Bana da bir el atın hanımlar

Kilo almak için vitamin alabilirsin.Mesela supradyn hem sağlığına-cildine faydalı hem de iştahını açar.

Saçlarını sürekli topluyorsan,omuz hizasında kestirmeyi deneyebilirsin.Böylece toplayamazsın.
Ben büyük boy bigudi kullanıyorum.Saçlarım çok az nemliyken sarıp,yarım saat kadar bekletiyorum.
Arada üzerine fön tutuyorum.Kuaförden çıkmış gibi duruyor ve saçı yıpratmıyor.
Ama sünger değil,sert bigudi olması lazım.Yapışkanlı bigudi diye geçiyor ve birçok markette satılıyor :

Lionesse Kendinden Yapışkanlı Bigudi 511 GittiGidiyor'da 32152592

Kilo alınca bacakların kalınlaşır mı bilemiyorum.Ailede kime benziyorsan ona bakmak lazım.
Kışın uzun çizmeyle etek veya elbise daha rahat giyersin.
Baharda bol paçalı kot pantolon giyebilirsin.Düz kesimli,çok bol olanlardan.

yapışkanlı bigudi saçı çekip kopartmıyomu??ben de almak istiyorum da..

bence bol şeyler giy
saçına mümkün olduğunca fön çektir
hafif bir makyajını,parfümünü ve güleryüzünü asla eksik etme
gece bol bol makarna pilav ekmek yeee ve çok süt iç...

bence bol şeyler giy
saçına mümkün olduğunca fön çektir
hafif bir makyajını,parfümünü ve güleryüzünü asla eksik etme
gece bol bol makarna pilav ekmek yeee ve çok süt iç...

bol yerim üstelik yanında ekmek. maalesef kilo bel ve popya gidiyor. istediğim yere ulaşmıyor. bol giyiniyorum zaten sıskalığım ortaya çıkmasın diye. her zaman da olmuyor işte. sağol canım.

Canım sayfanın sonuna kadar okudum da sürekli eşim beğenmiyor vs. tarzında konuşuyosun.Bu ön yargıyı kafandan sil at bi..Sen kendini beğenmezsen evet bana bu yakışmıyor dersen o da dışarıdaki bayanların topuğuna kadar bakar.Kızdım biraz sanki ağır olduysa özür ama..İlk önce sen bi kendini beğen sen kendini beğenmezsen kimse beğenmez.Ki kaldı ki bu zamanda kimse kimseyi beğenmiyor pek.Değer yargılarımız düştü neyse bu konulara çok girmiyeyim.Boyun ve kilon gayet iyi bende 1.63 boyundayım kilom 57 göbek fırtladı aldı başını gitti daha incecik olmak isterdim şöyle 48 felan..Neysee beni boşver.. Lekelerden bahsetmişsin..Benimde çillerim var güneş lekeleri bunun için güneş kremi kullanman şart yaz kış demeden güneş kremi kullan ben solenta pigmentayı kullanıyorum hiç artmadı azaldı bile diyebilirim.Annen kayın validen yok mu?Yada güvenebileceğin komşun.Onlara bıraksana bebeğini gerçi oyun grubundan bahsetmişsin kızın içinde faydalı olacak.Topuklu ayakkabı giyinmek de zor değil ayrıca bir iki sendelersin sonra giyinirsin buzda bile kayarsın belkide..Saçlarındaki incelikten bahsetmişsin bende de var bu sorun bunun için boncuk kaynak yaptırabilirsin.Böylece gür ve uzun saçların olabilir.Bu da sana farklılık katar.Yada perma yaptır o da gür gösterebilir.Cildindeki problemin ne sivilce mi?Yağlı bir cilde mi sahipsin bazı tarifleri yapmadan önce bir doktora git belki de bir sağlık problemin var eğer öyleyse ne tarifi uygularsan uygula içeriden destek vermedikçe sağlığını düzeltmedikçe pek geçiremezsin bunun için önce doktora git.Hatta bacaklarındaki zayıflık için bile git.Ve şunu unutma ben değerliyim,güzelim demezsen kime bunu sana demez.Önce sen değerli olduğuna inan ve kocan içinde olsa başkası için yaşamaktan vazgeç.Önce can sonra canan..Üzülme bir kere güzel demedi deme..İlk önce kendi psikolojini güzelleştir sonrası kendiliğinden gelecek...

