Canım yaa Türkiye'de ki bu eşlerin bu erkek arkadaşların genel olarak erkeklerin diyelim hadi beni çok sinir ediyor. Belli ki her yük sana kalmış Çocuk ev işi derken kendine vakit ayıramıyorsun. Büyük ihtimalle geleceğiniz için de habire para biriktiriyorsunuzdur. Kendin için para harcasan bu para birazcık fazla olsa kesin eşiniz laf eder yani ne diye bu kadar para harcıyorsun diye. Ben de burda bi konu açtım kendimi yeniden yaratıyorum diye. Orda bazı evde yapılabilecek basit tarifler veriyorum baya bişeyler yazıyorum. İstersen sen de takip et. Bacaklara gelince belki spor yaparsanız bacaklarınız kaslanır ve de kas kalın gösterir.Anca böyle kalınlaştırabilirsiniz. Size tavsiyem bol bol merdiven çıkın ama ayak ucunuzla. Her gün oturuyormuş gibi yapın ve geri kalkın bu üst bacaklarınızı çalıştırır. İp atlayabilirsiniz Onuda parmak uçlarınızla atlayın. Bacak kaslarınızı zorlayan evde yapabileceğiniz her hareketi yapın. En azından spor dışında boş zamanlarınızıda değerlendirmiş olursunuz.
Saç renginizi değiştirin. Daha önce hiç denemediğiniz bir renk olabilir. Bu her kadına kendisni çok iyi hissettirir.
Evde kendiniz doğal cilt bakımları yapabilirsiniz. Atıyorum salatalık kabuklarını yüzünüze sürün bu en iyi nemlendiricidir. Bazen bu tip basit şeylerde hayat kurtarırŞimdilik yazabileceklerim bunlar.
Resimlerini görmeden tarzınla ilgili net bir tavsiye veremem ama zayıflaman için evde spor yapmanı öneririm.İnternette evde yapılabilcek pek çok spor videoları var.Mekik çekebilirsin,eve bir spor aleti alabilirsin.Ya da en iyisi evde müziği açıp dans etmek.Dans tüm vücudu çalıştırıyor bu şekilde zayıflaman kolay olur.Ayrıca ekmek yiyorsan kepekli ye ve mümkün olduğunca azalt.Kola,şeker,aşırı tuz,baharat gibi şeyleri hayatından çıkart.Her gün yeşil çay iç.Yeşil çay yağları çok hızlı eritiyor.
tavsiyen için sağol canım. am ben kilo almak istiyorum zayıflamak değil.özellikle bacaklarımdan.
Yürüyüş ve bisiklet bacakları kalınlaştırır canım.Kilo almak için de bence vitamin hapları al.Balık yağı filan.
Canım öncelikle eşini bir tarafa bırak söylediklerine kulak tıkla..
En son ne zaman aynaya baktın kendin için?
Kaç kilosun bilmiyorum ama boyuna göre kilon iyiyse bacaklarındaki zayıflığı kafaya takma.Ben basenlerimin ince olmasını ne kadar çok isterdim bir bilsen..Fotoğrafını görmediğim için kabaca öneriler vereceğim..Seninde saçların benimki gibi ince ve şekle girmeyen maydanoz sapı olanlar kadar az mı bilmiyorum ama benimkiler öyle..Eğer saç uzunluğu gibi bir takıntın yoksa çene hizanda kestir.Nihal modeli hoş mesela.Tabi yüzün uzun mu geniş mi oval mı bilemediğim için hangisi yakışır bilemem.Kuaförüne danış mutlaka sana giden bir saç kesimi yapacaktır.Saç renginde değişiklik yapmayı denesen.Beyazsan eğer kahve,kızıllar gayet hoş olur..Esmersen de kızıl yakışır..Ama ben beyaz tene çok severim kızılı..Onun dışında spor iyi fikir,bacaklarını güçlendirerek kalın gösterebilirsin..Kıyafetlerinde değişiklik yap belkide şuan da giydiğin tarz sana yakışmıyor değişiklik her zaman iyidir.Ellerin için manikür yaptır hoş ojeli bakımlı elleri tutmayı hangi eş istemez..Kendi kendini motive.Eşler,erkekler böyledir..Kabalardır inceden sana sitem ediyorsa sende farklı bir şekilde bak olaya ama önce kendin için.Kendin için bakımlı ve hoş ol.Sonra eşin için.Bak göreceksin daha çok mutlu olacaksın..İyi bak kendine..
Kilo almak için vitamin alabilirsin.Mesela supradyn hem sağlığına-cildine faydalı hem de iştahını açar.
Saçlarını sürekli topluyorsan,omuz hizasında kestirmeyi deneyebilirsin.Böylece toplayamazsın.
Ben büyük boy bigudi kullanıyorum.Saçlarım çok az nemliyken sarıp,yarım saat kadar bekletiyorum.
Arada üzerine fön tutuyorum.Kuaförden çıkmış gibi duruyor ve saçı yıpratmıyor.
Ama sünger değil,sert bigudi olması lazım.Yapışkanlı bigudi diye geçiyor ve birçok markette satılıyor :
Lionesse Kendinden Yapışkanlı Bigudi 511 GittiGidiyor'da 32152592
Kilo alınca bacakların kalınlaşır mı bilemiyorum.Ailede kime benziyorsan ona bakmak lazım.
Kışın uzun çizmeyle etek veya elbise daha rahat giyersin.
