliyorum

Evet canim benim esimin ailesi hic sormuyo kendi ailem oturdugum sehirde ben gidiyorum annem gelemiuo mesafe cok olunca bide vasitalari olmayinca kendi babam gunluk arar sorar torunu ilk torunlari esimin ailesinin

Ahhhh benimki karışıyor da noluyor??? Ev temiz mi die gelir. Ayyy bu buruşuk der. ne yemek yaptın der börrek yaptım dedim 3 saat sonra bi tepsi börek göndermiş eşimle. Işkembe sevmedigimi bilir hata görmeye dayanamam tabaga doldurup gonderir. Kendi annem babam mı haha arkadası dedigi giibi ölsem anlamazlar. Hamile idim 8 bucuk haftalik bebegimk kaybetim kurtajdan çıktim. Bi geçmis olsun demedi kayınvalidem. Dertsiz başına dert alma arkadaşım sen rahatına bak

Cok gecmis olsun kiyamam haklisiniz sanirim ama cok zor gunler gecirdim hamileyken yedinci ayimda ameliyat karin ameliyati bide apandisiti ve bir hafta sonra butun dikislerim acilmisti son aylarimm oldugu icin oyle bi hamilelik gecirdim o zaman bile ne aradilar ne sordular dert etmiyodum ama cocuk olunca oyle olmuyo ona uzuluyo istemeden insan

Bence de kendi kendinize kasiniyorsunuz. gelmesinler ya nolcak rahat mi batiyor.benim kv cok asiri titiz her gelisinde huzursuz oluyorum sıkıldım artık evi de dağınık bir yer varmiydi diye dusunmekten.gun mu gelir yarin mı gelir.bir de çok yumuşak davranmayacaksin.bizim evliligimizde de ailesi yüzünden sorun oldu ben cocuk yapmam dedim bu huzursuz ortamda.kac yil bekledim.cocugumun adina da ananin babanin adini koyamam dedim.o kadar uzen kisilerin ismini en sevdigime koyamam.kadinlar akilli olacak bu ülkede ezdirmesinler artık kendilerini.çocuğa isim koyma hakkını da peygamber efendimiz anneye veriyor.

Sen ara canim. Nasılsınız hasta bebek de. Ilgilen. Neden gelmiyorsunuz falan die drek sor. Icinde tutup kendini ve eşini üzecegine birak onlar düşunsun. Mesela bebegin fotolarini gonder. Eşini mi kiskanıyorlar senden de oyle yapıyorlar acaba ?

ovvv seninkilerde tabi cok abartiyolarmis canim valla guldurdun uzak olmalari buyuk bi nimet tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…