Bana birşeyler oluyor

Sizler byle seyler yazdkcaaa mtlu oluyrmm ama inss evli dgldrr baklmm mutlaka tekrar karsilasacagzdrr dye umuyorum :) adini bilmedgm icnn kesn bir kaniya varamadkk ama bakalm beklemedeyimm bir gelisme oldgunda ilk sizlere yazacagmm :)
zaten hakkınızda hayırlısı olsun derken eğer gerçekten bu kişi sana uygunsa diye demiştim - umarım evli çıkmaz - zaten evli olup böyle etrafındaki kızlara yanaşan biriyse uzak durmak en iyisi...

Son düzenleme:
zaten hakkınızda hayırlısı olsun derken eğer gerçekten bu kişi sana uygunsa diye demiştim - umarım evli çıkmaz - zaten evli olup böyle etrafındaki kızlara yanaşan biriyse uzak durmak en iyisi...

Yok oyle yanasan bir tipe benzemiyrduu.bzmkisi uzaktan uzaga oldu gbi :) bakalmm ins evli degldrr beklemedeyiimm :)

Bence facebooktan taciz ediliyorumnereye başvuracagımı bilemedim sonuc alırmıyım falan deseniz karakola gitseniz hiçmi polis tanıdıgınız yok onun girmesi daha kolay olur karakola :26: ay cok heyecanlı konu :9:

Bence facebooktan taciz ediliyorumnereye başvuracagımı bilemedim sonuc alırmıyım falan deseniz karakola gitseniz hiçmi polis tanıdıgınız yok onun girmesi daha kolay olur karakola :26: ay cok heyecanlı konu :9:

Skayette blnrm bu seferde hersey ortaya ckarsa :)))

inşallah derdiniz sadece bu olur
çok sevdim konuyu inşallah mutlu sonla biter:16:

Pasaportun karakolla alakasi yok oranin ayri birimi var emniyetin kendi binasinda...

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Polislik için nasil başvuru yapmam gerekiyor diye git

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BU bahane sökmez,çünkü polislik başvuruları bitti.:17:

inşallah derdiniz sadece bu olur
çok sevdim konuyu inşallah mutlu sonla biter:16:

O zaman bence dedigim gibi yapabilirsiniz yada bulduuum pasaport evet pasaport emniyetten çıkartılıyor eminiyetin her birimini geziyorsunuz zaten pasaport için :28:

Pasaportun karakolla alakasi yok oranin ayri birimi var emniyetin kendi binasinda...

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BU bahane sökmez,çünkü polislik başvuruları bitti.:17:

napsam bılemedım kızlarrrr:44:

Kuzu ne yaptin gormedinmi ben cok merak ediyorum acele cevap yaz yorumlari okuyamiycam cok uzamis konu :p

yok cnmmm grmedımmm hesaplarıma gore bgun calısmıyoo zatennn:50: ama yarınnn aksamm dsardaaa gezıcemm heeppp belkı gorurum yarın calısıyoo buyuk ıhtımal:16:

Back