Bana da akıl verin,

proing

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
595
281
648
Konya
Lütfen bana da birşeyler söyleyin, çok yalnız hissediyorum kendimi,
Her gece yatarken ağlamak, sabah gözlerim şiş olarak uyanmak istemiyorum ama yapamıyorum da,
2 yıl önce erkek arkadaşımdan ayrıldım ve hala unutamıyorum, 31 yaşında bekarım çevremdeki herkesin artık evlenip çocuk sahibi olması, benimse hayatımda kimsenin olmaması çok bunaltıyor beni, ve kendimi yalnız hissettiğimde o aklıma geliyor, düşünüp düşünüp ağlıyorum,kocaman bir boşluk oluşuyor içimde ,
Bu yalnızlığı gece ve sabah daha çok hissediyorum, gün içinde çalışıyorum ama yinede çıkmıyor aklımdan
Beni çok kırdığını düşünüp kızıyorum ,uzaklaştırmaya çalışıyorum zihnimden ,bütün olumsuz özelliklerini düşünerek uyuyorum ama sabah özleyerek ağlayarak uyanıyorum,
Karşılklı apartmanlarda oturuyoruz, her akşam eve gelmişmi arabasına bakıyorum, yada bir yere gittimi izliyorum, bazen sabahları işe giderken karşılaşıyoruz, işte o an çok daha kötü oluyorum, karnıma kramplar giriyor, elim ayağım titriyor ve ağlıyorum, günaydın bile diyemiyorum,
Hergün çevrimdışı açıp msnde onu bekliyorum ama açıp konuşmayada cesaret edemiyorum, ben hala çok özlüyorum
bütün bunlara engel olamıyorum,
Hiç kimse bilmiyor bunları anlatamıyorumda, ama ben hala 2 yıl öncesindeyim, 2 yıldır tanıştıklarım oldu ama aklıma hep o geliyor ve devam edemiyorum,

canım merhaba öncelikle çok üzüldüm durumuna çok allah yardımcın olsun bir yol göstersin sana benim yaşım 20 senden küçücügm oldukca ama bende bundan 1 sene önce bu duyguları yaşamıştım.. biliyormusun mutlu çiftleri gördükçe içim kan aglardı allahım neden ben derdim neden ben kmse sevmezdi beni hep acı cekerdim hep yalnız kalırdım içim daralıdırdı aglardım bunalırdım neler neler ama karşıma bittiğim dediğim anda rabbim öyle birini çıkardı su an 14. ayımızdayız ve ben çok mutluyum allahım kimseye yaşatmasın çok çok kötü bir durum benim bayıldığım zamanlar bile olurdu .. şimdi senin onu unutmamanın sebebi ne biliyormusun yalnızlık .. karşına biri çıksa inanki hiç ama hiç aklına gelmez tecrübeyle sabit bu durum canım benm inan ki . öyle deme bak ailenle paylaş yada etrafındakilerle bu durumu illa bir talibin çıkacaktır naparsın yaşında çok geçmiş malesef bu çok kötü olmuş işte gelirler isterler seni evlenir gidersin inan o zaman herşey düzelir su an senin tek ihtiyacın nedir biliyormusun hayatına birinin girmesi durumun şartların nasıl bilmiyorum ama çecreye biraz bassetseniz biri çıkacaktır illahi dye düşünüyorum ben biran önce bu duruma bir çözüm bul yoksa daha kötü olursun tatlım ben yaşadım bu duyguları benim ki biraz farklıydı ama benziyordu seninkine bak su an o kadar mutluyum ki rabbim nazarlardan saklasın .. çok üzüldüm .. çok canm hiç mi talibin çıkmadı ama sen o çocukta takılı kalırsan hiç bir zaman mutlu olamıyacaksın birazda bahsedermsin durumunndan daha detaylı olarak

ayrıca birşeydaha eklemek istiyorum .. eger böyle devam edersen kendini maffetmeye devam edeceksin deger mi onu düşünmeye kmseye fırsat vermemeye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…