bana da bir el atin

Haklisiniz ama zaten biraz anneden babdan yoksun buyudum kendimi kimsesiz gibi hisediyorum hep cok uzuluyorum lohusalik gibi bi donemi onlar yuxunden bunalimla gecirdim
aman boşversene hiç bulaşma dah iyi .başın ağrycak sonra madem düşüncesiz insanlar uzak dur dah iyi boşuna canını sıkma.

Asla annesi babasi yuzunden evde kavga yapmayin.benim evliligim böyle düzeldi. Asla onları kotulemeyin onlari kiymetlendirirsiniz.cok sık gorusmuyormussunuz nasılsa. Ilerde kocaniz sizin haklı oldugunuzu anladiginizda bol bol basina kalkarsiniz hem o zaman suclulukta hisseder simdi ise size kin güder.eşinize ailesi değer vermiyor bence siz değer verin ve onu dinleyin.basit şeylerde onunla ayni fikirde olduğunuzu söyleyin ve mmantıklı düşündüğünü ve davrandığını hissettirin.böylece zamanla o da size aynısını yapacaktir.sadece ailesi soz konusu olunca ayrisinca sizin fikrinizi daha çok onemser.
Canim benim ya cok saol cok incesin beni cok rahatlattin benim icin boyle uzunca yazmanda cok mutlu etti ayrica haklisin bazen kabullenmek gerekiyo esim sonradan farketti asiri uzuldugumu muhtemelen oda tahmin etmedi sorun edicegimi isim konusunu bu kadar pisman oldugunu seziyorum ama belli etmiyo cok saol yorumun icin

Benim kayinvalidem yuzume vurmaz kendi kızı da benden dağınık.her hafta olmasa da 2 hatfada bir halı koltuk silen biri evine geleceğinde tefirgin oluyorsun.o kadar takintili ki biriyle gezmeye gitmek icin sözleşsın onu bekletir de yine de evdi süpürmeden cikmaz.bana geleceğinde öğleden sonra beni eve bağlar çalışmadığım günlerde 3 - 4 gibi anca gelir ki o da en erken evi silip balkonları yıkayıp duşunu alip öyle çıkar.surekli yere egilip tek tük düşen pamukçuk toz falan gorunce onlari toplar.tabi benim eve gelince de aynı şeyleri yapınca rahatsiz oluyorum. Doğum yapacagim zaman 40 -50 gün kala temizliğini ne zaman yapacaksın demeye basladi.benim kayinvalidem in bayram temizliği 1 hafta ya da 10 gun surer. Cok uzun yazdim ama herkes anlamiyor. Bu durumu pis olsa daha mi iyi diyorlar.
Bu arada benimkide oyle o yuzden de evini birakip bir yere gitmiyo onsaki titizlikte deil duzen takintisi bsnada oyle insanlar da bi nevi ruhsal hastalik aslinda tuvalete bsnyoya girdigin zsman kapidaki terliklerin bi bakmissin saniyeler icinde hopp yerine gitmistir her sey yerinde olcak flan iste insanlarin iyisini kotusune katip sevmek lazim sanirim iyi olunca zaten biraz cikta deger gorunce aslinda kusurlar gorulmuyo ama

neden isim koymalarini kabul ettin?
esin farkinda mi durumun ve tutumu nasil?
Canim aslinda kabul etmedim babasi daha dogmasina aylar kala isim koymustu bende zamanla cok alisip sevmistim ben hastanede yatigim sira kavinvalidem altindan girip ustunden cikip kayinpederime koydurmus esimde tabi onlari dinledi en basta esim koymus oldugu icin tabiki tepki gosterdim ama hic kayle alinmadi

Canim aslinda kabul etmedim babasi daha dogmasina aylar kala isim koymustu bende zamanla cok alisip sevmistim ben hastanede yatigim sira kavinvalidem altindan girip ustunden cikip kayinpederime koydurmus esimde tabi onlari dinledi en basta esim koymus oldugu icin tabiki tepki gosterdim ama hic kayle alinmadi
Hic karsi gelemez babasina bide

Yeminle tipki kendi kayinvalidem, kayinpederimi, ve ayda bir arayan ailemi gordum. Benimkilerde oyle kayinpederler 22 saat uzaklarindayiz, attigimiz adindan haberleri var gec3 gunduz telefonla, cok sıkıldım yaa artik telefona cvp vermek dqhi istemiyorm :KK43:
Sen mi ben mi :) 1400km uzaktayız, ama her şeyden haberleri var. Kocam gizli gizli konuşuyor artık. İnsan her gün annesini arar mı ya? Şaka gibi... O aramasa diğerleri boş bırakmıyor zaten. Telefonu bozacam artık...

