Bana birşeyler oluyor

Evet oyleydim bende dershaneye 8ay gitmistim yan siniftaki bi cocukla 8ay bon bon bakismistikta oyle sezonu kapatmistik hahaaaa o gunler geliyo aklimaa ay ne otmusuz ya :)

sonradan pişmanlık duyuyorsunn eskıden ne kaadar cesaretsızım dye dımıı...bnde hıc bır zaman on adım atan olmadımm..mesaj konularndada oyle takıntılıyımdrr:))

O polis istese bulur seni ki polis bağırdığın zaman ismini cismini söylüyorsun oturdugun yere kadar bence istese bulur seni ama azıcık da ona yardım et sen

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O polis istese bulur seni ki polis bağırdığın zaman ismini cismini söylüyorsun oturdugun yere kadar bence istese bulur seni ama azıcık da ona yardım et sen

o da adımı dahii bılmıyorkııı:50:

o da adımı dahii bılmıyorkııı:50:

Nasıl polis? Yani nasıl bi olay oldu orası da önemli bilmediğini nerden biliyorsun isteyen öğrenir sen nasıl ogrendin hangi karakolda çalıştığını o
Da öğrenmiştir tabi istediyse yani veya isterse illaki çıkar

Nasıl polis? Yani nasıl bi olay oldu orası da önemli bilmediğini nerden biliyorsun isteyen öğrenir sen nasıl ogrendin hangi karakolda çalıştığını o
Da öğrenmiştir tabi istediyse yani veya isterse illaki çıkar

olay onlar devrye atarken olduu sadece okulumu bılıyorr o da orda calıştgı ıcn..olayda zaten polısın yapabılecegı bsey yoktuu ama bn braz zorladımm mecburen karakola gttık ..polısın yapabılecegı bsey olmadıgı ıcn kayıt altna alınmadı ve zatenn olay bnm kardesımle ılgılı oldgu ıcn bnm adımın gecmesıı zordu..e tabı ısterse ckar elbett ama tabı arada gorunmek lazımm:9:

olay onlar devrye atarken olduu sadece okulumu bılıyorr o da orda calıştgı ıcn..olayda zaten polısın yapabılecegı bsey yoktuu ama bn braz zorladımm mecburen karakola gttık ..polısın yapabılecegı bsey olmadıgı ıcn kayıt altna alınmadı ve zatenn olay bnm kardesımle ılgılı oldgu ıcn bnm adımın gecmesıı zordu..e tabı ısterse ckar elbett ama tabı arada gorunmek lazımm:9:

Anladım canım :-) olacağı varsa olur bak markette bile görmüşsün yani hayırlısı diyelim ama gerçekten hoşlandıysan ve yine görürsen bi şekilde belli edersin ;-)

Anladım canım :-) olacağı varsa olur bak markette bile görmüşsün yani hayırlısı diyelim ama gerçekten hoşlandıysan ve yine görürsen bi şekilde belli edersin ;-)

oyle artkk bu ıslerı zorlamaya gelmıyor dımıı olacagına varıyor herseyy..inss tekrar gorurumm:16:

oyle artkk bu ıslerı zorlamaya gelmıyor dımıı olacagına varıyor herseyy..inss tekrar gorurumm:16:

canım ya senin konun çok hoşuma gitti merak ederek girdim naptın diye. ayyy çok özel bu duygular ya çok heyecanlı bende özledim bazen eşime eskiden yaptığım şeyleri yapmayı teklif ediyrm gülüyo valla ilerde bu tatlar bu heyecanlar pek kalmıyor. bence biraz zamana bırak derim hemen karşısına çıkıp açılma ama kendini hissettir. biraz zaman alçak ama karakolun yaknndaki yerlere git kafe park ne bilim işte. çünkü evli felan olablr üzülme sonra. birde karakola yakın otryrdn dimi etrafta bilen tanıyn yok mu ki karakldn birini

Son düzenleme:
O zaman bence dedigim gibi yapabilirsiniz yada bulduuum pasaport evet pasaport emniyetten çıkartılıyor eminiyetin her birimini geziyorsunuz zaten pasaport için :28:

Pasaportun karakolla alakasi yok oranin ayri birimi var emniyetin kendi binasinda...

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canım ya senin konun çok hoşuma gitti merak ederek girdim naptın diye. ayyy çok özel bu duygular ya çok heyecanlı bende özledim bazen eşime eskiden yaptığım şeyleri yapmayı teklif ediyrm gülüyo valla ilerde bu tatlar bu heyecanlar pek kalmıyor. bence biraz zamana bırak derim hemen karşısına çıkıp açılma ama kendini hissettir. biraz zaman alçak ama karakolun yaknndaki yerlere git kafe park ne bilim işte. çünkü evli felan olablr üzülme sonra. birde karakola yakın otryrdn dimi etrafta bilen tanıyn yok mu ki karakldn birini

Ne hos valla bnle brlikte herkes meraktaa dahada heyecnlanyrm :) yol cnm.yakinimda taniyan biri yokk bn zaten acilamam daa gorsem.hissettricemm.buyuk ihtmal grurum gbi gliyooo :) bu hafta grmk icn hep dsarda olucm :) evli ckma ihtmalini dsunyrm soncta 30 lu yaslardaydiii ama o kadar masumduki durusu oyle bir adam evliykn yuzk ckarmaz herhalde dyormm :)

Bahsettiğiniz ,ilk karşılaşmanıza neden olan olay ,-konusunu anlatmadığnız için bilemiyorum tabi _ sonuçlandımı, sonuçlanmadıysa onu sormak için gidebilirsiniz .ne oldu o olayın sonucu gibi. tabi sizi ilgilendiren bir durum ise..

Cnm ben sana bi bahane buldum :Dkimligim kayboldu diye git ifade ver .ertesi günde buldum diye gidersinn...

Cnm ben sana bi bahane buldum :Dkimligim kayboldu diye git ifade ver .ertesi günde buldum diye gidersinn...

Ayy cnm en iyisi ama yenisehr karakolu daha yakin yaa sorun olrmukiii

Bahsettiğiniz ,ilk karşılaşmanıza neden olan olay ,-konusunu anlatmadığnız için bilemiyorum tabi _ sonuçlandımı, sonuçlanmadıysa onu sormak için gidebilirsiniz .ne oldu o olayın sonucu gibi. tabi sizi ilgilendiren bir durum ise..

Cnm kardesmle ilgliydii yaa ve zaten o gun sorun czulduu

Ay hergün buraya bakmadan geçemiyorum aşk dizisi gibi takip ediyorum :16:
Ee teocukız (buarada ismin ne ) neler yaptın bi gelişme varmı :9:

Ay hergün buraya bakmadan geçemiyorum aşk dizisi gibi takip ediyorum :16:
Ee teocukız (buarada ismin ne ) neler yaptın bi gelişme varmı :9:

Cnm bgn sabah dsari cktmm goremedimm :( ama genelde aksamlari devrye atyrr 1 saate ckicam dsariii .onu gormek umidyle tabi :) ins grurumm..kk bnden daha heyecanlio vaa ne gzl .bu arada ismim yasemin

Back