Bana birşeyler oluyor

Ay çok tatlı :) okurken yüzüm güldü:) bence karakolun çevresinde dolan dur. Bi gün yakınlarda otur bekle. Yada gir karakola nasıl olsa yakın zamanda bi olayın olmuş onla ilgili bişey takıldı kafama de:) olayı bilmediğimden bişey diyemiyorum ama bi bahane bulursun aşkın için artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay süper bayıldım bu olaya severim böyle aşk hikayelerini :16:
Gerçekten seviyorsan bi şekilde konuşma fırsatı bul
ne bileyim bigün sabahtan akşama kadar karakolun önünde bi yerde otur bekle
gördüğün an çık karşısına konuş :21:
Olabilecek en çılgın şey ama aklıma başka bişey gelmiyor çünkü bol şanslar :116:
Gelişmelerdende bizi mahrum etme ;)

Size katiliyorum :)

byle cıldırdıgıma bakmayın facebkunu bulsam nolck o da bır soru..gecen gunn delı gbı ugrasyrmm arkadasım gelıp bana dedıkıı sankı facebookunu bulsann eklıcnmı dedııı ..bnde senın gbıyım aslında ama bu facebookunu bulma işi meraktann..en azından bırazda olsa bılgı ednrm dyeee...canlı kanlı karsımda gormek ve o guzel gzlerıne bakmak ıstyrm sadeceeeee:16:
Kiz teocu kiz gelismelerden bizim haber et takip edicem konunu insallah allah gonlune gore verir cok guzel

Hey yavrum ya :) bende ehliyet icin parmak izimi alan polise vurulmustum.senin konunu okuyunca o aklima geldi nasil yapmistim hatirlamiyorum.ama numarasini bile bulmustum.simdi once sunu ogrenmeliyim o polis fakultenizin polisimi oyleyse isimiz kolay

Hey yavrum ya :) bende ehliyet icin parmak izimi alan polise vurulmustum.senin konunu okuyunca o aklima geldi nasil yapmistim hatirlamiyorum.ama numarasini bile bulmustum.simdi once sunu ogrenmeliyim o polis fakultenizin polisimi oyleyse isimiz kolay

Aynen oyleee okul grisinin oldugu yerde ve bzm yurdnn oralarda devriyee atiyorrr ..bi akil vercnmii bana nasl bulcm bn? Sen nasil buldnn kizzz :)

Ay çok tatlı :) okurken yüzüm güldü:) bence karakolun çevresinde dolan dur. Bi gün yakınlarda otur bekle. Yada gir karakola nasıl olsa yakın zamanda bi olayın olmuş onla ilgili bişey takıldı kafama de:) olayı bilmediğimden bişey diyemiyorum ama bi bahane bulursun aşkın için artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslndaa olay kardesimin yuznden ckmstiii..poliscgmle brlikte kosa kosa kardesimi yakalamaya calsmstik ..:)

Canım bir arkadaşınla gidersin. Daha rahat olur senin icin, hem daha inandırıcı olur :D
Sen heyecandan konusamazsan o birşey sorar falan :)
Inşallah hakkinda hayırlısı olur :)

Dgru dyosunn braz daha bekleyeymmdeee olmadi oyle yapcmmm :)

Kizlarrr bugnn hep onuuu dsundmmm vee gulumsedm :) ankarada yasyrm kirikkalwde okuyrmm . nrmalde cuma gunleri evime gelirr sali gunler tekrar kirikkaleye donerimm.ama bn belki grurum umidyle yarn kirikkaleye gdyrmmm ..smdye kadar pazar gunu kirikkalede oldgm grulmemstiii sanrm bir ilki yasicamm :)

Cnm bnm beb kirikkalede oturuyorum ve esim polis oda devriyede adini biliyormusun polisin esimin bütün arkadaslarini tanirimda

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence onun seni öğrenmesi daha mantıklı ve kolay.. Sen hiç kendini yorma akışına bıraak..

12saat calisip 24saat dinleniyorlar ona gore hesapla görme olasiligin artar.

Cnm bnm beb kirikkalede oturuyorum ve esim polis oda devriyede adini biliyormusun polisin esimin bütün arkadaslarini tanirimda

Ayyy cddimisn adni bilmyrm istee..karakol hangsi sizin esiniznnn

Back