Bana da bir el atın hanımlar

maşaallah keşke bende senin kadar uzun olsaydım çok şanslısın.

neden canım senın boyunda gayet güzel ben mesela topuklu bişey rahat giyemiyorum boyum iyice uzuyo etrafımdakıler kısa ben uzun kötü oluyo yani ara topuklu ayakkabı arayıp duruyorum

neden canım senın boyunda gayet güzel ben mesela topuklu bişey rahat giyemiyorum boyum iyice uzuyo etrafımdakıler kısa ben uzun kötü oluyo yani ara topuklu ayakkabı arayıp duruyorum

bence çok şanslısın herkes senin gibi uzun olmak ister bende dahil. uzun boy büyük bi avantaj. her açıdan. giy topuklunu çık.

Salonda spor yapma imkan yoksa evde yapabilirsin Kilo olmak için bür sürü hareketler var..Bacak yapısı genelde genetik oluyor ama nasılki zayıflatmak mümkünse kilo almak da mümkündür diye düşünüyorum..Yeterki biraz uğraşş değişirsinn..Pantolanlarını bol paça tercih edebilirssin bacaklarını daha şişman gösterir..Hemde istediğin yemeği yersin ne güzel işte.Zayıflatmak daha zor.. Helede bölgesel zayıflatmakk çok daha zor.. Mesela bacaklarım zayıf olsun diye diyet yapan bayanların çoğunun beli ve göbeği daha fazla inceliyor.. Bu seferde şekilsiz olabiliyor...İnşallah sen amacına ulaşırsınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…