solentayı bende kullanıyorum
arttımı bilmiyorum lekelerim ama
azalmadığı kesin:KK43:((

merhabalar
eskiden ebru gündeş de çok zayıftı belki hatırlarsınız
ozamanlar magazin programında bir röportajını izlemiştim
o da kilo almak istediğini söylemişti
bunun için geceleri mantı, sucuklu yumurta ekmek yiyorum demişti
sporu bilinçli bir şekilde yaparsanız kilo alırsınız yoksa daha da zayıflayabilirsiniz

görüntü konusuna gelince eğer çocuktan dolayı dışarı çıkma vaktiniz yoksa internette indirimli kıyafet satan siteler var
bence işe gardrobunuzu yenileyerek başlamalısın bu seni daha iyi hissettirir
ve mutlaka bir kuaföre gidip, ona kendini yenilemek istediğini nasıl bişiler istediğini anlat ama bu iyi bu kuaöfr olsun ki sonuç güzel olsun

saçını kestir, boyat, imkanın varsa haftada bir gün fönlet

cnm benimde cildim problemliydi lekeler için dometesi rendele içine pirinç unu kat 20 25 dk beklet yıka çok iyi geliyor , zerdeçalla sütü karıştır maske yap yüzüne 15 20 dk beklet yıka buda cildine çok iyi gelir hem yüzünde tüy problemin varsa onada iyi gelir zerdeçal çok faydalı umarım fayda görür bana dua edersin.bodyshoptan yüz fırçası al bunla düzenli sabunla yıkarken yada yüz jelijle ki ben yüz jeli tavsiye etmem en güzeli zeytinyaglı sabun zararsız, bunla sabunlayıp fırçala yüzünü kan dolaşımını artırır cildin parlar sıkılaşır.bunun dışında bepantehene mavi çizgili kremi al çok memnun kalırsın makyaj altına bile ben onu kullanırım hem ucuzda.vücudun için bepanthol f var eczanede satılıyor bunu kullan kadife mis gibi cildin olur. benim artık cildim bunlar sayesinde düzeldi eskiden kötüydü işte tırnak izleri varda onunda çaresi yok o izler dışında cildim pırıl pırıl maşallah:))birde burda bir arkadaş yosun tozu önermiş onuda deneyebilirsin ben aktarda bulamadım bulur bulmaz denicem çok övmüşler yosun tozuyla suyu karışırıp maske yapılcakmış.saçın içinde gliss durulamayan sarı kremi öneririm benim saçıma çok iyi geldi birgün ör, bir gün fönle,bukle yap sürekli farklı şekiller yap hep aynı model gezme mesala saçın nasıl bilmiyorum ama kahkül kessen masum bir görüntün olur kahkül genelde herkese yakışır.topuklu giyin uzun elbiseler etekler .bir faydam dokunursa ne mutlu ...

Son düzenleme:
cnm benimde cildim problemliydi lekeler için dometesi rendele içine pirinç unu kat 20 25 dk beklet yıka çok iyi geliyor , zerdeçalla sütü karıştır maske yap yüzüne 15 20 dk beklet yıka buda cildine çok iyi gelir hem yüzünde tüy problemin varsa onada iyi gelir zerdeçal çok faydalı umarım fayda görür bana dua edersin.bodyshoptan yüz fırçası al bunla düzenli sabunla yıkarken yada yüz jelijle ki ben yüz jeli tavsiye etmem en güzeli zeytinyaglı sabun zararsız, bunla sabunlayıp fırçala yüzünü kan dolaşımını artırır cildin parlar sıkılaşır.bunun dışında bepantehene mavi çizgili kremi al çok memnun kalırsın makyaj altına bile ben onu kullanırım hem ucuzda.vücudun için bepanthol f var eczanede satılıyor bunu kullan kadife mis gibi cildin olur. benim artık cildim bunlar sayesinde düzeldi eskiden kötüydü işte tırnak izleri varda onunda çaresi yok o izler dışında cildim pırıl pırıl maşallah:))birde burda bir arkadaş yosun tozu önermiş onuda deneyebilirsin ben aktarda bulamadım bulur bulmaz denicem çok övmüşler yosun tozuyla suyu karışırıp maske yapılcakmış.saçın içinde gliss durulamayan sarı kremi öneririm benim saçıma çok iyi geldi birgün ör, bir gün fönle,bukle yap sürekli farklı şekiller yap hep aynı model gezme mesala saçın nasıl bilmiyorum ama kahkül kessen masum bir görüntün olur kahkül genelde herkese yakışır.topuklu giyin uzun elbiseler etekler .bir faydam dokunursa ne mutlu ...

