bana boşanmayı düşündüren bu konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var

böyle adamlara böyle kadınlar fazla

sinirlendim bende eşine
vurdumduymaz monoton ve bir o kadar da düşüncesiz
ama açık açık da söylüyor beklentilerini
uyum sağlarım diyorsan iş sende biter
her mizaca her kadına uymaz böylesi

Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gidecekseniz. Şimdi ben kalkıp burada , eşinizi yerden yere vurmayacağım, yok şöyle yok böyle; kadın çiçektir ilgi bekler, aşk bekler, sevgi bekler; zaten nasıl şeyse kadın hep bir şeyler bekliyor. Eşinizin tarzı doğrudur yanlıştır demiyorum, kimisine göre doğru insandır eşiniz gibi birisiyle çok mutlu olur; sizin gibi biri ise mutlu olamaz. Bu eşinizin kişiliği, yaşam tarzı, bunu değiştirmeye çalışırsanız yıpranırsınız ve de yıpratırsınız. Ki, zaten görünende bu. Acaba çok mu üzerine gidiyorsunuz? Yani sürekli -yanıma gel , -bana seni seviyorum de , -neden özlüyorum demiyorsun , - sen beni sevmiyor musun? ; uufff kusura bakmayın ama kendi hemcinsimi şu şekilde ben bile çekemem.

Dediğiniz gibi ne yazııki bencil bir insan..aslında bizim de sonumuz belli..umudum varmı dersenz devam edeceğine dair cok az...eşime kendimi ne kdr anlatsam da adam sabit fikirli e birde anne ve abla tarafından pohpohlanarak büyütülmüş o da ayrı tabi..

Ben alttan alırımi ama haklı oldugum durumlarda alamıyorum hemen kendimi savunmaya geçiyorum. haliyle eşim de bunu kendine karşı laf çevirme olaraK ALGIlıyor çirkin kavgalar oluyor. benle zorla evlenmedi evet ama nede evlendi onu bile bilmıyorum ama eşimin beni sevmediğini düşünüyorum..o kızı da sevmıyoe belki ama o kız isteklerini uyuyor ve ona zorluk cıkarmıcak bir kız..

Ben o konuda sucluyum evet ama şüphelerim vardı nedn insan kolayca boşanma konusunu açar.. eşim dünden razı zaten boşanmaya bana yansıyan kısım bu..ben kendi adıma fedakarım akşam 8 de otobüse biniyorum 10 da evimde oluyrm sabah 6 gibi kalkıyorum. ama onun altında araba varken bile bunu yapmıyor..beni de üzen bu işte..değil çiçek böcek özel gün..

tanımınız durumuma cok uymuş. isteği itatkar bir eş..çok ta duygusal değilim sadece bazı insanlar vardır hassastır düşüncelidir, karşındaki kırılmasın derken kendi kırılır o yapıdayım ama artık onu bile yitirdim.. Eşimle evlenirken çalışmıyorum maaşım için evlense benden para isterama istemıyorum ev giderlerini de o karşılıyor.
Ben de bu konuyu açmak istemıyorum inanın orasına üzülmemeyi öğrendim gel git yaparken,iyi düşündüm hep..kendi yorulacağı için araba kullanmayı sevmıyor artık... kendi teklif etsin die çok bekledim ama ne yazıkki. onun da ablası vari annesi var umarım onlar da benm durumum da olur da anlar beni yoksa zor anlar.

allah aşkına eşiniz sorsa size bunu eski sevgilinizle ilgili olarak buna ne cevap verirdiniz
En azından kırılacağını bilerek kaçamak cevap verirdim..ama bu her an herşey olabilir hazırlıklı ol der gibiydi..

Ben kendime güvenıyorum boşanmayı zaten istiyorum artık..ama bunu sindire sindire olsun yani eşim ben de tamamen bitsin istiyorum..belki diyorum ayrı oldugumuz için..ama insan daha cok özler, zor durumda der daha cok katlanır, uzak der.. yanına gittiğimde tabiki ii davranıcak cunku zorluk yok...eşim zora gelemıyor ne yazıkki..
kız ailesiyle birlikte 2 yaşında kızı var aldatacağın sanmıyorum eşimin ama kendinden soğutana kadar uğraşır..

Okurken ruhumu daralttınız adam ne yapsın. Ne diye kulağına kar suyu kacırıyorsunuz ki?

fazla söze ne hacet açıklamışsınız zaten kısa ve öz..dediğinz gibi ne eksik ne fazka.

Hiç o kdr aşırı üstüne yüklenmedim benimkisi daha cok manevi boyuttaydı yani yanımda oldugunu biliyim birşeyler benm önüme geçmesn istedim. benim için birşey yaparken maddiyat düşünülmesin istedim yoksa seviyonmu özlüyonmu gibi değil.. neden demedin, neden arramıyon gibi değil..

Beklentilerinizi karşılayamaması üzücü ki çoğu kadının yaşadığı sorunlar.
Ben şuna anlam veremedim.
Eski sevgili konusunu açan siz olmuşsunuz.
Adam sinirle kıyaslama yapmış karşılaştırmış.
Ama sakinken size gereken güzel cevabı vermiş.