Baharda bol paçalı kot pantolon giyebilirsin.Düz kesimli,çok bol olanlardan.
tatlım kilo boy ten rengi ve buna benzer özelliklerini yazsan ona göre öneride bulunsak.. böyle çok havada kalıyor:) mesela cildin problemli demişsin problemi söylememişsin ki:) cildiyeciye gitmeni öneririm bilmesem de sorununu. devlet özel fark etmez. yağlı cildim vardı. asla kurumaz derdim. benim bile tenim kuruduysa herkesin kurur. o nedenle işe cildini düzeltmekle başlayabilirsin..
canım beyaz tenliyim. boy:163. kilo 54. diyeceksiniz ki boya göre kilon iyi. ama değil bacaklarım , kolarım yüzüm çok zayıf. gögüs desen minnacık. belim kalın ama. okadar zayıf olmama rağmen. cildiyeye gittim canım özele de devlete hep aynı ilaçları veriyolar ama sonuç aynı. haftaya tekrar gitcem bakalım. cildim lkarma sivilceli ve güneş lekeri var. ayrıca siyah noktam çok. belimi inceltip, bacaklarıma biraz kilo aldırsam kendimi daha iyi hissedecem. zayıfsın diyenleri duymaktan bıktım artık.
biberiye ve limon yağını karıştır sür bel ve göbek çevrene onu streç filmle sar ve baya bir süre bekle canım. ondan sonra mekik çek ve bildiğin tüm üst beden hareketlerini yap. arkadaşlarım yaptı gözle görülür sonuç aldılar:) gerçekten kilon ve boyun çok çok iyi. şanslısın bence o kadar kiloya hala zayıfım diyebiliyorsun. ben 162ye 45 kiloyum ve 36 beden giyiyorum bazen 34.. 54 kg olsam 38 bazen de 40 olur rahat. hele alt beden alır başını giderşanslısın bence sıkma canını.
Saçların için brezilya fönü yaptırtabİlirsiniz aşırı kuru yıpranmış saçlarıım şuan yumuşacık daha gür duruyor teller kakınlaştığı için
Saçların için brezilya fönü yaptırtabİlirsiniz aşırı kuru yıpranmış saçlarıım şuan yumuşacık daha gür duruyor teller kakınlaştığı için
ah canım teşekür edrim. manikürümü yaptıryorum saçlarım sarııya boyattım. seviyorum bu rengi ama ince işte şekle girmiyor. kıyafete gelince istediğimi alamıyorum mecburen alıp çıkıyorum işte. bende istiyorum şmyle pantolanlar üstüme otursun en küçük beden bile bol geliyor.yüzüm uzun saylır ve zayıf. zaten problemli bir cilde sahibim üstelik ameliyat izi ve sağ yüzümde çöküklük var. aynaya her baktığım da moralim bozuluyor. eşim güzel toplu kadın gördümü bayılıyor. beni her zaman eleştirir yok zayıfsın, yok bacakların ince çarpık. bi kere bile güzelsin demedi.buda sana çok yakışmış demedi. bişeyler yapmak istiyorum. örneğin ehliyete gitmek, senin çocuğun var gidemezsin diyor. yada spora hepsinde aynı şeyi yapıyor. kendime olan güvenimi yitirdim. çocuğumu bırakamıyorum ki bişeyler yapayım. kimse yok ona bakacak. oyun grubu araştırıyorum bulursam kızımı oraya gönderip, bende spora gideyim diyorum ne kadar faydalı olacak bilmiyorum. bakım dersen hafta bir yapaıyorum değişik şeyler ama cilt problemli olunca fayda göremiyorum. öyle işte.
Canım sayfanın sonuna kadar okudum da sürekli eşim beğenmiyor vs. tarzında konuşuyosun.Bu ön yargıyı kafandan sil at bi..Sen kendini beğenmezsen evet bana bu yakışmıyor dersen o da dışarıdaki bayanların topuğuna kadar bakar.Kızdım biraz sanki ağır olduysa özür ama..İlk önce sen bi kendini beğen sen kendini beğenmezsen kimse beğenmez.Ki kaldı ki bu zamanda kimse kimseyi beğenmiyor pek.Değer yargılarımız düştü neyse bu konulara çok girmiyeyim.Boyun ve kilon gayet iyi bende 1.63 boyundayım kilom 57 göbek fırtladı aldı başını gitti daha incecik olmak isterdim şöyle 48 felan..Neysee beni boşver.. Lekelerden bahsetmişsin..Benimde çillerim var güneş lekeleri bunun için güneş kremi kullanman şart yaz kış demeden güneş kremi kullan ben solenta pigmentayı kullanıyorum hiç artmadı azaldı bile diyebilirim.Annen kayın validen yok mu?Yada güvenebileceğin komşun.Onlara bıraksana bebeğini gerçi oyun grubundan bahsetmişsin kızın içinde faydalı olacak.Topuklu ayakkabı giyinmek de zor değil ayrıca bir iki sendelersin sonra giyinirsin buzda bile kayarsın belkide..Saçlarındaki incelikten bahsetmişsin bende de var bu sorun bunun için boncuk kaynak yaptırabilirsin.Böylece gür ve uzun saçların olabilir.Bu da sana farklılık katar.Yada perma yaptır o da gür gösterebilir.Cildindeki problemin ne sivilce mi?Yağlı bir cilde mi sahipsin bazı tarifleri yapmadan önce bir doktora git belki de bir sağlık problemin var eğer öyleyse ne tarifi uygularsan uygula içeriden destek vermedikçe sağlığını düzeltmedikçe pek geçiremezsin bunun için önce doktora git.Hatta bacaklarındaki zayıflık için bile git.Ve şunu unutma ben değerliyim,güzelim demezsen kime bunu sana demez.Önce sen değerli olduğuna inan ve kocan içinde olsa başkası için yaşamaktan vazgeç.Önce can sonra canan..Üzülme bir kere güzel demedi deme..İlk önce kendi psikolojini güzelleştir sonrası kendiliğinden gelecek...