Bana birşeyler oluyor

Bnde cesaret olssaa hic ole bsey yapmadmnn smdyee kadarr
Aynisini yasadim ben seneler önce:)bi vukuat olmuştu mahallede herkes olayla ilgileniyor biz birbirimize bakiyoduk:)sadece orda kaldi tabi bi daha hic birbirimizi görmedik:)

سبحان

:)buğün yüzümü güldüren tek şey senin yazın oldu takipteyiz bakalım sendenmi polistenmi ilk adım gelecek konuşsaydın amiri birşey diyemezsiniz benim eşimde amir o bakımdan böyle sanıyorum.

Muhtemelen 12,24çalışıyordur.yani bir gün gündüz,diğergün gece gidip Sabah'ta tamgün izinli olur.

Gozlerim birbirine kacti okucam diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Karakolda böyle şeyleri abes karşılamazlar emin olun. Babam polis ordan biliyorum. Hepsi arkadaş gibidir çünkü. Başlarındaki amirlerden bahsetmiyorum :) gidin konuşun :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Genclikte olur boyle cekimler, ask degildir o. Icine at, zaten gormeyince unutur gidersin.

Böyle konulara bayılıyorum. sonu hayırlı olur umarım. ben de, güzel bir aşk hikayesinin kahramanı olmak istiyorum artık yaaa

:)buğün yüzümü güldüren tek şey senin yazın oldu takipteyiz bakalım sendenmi polistenmi ilk adım gelecek konuşsaydın amiri birşey diyemezsiniz benim eşimde amir o bakımdan böyle sanıyorum.

:) mutlu oldmmm bı gelışme olrsa yazarmmm kızlarr

:23: :23: woowww havada aşk kokusu bar Var :9::9:
Burdan bi polis geçiyor o mu kii :52::52::52:

Back