canım allah razı olsun. ne demek faydam olur mu. okuyup cevap vermen bile ne kadar değerli analatamama. maskesleri deneyecem. umarım işe yarar. vucüt için dediğin şeyi anlamadım krem mi, jel mi? benim en büyük sorunum bacaklarım çok zayıf ve belim kalın birini inceltmem , birini kalınlaştırmam lazım. saça gelince o kadar ince ve az ki. ne şekle sokmaya çalışsam olmuyor bide dökülüyor sürekli. bende topluyorum sadece. sende tırnak izi varmış bende kocaman bir ameliyat izi ve öküklük var. bununda geçmesi mümkün değil. bu beni okadar üzüyor ki ama çaresi yok işte. sağol canım.

merhabalar
eskiden ebru gündeş de çok zayıftı belki hatırlarsınız
ozamanlar magazin programında bir röportajını izlemiştim
o da kilo almak istediğini söylemişti
bunun için geceleri mantı, sucuklu yumurta ekmek yiyorum demişti
sporu bilinçli bir şekilde yaparsanız kilo alırsınız yoksa daha da zayıflayabilirsiniz

görüntü konusuna gelince eğer çocuktan dolayı dışarı çıkma vaktiniz yoksa internette indirimli kıyafet satan siteler var
bence işe gardrobunuzu yenileyerek başlamalısın bu seni daha iyi hissettirir
ve mutlaka bir kuaföre gidip, ona kendini yenilemek istediğini nasıl bişiler istediğini anlat ama bu iyi bu kuaöfr olsun ki sonuç güzel olsun

saçını kestir, boyat, imkanın varsa haftada bir gün fönlet

evet biliyorum çok zayıftı. onun için bacaklarına dolgu yaptırdı demişlerdi. bu şekilde vucudu şekle girmiş. yaşadığım yerde iyi bi kuaför var mı bilmiyorum ki o kadar konu açtım cevap veren olmadı. izmitlliler de bir garip. sağol tavsiyerlin için

canım allah razı olsun. ne demek faydam olur mu. okuyup cevap vermen bile ne kadar değerli analatamama. maskesleri deneyecem. umarım işe yarar. vucüt için dediğin şeyi anlamadım krem mi, jel mi? benim en büyük sorunum bacaklarım çok zayıf ve belim kalın birini inceltmem , birini kalınlaştırmam lazım. saça gelince o kadar ince ve az ki. ne şekle sokmaya çalışsam olmuyor bide dökülüyor sürekli. bende topluyorum sadece. sende tırnak izi varmış bende kocaman bir ameliyat izi ve öküklük var. bununda geçmesi mümkün değil. bu beni okadar üzüyor ki ama çaresi yok işte. sağol canım.

