- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.187
- 333
- 39
- Konu Sahibi Misir_Prensesi
25 yaşında bir genç kızım.Sosyal fobi rahatsızlığım var.Bunun için zaman zaman antidepresanlar kullandım.Ama yanetkiler yüzünden bıraktım.Sosyal fobim olduğu için çalışamıyorum da.İlk ve son kez 3 ay İyi bir şirketin çağrı merkezinde çalıştım.İşe girerken telefonla konuşmayı sevip sevmediğimi sordular.Severim dedim.Oysaki telefonla konuşmak benim için bir işkence.Benim en büyük sorunum.Bir insanın bana bağırması,hakeret edip aşağılaması.Böyle bir durumda çok kötü oluyorum.Mesela sokağa çıkarken çok şık ve güzel olmaya çalışırım.Böyle şekilde beni begensinler laf etmesinler,bir ortamda güzelim diye bana bağırmaktan vazgeçsinler.İşte çalışırken en ufak hakarette ağlıyordum.Telefonda konuşurken çok zorlanıyordum.Elim ayağım titriyor,midem bulanıyor ve kusuyordum.Mide bulantısı ve kusma hep vardı zaten.Okul hayatım boyunca yada en ufak bir topluma girme durumunda kusuyordum.Şimdi bana düzelmem işin bir öneride bulunabilir misiniz?Artık yaşamak bile istemiyorumkalbim sürekli güm güm atıyorben de mutlu olmak istiyorum.Ama çok mutsuzum.( lütfen yardım.