Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin hikayeni bir dizi gibi takip ediyorum, sabah uyandim hemen gelisme varmi diye internete bakiyorum,
Insallah mutlu son ile biter
Canim evli olma ihtimalini dusundun mu hic
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
esimin şubesinde 30 yaşlarnda biri vardı..biqün eşim geldi morali bozuk..nldu ddm? bugun devriye atarken yanımdaki arkadas her kıza bakti bu adam evli cocugu oluck knustm yapma etme die bozuldu..işe gelrken yüzügü cikariyor mesai bitip servise gecince takiyor..eşinin durumuna üzüldm dmşti ..
bu tarz durumlarda var dikkatli olun derim:)
Bende bu konuyu takip ediyorum keşke ismini öğrenseydin canım
ama bi tanışmak bu kadar zor olmamalı ben gider olay çıkarırdım valla deliyim biraz ama nihayetinde tanışrdım
hani türk sinemalarnda esas kız ve oğlancıkla tanışmak için arabasına çantayla vurup yere atıyo ya kendini sende devrye arabasına azcık dokunsan mı ne haha
gelişmeleri bekliyorum valla
Cnm sen kendini fazla kaptirma evli olma ihtimali var
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gamken eşin o arkadaşının resmini çeksin özelden atıve bari
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen oyleee okul grisinin oldugu yerde ve bzm yurdnn oralarda devriyee atiyorrr ..bi akil vercnmii bana nasl bulcm bn? Sen nasil buldnn kizzz :)
Canm kapidki gvenlikler erkk ve bunlar universtenin gris kapisnn onunden gecyolrr yaniii onu durp beklerkn grmedmmm ama bi yolunu bulup bseyker ogrencmm yaaa baska fikrn varmiii :)Bak simdik :) guvenlik kizlarla samimiyet kur onlar icice olduklari icin muhakkak birbirlerinde numarasi vardir.oglenleri personellerin yemek yedigi yerde yemek.ye arkadaslik kurdugun guvenlikci kiz personel kapisindan girmene yardimci olur.ben medikodan arkadaslari sokuyorum.bi arkadasim polisin.birine asik oldu.zaten yemek saatleri belli oldugu icin acilis kapanis hep denk geliyoruz gecen karsilikli masalarda oturdular henuz ikisindede bi tik yok ama olcak.eger bunlar olmazsa soyle baska bir yol bulayim.benim arastirmaci ruhum.biraz gelismistirde :)
O zaman dur dusunmem lazim.Canm kapidki gvenlikler erkk ve bunlar universtenin gris kapisnn onunden gecyolrr yaniii onu durp beklerkn grmedmmm ama bi yolunu bulup bseyker ogrencmm yaaa baska fikrn varmiii :)
O zaman dur dusunmem lazim.
Son zamanlarda okuduğum en hoş ve okurken yüzümde tebessüm bırakan bir konu bu - o kadar tatlı bir konu ki takibimdesin. İnsan okurken içi kıpır kıpır oluyor - hakkında hayırlısı olsun - öyle güzel bir denk gelme olayı olmuş ki gamken isimli üye arkadaşımızın eşinin arkadaşlarından biri gibi görünüyor. Gelişmeleri bekliyor olacağım. Sevgiler...hıhhıııı bndeee dusunup dusunup guluyrm zateennn..ılk defa asık oldm galıbaa
Son zamanlarda okuduğum en hoş ve okurken yüzümde tebessüm bırakan bir konu bu - o kadar tatlı bir konu ki takibimdesin. İnsan okurken içi kıpır kıpır oluyor - hakkında hayırlısı olsun - öyle güzel bir denk gelme olayı olmuş ki gamken isimli üye arkadaşımızın eşinin arkadaşlarından biri gibi görünüyor. Gelişmeleri bekliyor olacağım. Sevgiler...