Makyajlı Kız Bepanthol Body Lotion F cnm bak bu losyon banyodan çıkınca sür vücuduna yumuşacık olur.saç için bemix ampul zeytinyagı badem yagı sür beklet gürleştirir. kilin içine ısırganı kaynat suyunu koy ısırganlı killi suyu beklet yıka bunlardan fayda görürsün, birde sarımsaklı şampuan yapıyorum ben şampuana bir kaç sarımsak attım oda iyi ama onu yapma evlisin kokar o zor durumda kalırsın en güzeli bemix ampul.ameliyat izinde saçınla kapanacak gibiyse saçının yanlarını katlı kessen en azından belli olmaz ,dışarı çıktıgında fondöten pudra sür kamufle etmeye çalış ,takma okadar herkesin yüzünde az çok kusur oluyor.maskelere gelince domatesli olan düzenli yaparsan açıyor lekeleri ben çok fayda gördüm, zerdeçallı olanıda yapınca yüzün sarımsı olur duştan önce yapıp duşta iyce yıkayınca o sarılık gider umarım faydası olur .sevgiler.

Son düzenleme:
yapışkanlı bigudi saçı çekip kopartmıyomu??ben de almak istiyorum da..

Yok öyle bildiğimiz manada yapışkan değil.
Yumuşak ve kısa fırça kılları gibi tırtıklı bir yapısı var,o sayede saçı tutuyor.
Ben zaten yine de pense ile sabitliyorum.
Sarması da rahat oluyor,sararken saçlar kaçmıyor.

İri bigudi ile sarıp en fazla yarım saat bekletince,
kıvırcık veya lüle lüle olmuyor.
Yumuşak dalgalı fön çekilmiş gibi duruyor.
Uçları düzgün duruyor,parlak görünüyor vs...
Tavsiye ederim yani.
El alışınca 2 dakikada sarılıyor.

Yok öyle bildiğimiz manada yapışkan değil.
Yumuşak ve kısa fırça kılları gibi tırtıklı bir yapısı var,o sayede saçı tutuyor.
Ben zaten yine de pense ile sabitliyorum.
Sarması da rahat oluyor,sararken saçlar kaçmıyor.

İri bigudi ile sarıp en fazla yarım saat bekletince,
kıvırcık veya lüle lüle olmuyor.
Yumuşak dalgalı fön çekilmiş gibi duruyor.
Uçları düzgün duruyor,parlak görünüyor vs...
Tavsiye ederim yani.
El alışınca 2 dakikada sarılıyor.

cnm ya bende merak ediyorum foto ekleyiblirmisin nasıl bukleler oluyor.herhangi birşey sürüyormusun saçından kolay çıksın diye.aslında watsonsda satılıyordu alcaktım ama saça dolanıyor çıkaramıyorsun dediler diye süngerli aldım oda istedgim gibi yapmıyor olmadı 25 yada 32 mm lik maşa alcam iri dalga seviyorum ben victoria secret mankenlerinin meşhur buklelerinden:)

Son düzenleme:
Makyajlı Kız Bepanthol Body Lotion F cnm bak bu losyon banyodan çıkınca sür vücuduna yumuşacık olur.saç için bemix ampul zeytinyagı badem yagı sür beklet gürleştirir. kilin içine ısırganı kaynat suyunu koy ısırganlı killi suyu beklet yıka bunlardan fayda görürsün, birde sarımsaklı şampuan yapıyorum ben şampuana bir kaç sarımsak attım oda iyi ama onu yapma evlisin kokar o zor durumda kalırsın en güzeli bemix ampul.ameliyat izinde saçınla kapanacak gibiyse saçının yanlarını katlı kessen en azından belli olmaz ,dışarı çıktıgında fondöten pudra sür kamufle etmeye çalış ,takma okadar herkesin yüzünde az çok kusur oluyor.maskelere gelince domatesli olan düzenli yaparsan açıyor lekeleri ben çok fayda gördüm, zerdeçallı olanıda yapınca yüzün sarımsı olur duştan önce yapıp duşta iyce yıkayınca o sarılık gider umarım faydası olur .sevgiler.

sağol canım. dometesi kesin deneyecem. bemiks yaptım. lavantada yaptım. burda ne okuduysam yaptım. benim saçımın yapısı bu. ailede de öyle zayıf saçta yok benimki ince işte. yüzümdeki izi ne saç kapatı, ne kaptıcılar. yakından görsen hak verirsin. neyse artık onun için yapacak tek şey dolgu. onuda ben yaptıramam.vücud losyaonunu da alcam en kısa zamanda. nemlendirici olarak bepanten mş kullanıyosun sadece. bana tavsiye etcen bi marka var mı. artık geceleri kullanmak istiyorum.