Sen mi ben mi :) 1400km uzaktayız, ama her şeyden haberleri var. Kocam gizli gizli konuşuyor artık. İnsan her gün annesini arar mı ya? Şaka gibi... O aramasa diğerleri boş bırakmıyor zaten. Telefonu bozacam artık...
Vallaha da ayni her gun ararlar esim isteyken beni ararlar k.peder k.valide saatlerce ee napiyon ne izliyon aksam ne yemek yapican, mide bulantin varmi, kontrole gittin mi..... Daha aklima gelmeyen birsuru şey. Ustune ustluk aksami esim gelincede esimede ayni sekil saatlerce kinusurlar tekrar benle konusurlar sikici yaa bazen hic cvp vermiyorm cvo vermeyince 100 defa ararlar :KK43:

Vallaha da ayni her gun ararlar esim isteyken beni ararlar k.peder k.valide saatlerce ee napiyon ne izliyon aksam ne yemek yapican, mide bulantin varmi, kontrole gittin mi..... Daha aklima gelmeyen birsuru şey. Ustune ustluk aksami esim gelincede esimede ayni sekil saatlerce kinusurlar tekrar benle konusurlar sikici yaa bazen hic cvp vermiyorm cvo vermeyince 100 defa ararlar :KK43:
Ahahaha :KK70:Yazık bize ya. Bişey desen de kötü gelin olucan. Böyle yaşamaya devam. Ben aramıyorum artık. Onlşar arayınca da açmıyorum. Uyuyordum falan diyorum. Rahatsızım diyorum. En azından oğullarını arıyorlar.

maalesef bu konuda kimse yardım edemez.
duyarsız insanları duyarlı yapacak bir ilaç üretmediler hala.
sen kendi kendine yetmen gerek. o gücü de içinde hissedersin merak etme. bir insan zor durumda kalırsa yaptıklarına kendi bile şaşırırmış.
sende bu güç var ki sana böyle insanlar nasip olmuş

Ahahaha :KK70:Yazık bize ya. Bişey desen de kötü gelin olucan. Böyle yaşamaya devam. Ben aramıyorum artık. Onlşar arayınca da açmıyorum. Uyuyordum falan diyorum. Rahatsızım diyorum. En azından oğullarını arıyorlar.
Aynen cvp vermeyince kotu gelin oluyon, off bu kadar da insan biktirilmazki insan arada ararda muhabbet guzellesir bunlar yok her gun illa aranacak :KK70::KK70:

Bu arada benimkide oyle o yuzden de evini birakip bir yere gitmiyo onsaki titizlikte deil duzen takintisi bsnada oyle insanlar da bi nevi ruhsal hastalik aslinda tuvalete bsnyoya girdigin zsman kapidaki terliklerin bi bakmissin saniyeler icinde hopp yerine gitmistir her sey yerinde olcak flan iste insanlarin iyisini kotusune katip sevmek lazim sanirim iyi olunca zaten biraz cikta deger gorunce aslinda kusurlar gorulmuyo ama

aa çok garip benm kayıvalidemi anlatmıssınız ikiniz de :)

Canim benim ya cok saol cok incesin beni cok rahatlattin benim icin boyle uzunca yazmanda cok mutlu etti ayrica haklisin bazen kabullenmek gerekiyo esim sonradan farketti asiri uzuldugumu muhtemelen oda tahmin etmedi sorun edicegimi isim konusunu bu kadar pisman oldugunu seziyorum ama belli etmiyo cok saol yorumun icin

Estağfurullah içini bir nebze rahatlattiysam ne mutlu :KK68:

Bu noktada sana en büyük tavsiyem ki ben en canlı örneğim bırak aramasın gelmesin. Kocanı aramıyorlarsada bu onların sorunu. Keşke benimde uzak olsalar. Kocan sana bağlımı. saygısı sevgisi var mı sen buna bak. Aynı dert bende de var ve biz konuşmuyoruz altlı üstlü oturmamıza rağmen. Bırak aramasın sen kocanla mutluluğuna bak

Bu noktada sana en büyük tavsiyem ki ben en canlı örneğim bırak aramasın gelmesin. Kocanı aramıyorlarsada bu onların sorunu. Keşke benimde uzak olsalar. Kocan sana bağlımı. saygısı sevgisi var mı sen buna bak. Aynı dert bende de var ve biz konuşmuyoruz altlı üstlü oturmamıza rağmen. Bırak aramasın sen kocanla mutluluğuna bak
Tesekkurler canim akillandim ole yapiyorum elimden geldigince

X