Bu konuda suçlayamam.
Düşünüyorum sinirliyken, kızgınken eşim bana pişman mısın benimle evlendiğine
diye sorduğunda evet bin pişmanım, nefret ediyorum senden.
Millet evlendi, mutlu oldu ben dert sahibi oldum diye cevap veriyordum.

Üzülmenizi anlıyorum sinirliyken ya da değil hiç bir zaman böyle şeyler duymak istemeyiz.
Ama ben eski sevgiliyi hatırlatmak yerine üzüntünüzü, kırgınlığınızı naz yaparak belirtmenizi
öneririm..
Bir de 1 buçuk saat çok uzak değil bence ayrı yaşamak yerine yol gitmeyi tercih edin
yorucu ama evliliğiniz için daha az yıpratıcı olur.

Yok mümkün değil diyorsanız da gel gel demeyin, hatta gerek yok gelme diyin.
Bırakın o sizi özlesin. Neden gel demiyor yoksa beni özlemiyor mu diye kafaya taksın

Sinirli değildi gayet sakşn bir şekilde söledi, evet ben sordum ne yazıkki..keşke sormayaydım..ama cıktı bir kere ağzımdan.. Ben eşime hiçbir zaman naz yapamıyorum zaten yapı itibarı ile tavır da koyamıyorum yumuşak yüzlüyüm, ya toparlayacam bir şekilde yoluma devam edicem yani nerde tavır koyup koycagımı öğrenicem ya da kopup gidecek. 1 bucuk saat uzak değil fakat benim için mümkün değil eşim de öyle bir fedakarlık yapmaz kaldıki zaten şurada son 2 ay kdr , biraz daha dayanıcaz.
Ama hatanın coğu bende kolay lokmayım, yani ne tavır var ne bişi. cünkü eşim bana sanki değersizmişim gibi davranıyor, yani en ufak bir şey kendine uymasa ayrılalım die bakıy
or

Eski sevgilisini bana ovmesi, kiyaslamasi benim icin her seyini kapinin onunde bulmasi icin bir sebepti, digerlerinden bahsetmiyorum bile...

Bu ikinci bencil es vakasi sanirim bu gun. ne bencil bir adammis yahu. Sen de o senden birseyler istediginde ayni laflari ona soyle ve yapma. Adama bak sen.

bir şey merak ettim
siz bu adamla nasıl tanıştınız
ne kadar zaman sonra evlendiniz
böyle beklentisi yüksek bir tip olduğunu evlenmeden belli etmedi mi?

Ya bebim dedgim yada biter diye bir mantikmi olur eilikte.. sizin sevginizin farkinda ve esiniz sizi tehdit ederek bir yasam bicimi sunuyor bu hic hos degil.. hasittirsin diyeceginiz zamanda gelecek emin olun ozaman pisman olursunuz.. bulunmaz hint kumasi olmadigini belli edin ona.. tmm lan ayril moduna gir zaten ayrri yasiyorsunuz cok koymaz sana.. biraz aarayipsormaz cevap vermezsin eninde sonudna pes eder. Ke dine geldin yok oyle yagma.

Bence boşanmayın..Boşanacak sebepler değil..Pişman olursunuz..
Bu gibi sebeplerle boşananlardan pişman olanlar oluyor mesela..
Karşısına eski eşi kadar bile çıkmayanlar oluyor..
Gençsiniz.Evlenebilmek bile zor oluyor..
Bunu bırak çok zorlu bir süreç,ömründne ömür gidiyor.
Zor bir adam belliki,siz de duygusalsınız,incelik bekliyorsunuz,adam odun..
İyi yönlerini düşünün..
Fazla yanlarınızı törpüleyin.
Bir şekilde anlaşmaya bakın..

Eski sevgilisini bana ovmesi, kiyaslamasi benim icin her seyini kapinin onunde bulmasi icin bir sebepti, digerlerinden bahsetmiyorum bile...

Sevgili , nişanlı olsam yapacabilirdim ama evli olunca yapamıyo insan..

Bu ikinci bencil es vakasi sanirim bu gun. ne bencil bir adammis yahu. Sen de o senden birseyler istediginde ayni laflari ona soyle ve yapma. Adama bak sen.

Ne yazıkki..üzülüyorum..üzüntümü bile farkedemiyor farketse bile sormuyor sorsa bilE huzur vermiyor..

bir şey merak ettim
siz bu adamla nasıl tanıştınız
ne kadar zaman sonra evlendiniz
böyle beklentisi yüksek bir tip olduğunu evlenmeden belli etmedi mi?

Bu konu hakkında şöyle söylim ben eşime cok aşıktım o belli etse bile belki de ben görmedim..ama bu kadar maddiyatı düşündüğünü, bu kadar küçük şeylerle boşanalım ddiyeceğini düşünmemiştim çünkü biz nişanlıyken bunların daha zorlarını yaşadık ...