canım şimdi maske verdin ama. neyi ne kadar uygulayacaza. kaçtane domatase kaç kaşık pirinçunu. bi yazar mısın

solentayı bende kullanıyorum
arttımı bilmiyorum lekelerim ama
azalmadığı kesin:KK43:((

Ben yaklaşık haziran ayı sonundan beri kullanıyorum ve çok memnunum.Hatta azaldı bulamam diye 2tane yedeklemeyi düşünüyorum.Herkeste aynı etki yapmıyor mu bilmiyorum ama benim lekelerimde azalma mevcut..Hatta kollarıma sürmüyorum kollarımdaki lekeler artıyor gittikçe fakat yüzüme sürdüğüm için solenta pigmentayı yüzümdeki lekeler açıldı özellikle dudak kenarlarım ve çene kenarları.Burnumdaki ve çok az da yanaklardakiler de giderse ohhh süper olacak..
:21:Çok memnunum ben..:KK34:

canım sağol desteğin için. o kadar kişi bakmış bir kaç kişi cevap yazdı. tekrar sağol. kızacak bişey yok. haklısın önce kendime değer vermeyelim biliyorum. aam sürekli eleştirlince değer kaybolup gidiyor. özgüvenimi yitirdim. ne yapsam beğenmiyor. bende kendime yakıştıramıyorum hiçbir şeyi. güzel bişey görüyorum mesala alıyorum ama yakışmıyor. özellikle pantolanlar. ah bi çaresi olsa. kilo vermek kolay ama almak o kadar zor ki. güneş kremi kullanıyorum canım. önce sebamed kullanıyodum sonra dr senin kullandığını verdi çok memnun değilim açıkçası. daha iyisini arıyorum bakalım. dr konusuna gelince cildiyeye gitcem tekrar. dediğimi gibi çok gittim ama hep aynı ilaçlar. şanasıma iyi bi doktor yok bu izmitte. kilo içinde gittim doktor bana kas yapmam gerektiğini bunu da sporla yaparsın dedi. çocuk var malum. bırakacak kişi yok. öyle ne yapacağımı bimez bi haldeyim. artık burda ki hanım arkadaşlara sığındım. ne tür maskeler yapısun . benim cildim karma nemlendirici kullamadım hiç tavsiye etcen bişey var mı.

Ben çok bitkisel karışım türü şeyler yapamıyorum bir kaç tane temizleicim var onları kullanıyorum kil maskesi garnierin üçü bir arada temizleme jeli ve bir tane daha var fakat onun adını unuttum onu öyle bi almıştım lorealin ürünüydü sanki..neyse bakıp yazarım sana onları kullanıyorum ben.Nemlendiricini eksik etme karma demişsin ona uygun bir nemlendirici al mutlaka kullan.Güneş kreminden ben memnunum ama demek ki herkese yaramıyor bilemiyorum yani ben baya etkisini gördüm çene ve dudak hizasındakiler açıldı burun ve yanaktaki lekeler kaldı onlar da çok eski olduğu için açılmadı sanırım..İzmit İstanbul'a çok yakın İstanbul'a gelmeyi düşün diyeceğim ama yine çocuk sıkıntısı çıkıyor işte..Neyse sen yavaş yavaş garırobunu düzenle geniş bol paça pantolonlar al ve böylece bacaklarındaki zayıflık belli olmaz.Ya bu zayıflık da başa bela şişmanlıkta bende zayıflamak istiyorum..Aslında şöyle yüzünü saklayaıp bize bir vücut fotoğrafını göndersen çok daha mantıklı tarifler çözümler bulabilirdik belki ama tabi nasıl istersen..Sürekli eleştiriye kalmışsın ve belki de bundan dolayı kendini beğenmiyorsundur..Büyük ihtimalle böylee..Ah şu karşımızdaki insanların insafsızca eleştirileri yok mu karşındakilerini yerle bir ediyorlar da haberleri olmuyor..Üzülme canım..

