Canım yaa Türkiye'de ki bu eşlerin bu erkek arkadaşların genel olarak erkeklerin diyelim hadi beni çok sinir ediyor. Belli ki her yük sana kalmış Çocuk ev işi derken kendine vakit ayıramıyorsun. Büyük ihtimalle geleceğiniz için de habire para biriktiriyorsunuzdur. Kendin için para harcasan bu para birazcık fazla olsa kesin eşiniz laf eder yani ne diye bu kadar para harcıyorsun diye. Ben de burda bi konu açtım kendimi yeniden yaratıyorum diye. Orda bazı evde yapılabilecek basit tarifler veriyorum baya bişeyler yazıyorum. İstersen sen de takip et. Bacaklara gelince belki spor yaparsanız bacaklarınız kaslanır ve de kas kalın gösterir.Anca böyle kalınlaştırabilirsiniz. Size tavsiyem bol bol merdiven çıkın ama ayak ucunuzla. Her gün oturuyormuş gibi yapın ve geri kalkın bu üst bacaklarınızı çalıştırır. İp atlayabilirsiniz Onuda parmak uçlarınızla atlayın. Bacak kaslarınızı zorlayan evde yapabileceğiniz her hareketi yapın. En azından spor dışında boş zamanlarınızıda değerlendirmiş olursunuz.
Saç renginizi değiştirin. Daha önce hiç denemediğiniz bir renk olabilir. Bu her kadına kendisni çok iyi hissettirir.
Evde kendiniz doğal cilt bakımları yapabilirsiniz. Atıyorum salatalık kabuklarını yüzünüze sürün bu en iyi nemlendiricidir. Bazen bu tip basit şeylerde hayat kurtarır
Şimdilik yazabileceklerim bunlar.