Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ismini bilseydin tel nosunu bulurdum sana
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayy ne güzel heyecanlar yaaa :132:
Ayy cnmmm bnmkide yahsihandaaa
Cnm uni tarafina yahsiyan bakio bizimki merkezde ama bütür karakollari geziolar gün icindr muhakkak taniyodur seninkini iste insan bi ismini sormazmi...
Bilmemkii o an bilemedmm yaa ufff onunla karsilasmam gereeekkk bnmki dee uni tarafndaa tesadufee bakk ah adini bilsemm..uzun byluu esmer 30 yaslarnda kirpikleri ck gzl :) biliyomsn byle biriniii
Gözlügü varmi ki:)
Gozlugu yok yuzugude yokk :)
Hiiimmmm anladim cnm sen burda mi okuosun
Evt kirikkalede okuyrmm tesadufe bakk yaa bigun senlee karakola gdelimm hhaaha :)
Sen bana gel:)
Ayyy inanmyrmmm ne sanslsnn bnmkine slm syle bndennn ayyy :)))
Hehe olur balkondan sölerimbizimki sabah isten gelince sorucam baklm
Ben dün senin konunu görünce ona okumustum :)ama burda oldugunu bilmiyordum ki gün gelir polis kocisini koluna takip bize gelirsiniz
Bende cok merak ettim eger kim oldugunu ögrenirsem yazarim sana esimin arkadadlariyla arasi cok iyidir bklm nasip kismetAyyyy bilmyrmkiii kske dedgn gbi olsaa .yuzugu yok ama ins evli degldrr bde onun dygularndanda emin deglm blkide bn oyle hssettm.. Ama ins dedign gbii olrrr :) ay desene seninki artk biliyooo amannn dikkatt bnmki dymasnnn :) ahh biii olsndaa glrzz tabiii :)) valla senle de burda karsilasmamz nasl bir tesadfff .allhmm dydu sesimi :)