yıne ıyıymış kılon aslında ama dedğın gıbı bellı yerlere gıdıyor benım 1,73 boy kilom 53 düşün yani:) benımde yuzumde sıvılce vardı zoratenın kullandım suan çok ıyıyı lekeler için birşey diyemıycem ama guneş kremı devamlı kullan artmaması yada koyulaşmaması için

canım şimdi maske verdin ama. neyi ne kadar uygulayacaza. kaçtane domatase kaç kaşık pirinçunu. bi yazar mısın

ölçü olarak cnm ben bitane küçük dometesi rendeliyorum suyu çıkıyor içine böle macun kıvamına gelicek kadar pirinç unu koyuyorum akışkan olmasın kıvamı katıda olmıcak sürebilcegin kıvamda olsun sonra göz çeresi hariç bütün yüzüme sürüyorum 15 20 dk bekletip ılık suyla yıkıyorum .zerdeçallıda 1 tatlı kaşıgına 2 yemek kaşık süt koyuyorum ama onunda kıvamı macun gibi olcak yani yüzüne yeticek gibi sütü artırıp azaltabilirsin oda kalıyor yine 15 dk falan sora yıkıyorum zerdeçallıyı duş alacagım zaman yapıyorum çünkü o zor çıkıyor sarımsı oluyor yüzüm zerdeçal boyar biraz oyüzden duş almadan önce yapsan daha iyi.krem olarak ben başka nemlendirici kullanmıyorum sadece bepanhantene mavi çizgili olandan kullanıyorum makyaj yapcaksam da o ,nemlendirmek içinde onu kullanıyorum. bazen o dedgim losyonuda sürdüm yüzüme ama çok az sürdüm bir kaç damla o şekilde cnm yani ama şunuda söliyim herşey herkesde işe yaramaz ben bunlardan fayda gördüm evdeki malzemeler denersin bi kaç defa fayda görmezsen bırakırsın inşallah sanada yarar.

yıne ıyıymış kılon aslında ama dedğın gıbı bellı yerlere gıdıyor benım 1,73 boy kilom 53 düşün yani:) benımde yuzumde sıvılce vardı zoratenın kullandım suan çok ıyıyı lekeler için birşey diyemıycem ama guneş kremı devamlı kullan artmaması yada koyulaşmaması için

maşaallah keşke bende senin kadar uzun olsaydım çok şanslısın.

ölçü olarak cnm ben bitane küçük dometesi rendeliyorum suyu çıkıyor içine böle macun kıvamına gelicek kadar pirinç unu koyuyorum akışkan olmasın kıvamı katıda olmıcak sürebilcegin kıvamda olsun sonra göz çeresi hariç bütün yüzüme sürüyorum 15 20 dk bekletip ılık suyla yıkıyorum .zerdeçallıda 1 tatlı kaşıgına 2 yemek kaşık süt koyuyorum ama onunda kıvamı macun gibi olcak yani yüzüne yeticek gibi sütü artırıp azaltabilirsin oda kalıyor yine 15 dk falan sora yıkıyorum zerdeçallıyı duş alacagım zaman yapıyorum çünkü o zor çıkıyor sarımsı oluyor yüzüm zerdeçal boyar biraz oyüzden duş almadan önce yapsan daha iyi.krem olarak ben başka nemlendirici kullanmıyorum sadece bepanhantene mavi çizgili olandan kullanıyorum makyaj yapcaksam da o ,nemlendirmek içinde onu kullanıyorum. bazen o dedgim losyonuda sürdüm yüzüme ama çok az sürdüm bir kaç damla o şekilde cnm yani ama şunuda söliyim herşey herkesde işe yaramaz ben bunlardan fayda gördüm evdeki malzemeler denersin bi kaç defa fayda görmezsen bırakırsın inşallah sanada yarar.

sağol canım deneyecem. belki faydası olur. bugün alışverişe gittik. yine aynı kriz bişey bulamadan döndüm. pantolan denedim. bol geldi bacak boyu uzun. çıktım geldim. moralim bozuldu ya

X