Çok haklısınız..bir olay daha olursa bunu yapacak cesarette ve moddayım şu anda...

En büyük korkumda pişman olmak işte, bana hep diyorki sen böyle oldugun sürece kimseyle mutlu olamazsın yani koca dinlemediğin sürece..dinleme dediğide kendine özen gösterme , kendine bakma gibi..yani adam dikkat çekici hiçbişi yapmamı istemıyor yataktan nasıl kalkarsam öyle olucam..
Bazen baktıgımda artıları daha fazla, ama küçük sinek mide bulandırır derler ya öyle işte..

Mutlaka daha ortada birileri vardır.
Bulabilirisniz..
Veya bulamazsınız..
Rastlayamazsınız..

Ama zor işte sonrası..

size bişey söyliyim mi?
ben bir bayanım ve tam olarak eşiniz gibi biriyim.
tabiri caizse odun. duygusallıktan nefret ederim, süprizmiş sevgi dolu sözlermiş, romantiklikmiş iğrenirim resmen.
sevgilim bana çiçek alsa hiç hoşlanmam mesela.
o yüzden bazı insanların karakterleri bellidir. sizi sevdiğinden eminseniz bunu hissediyosanız böyle duygusal şeyler beklemeyin.
benimde erkek arkadaşım benim tam tersimdi. çok duygusaldı, romantikti, ve bana devamlı hediyeler alıyodu. sonra onun istediği gibi tepkiler vermiyorum yada onunki gibi romantik şeyler yapmıyorum diye onu sevmediğimi ondan soğuduğumu söylüyordu. ona durumu karakterimi anlatmaya çalıştım defalarca. ama o anlamadı. ve bizde ayrıldık...

Hayır benim derdim inanın o değil, onları geçtim artık..ama en azından en ufak birşeyde bana boşanma demesin kahır demesin, ki gerçekten kahır olduguma inanmıyorum!!! Benm beklediğim ben burada yalnızım bana destek olsun desin ki aşkım geçicek bu günler sen evine geliceksin hadi bunu diyemıyorsa eski kız arkadaşı aklına gelse bile üzülecek diye bana söylemesin. en azından ben öyle yappardım..ben romantık olsun, bana sarılsın hep sevgi dolu şeyler söylesin demiyorum, ama değer versin hissettirsin, hayatında fazlalık gibi hissediyorum kendimi.. ve buna son vermek istiyorum..beni sevip sevmediğinden emin değilim işte..günde 3 defa arayıp, sesim kötüyse bile noldu dıye sormuyorsa bir insan ben ne hissedebilirm.

Mutlaka daha ortada birileri vardır.
Bulabilirisniz..
Veya bulamazsınız..
Rastlayamazsınız..

Ama zor işte sonrası..

işte sonrası varya...illa başka biri olmak zorunda da değil benim için...olur ya da olmaz, rabbım hayırlısı neyse onu versin..ama içimde bir his var, eşim birgün gidecek ve o eski kız arkadaşıyla devam edecek..bu his beni bitiryor işte.

1,5 saat uzak değil aslında. Benim eşimin ilk işi 1 saat uzaklıktaydı, gidip geliyordu. Çözülebilir şeyler bunlar aslında, eş durumundan dolayı atamada bir şeyler yapılamıyor mu?
Eski sevgili muhabbeti çirkin ama. Ne demek o olsa olurdu? Eşiniz kaç yaşında Allah aşkına ergen muhabbetine benzedi bu söyledikleri, k bakmayın da...
Ve benden güzel söz beklemeyecek, sürpriz beklemeyecek demesi... Ben olsam böyle biriyle bir ömür paylaşmazdım. Ama sizin öncelikleiniz önemli tabi. Romantizm de bunların başında değilse bunu böyle kabullenir ve istediği şekilde davranırsınız.

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gram saygı yok eşinde

sen neden onun istediği gibi olcakmışsın o kendini düzeltsin ne olursa olsun eşin sana eski sevgilisini sevdiğini söylememeliydi sen yanındasın o değil ve eşisin ya

yarayı kaşıdıkca kanar demiş büyüklerimiz o sebepten eşinizin aklına eski sevgililerini düşürerek çok büyük hata yapmışsınız derim
Ama eşinizin sizi arabaya bindirirken söyledikleri çok hoş ve sizi sevdiğini gösterir.Bence aranızda mesafeler varken gönüllerinize de mesafe koymayın derim Ben asla ve asla eşimin eski sevgilileri olsaydı eğer onlardan bahsetmezdim ve kendiside bahsetse bile umursamaz görünürdüm herhalde

Offf şu eskiler.
Keşke hafızayı filmlerdeki gibi sıfırlatabilme şansımız olsa.

Konu sahibi arkadaşım, bence bundan sonra kendini eşinin ne eski sevgilisyle kıyaslat, ne de onunla ilgili bi konu aç.
Ve böylesi bi sebep yüzünden de ben snn yerinde olsam boşanmayı düşünmezdim. Çünkü, adamın aklına eskiyi getiren ne yazıkki sensin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…