Bana da bir el atın hanımlar

maşaallah keşke bende senin kadar uzun olsaydım çok şanslısın.

neden canım senın boyunda gayet güzel ben mesela topuklu bişey rahat giyemiyorum boyum iyice uzuyo etrafımdakıler kısa ben uzun kötü oluyo yani ara topuklu ayakkabı arayıp duruyorum

neden canım senın boyunda gayet güzel ben mesela topuklu bişey rahat giyemiyorum boyum iyice uzuyo etrafımdakıler kısa ben uzun kötü oluyo yani ara topuklu ayakkabı arayıp duruyorum

bence çok şanslısın herkes senin gibi uzun olmak ister bende dahil. uzun boy büyük bi avantaj. her açıdan. giy topuklunu çık.

Canım yaa Türkiye'de ki bu eşlerin bu erkek arkadaşların genel olarak erkeklerin diyelim hadi beni çok sinir ediyor. Belli ki her yük sana kalmış Çocuk ev işi derken kendine vakit ayıramıyorsun. Büyük ihtimalle geleceğiniz için de habire para biriktiriyorsunuzdur. Kendin için para harcasan bu para birazcık fazla olsa kesin eşiniz laf eder yani ne diye bu kadar para harcıyorsun diye. Ben de burda bi konu açtım kendimi yeniden yaratıyorum diye. Orda bazı evde yapılabilecek basit tarifler veriyorum baya bişeyler yazıyorum. İstersen sen de takip et. Bacaklara gelince belki spor yaparsanız bacaklarınız kaslanır ve de kas kalın gösterir.Anca böyle kalınlaştırabilirsiniz. Size tavsiyem bol bol merdiven çıkın ama ayak ucunuzla. Her gün oturuyormuş gibi yapın ve geri kalkın bu üst bacaklarınızı çalıştırır. İp atlayabilirsiniz Onuda parmak uçlarınızla atlayın. Bacak kaslarınızı zorlayan evde yapabileceğiniz her hareketi yapın. En azından spor dışında boş zamanlarınızıda değerlendirmiş olursunuz.

Saç renginizi değiştirin. Daha önce hiç denemediğiniz bir renk olabilir. Bu her kadına kendisni çok iyi hissettirir.
Evde kendiniz doğal cilt bakımları yapabilirsiniz. Atıyorum salatalık kabuklarını yüzünüze sürün bu en iyi nemlendiricidir. Bazen bu tip basit şeylerde hayat kurtarır :KK9: Şimdilik yazabileceklerim bunlar.

Salonda spor yapma imkan yoksa evde yapabilirsin Kilo olmak için bür sürü hareketler var..Bacak yapısı genelde genetik oluyor ama nasılki zayıflatmak mümkünse kilo almak da mümkündür diye düşünüyorum..Yeterki biraz uğraşş değişirsinn..Pantolanlarını bol paça tercih edebilirssin bacaklarını daha şişman gösterir..Hemde istediğin yemeği yersin ne güzel işte.Zayıflatmak daha zor.. Helede bölgesel zayıflatmakk çok daha zor.. Mesela bacaklarım zayıf olsun diye diyet yapan bayanların çoğunun beli ve göbeği daha fazla inceliyor.. Bu seferde şekilsiz olabiliyor...İnşallah sen amacına ulaşırsınn..

X